otrdiena, 2017. gada 31. oktobris

Sagatavošanās 11:11 Spoguļu Portālam

Madara Kalniņa
Sagatavošanās 11:11 Spoguļu Portālam
Nav noslēpums, ka mūsdienās katrs zin kaut ko par enerģijām, aurām, portāliem, kristāliem, enģeļiem, gariem, būtnēm un daudzām citām garīgām un ezotēriskām lietām un praksēm. Ja agrāk par šo tēmu runāja retais baidoties tikt uzskatītam par jukušu vai raganu/burvi, tad tagad tas ir pašsaprotami, katrs apzināti vai neapzināti piekopj kaut kāda veida sevis apzināšanās praksi.
Taču tas, kas pašliek tiek novērots, ka ir tik daudz informācijas... pieejamas un tik daudz skatījumu un atstāstījumi, ka tajā lielajā kvantumā cilvēks var apjukt un šajā procesā gūt negatīvu pieredzi tādējādi novēršoties no garīguma takas pa visam vai uz kādu noteiktu laiku. Tā kā Visumā un mūsu katra pasaulē viss notiek pēc Dievišķajiem likumiem kā savas pasaules radītājiem un vispasaules mēroga kopradītājiem spēks/drosme/iedvesma mainīties mīt mūsos pašos.
Šis portāls ir laiks, kad sākas jauns līmenis mūsu jaunā/senā/oriģinālā Es asimilācijai. Sāks veidoties jaunas attiecības starp zemes ķermeni un augstāko/gaisīgo gaismas ķermeni.
Fiziskais ķermenis ir mūsu apziņas celšanas instruments. Kad katras mūsu šūnas frekvence tiek pacelta, mēs nonākam jaunā fiziskās dzīves pieredzes dimensijā, mūsu dzīve kļūst maģiska.
Protams, katra diena ir lieliska, lai sāktu un turpināto šo ceļu, bet pilnmēness, jauns mēness un citi īpaši planetārie laiki un novietojumi cilvēkam palīdz daudz veiksmīgāk veikt šīs pārmaiņas savā dzīvē, tāpēc esmu radījusi, man radās iedvesma aizsākt ar 1. novembri līdz 11. novembrim kopīgi rīkot vakara meditācijas, tāpat kā es to darīju pilnmēness un jauna mēness laikā plkst. 21:00 – 21:30. Šajā laikā es arī darbošos ar tiem, kuri pieslēgsies un pieteiksies šai programmai enerģētiski (enerģiju līdzināšana, balansēšana, harmonizēšana).
Lai pieteiktos ir jāatsūta man savs ē-pasts, jo katru dienu atsūtīšu kādu interesantu informāciju par ko padomāt vai pielikt praksē.
Šim visam pa vidu iekrīt arī pilnmēness enerģijas, kas būs 4.novembrī atkal kā vēl viena papildus iespēja transformācijai.
Programma ir par brīvu un ir kā iespēja kopīgi apzināties sevi krāsaināk šajā Visumā un veidot pārmaiņas mūsu dzīvē/pasaulē kādas mēs vēlamies redzēt sev apkārt paši. Kā reiz Hopi indiāņi ir teikuši: "Mēs esam tie, kurus mēs gaidījām" un tā tas ir.
Tiekamies jau rīt!
Mīlestībā
Madara