pirmdiena, 2017. gada 30. oktobris

MAZĀS ASTROZIŅAS 30.10.-05.11.

MAZĀS ASTROZIŅAS
30.10.-05.11.

Šajā nedēļā Mēnestiņš augs līdz sestdienai, kad Vēršu zīmē būs viens no šī gada brīnišķīgākajiem pilnmēnešiem. Visa nedēļa būs pakārtota šim astroloģiskajam brīnumam, tāpēc sasaistiet arī visus šīs nedēļas dzīves notikumus vienotā kopumā. Pirmdien un otrdien skatieties zīmes. Vērts būs ieslēgt “estētiskā redzējuma brilles”, vai tas, kā jūs patlaban dzīvojat, ir skaisti?
Nedēļa patiesi ir ļoti niansēta. Tuvojoties ceturtdienai, debesjums ieslēgs smalku enerģiju, kad uzvarētāji būs tie cilvēki, kas neslēps savu vājumu un ievainojamību. Mēs visi esam tikai cilvēki ar savām ilgām, raizēm un arī kļūdām. Tagad absolūti nav laiks vērtēt citus un, pasarg' Dievs, kādam kārt virsū birkas! Nedēļas vidū būs brīnišķīgs laiks dvēseliskām sarunām. Ja jums kādam cilvēkam jālūdz piedošana, nav labāka laika par šo nedēļu.
Piektdien ap 13:00 Mēnestiņš jau dodas uz savu iemīļoto Vēršu zīmi un gatavosies savam pilnmēnesim. Nedēļas nogale ļoti līksma. Piektdien pēc darba gan uzreiz nevajadzētu sniegties pēc alus kausa, bet apdomāt šīs nedēļas notikumus, sasaistīt tos loģiskā ķēdītē un padomāt, ko palūgt savam liktenim. Tad var arī iemalkot alutiņu. Tusēt lieliski var abas naktis. Netusētājiem ir baudu nedēļas nogale. Dariet to, kas jums sagādā baudu. Lai brīnišķīga šī niansētā nedēļa un daudzas skaistas likteņa dāvanas!
Andis
geste.astro@gmail.com