otrdiena, 2017. gada 24. oktobris

MAZĀS ASTROZIŅAS 23.10.-29.10.2017.

MAZĀS ASTROZIŅAS
23.10.-29.10.2017.

Diezgan īpaša nedēļa, kurā Mēnestiņš būs augošs. Kā likums, augoša Mēness laikā prātu lietojam mazāk, bet optimismu un naivumu - vairāk. Kad Mēness aug, esam jauni, kad dilst - viedi. Šī ir arī absolūti Skorpioniska nedēļa - sports, sekss, atdzimšana, transformācija, viss neformālais būs šīs nedēļas aktualitātes.
Ceturtdien pati Saule dodas ciemos pie dievu dieva Jupitera un mums visiem būs viena no šī gada veiksmes dienām. Abi mīlnieki - Venēra un Marss tagad atrodas narcistiski skaistajā Svaru zīmē, tas nozīmē, ka fiziskajai pievilcībai tagad ir spēks. Lai veiktos, jābūt gana sakoptiem. Summā tas liecina, ka šī ir ļoti spēcīga attiecību kārtojamā nedēļa.
Nedēļas nogalē tusēt var gan naktī uz sestdienu, gan svētdienu - lielas starpības nav. Mēnestiņš abas dienas vagos futūristiskos Ūdensvīrus. Skaistums svarīgs, bet futūristiskos akcentus sevī varat ielikt, galu galā drīz jāsvin amerikāņu spoku diena/nakts, nezinu tikai, kad precīzi. Kāds komentāros var iemest Helovīna datumiņu un varbūt jēgu arī. Netusētājiem lielisks laiks domāt par nākotni un rīkot smadzeņu vētras. Pāri visam Skorpionisku veiksmi sportā, seksā un pārdzimšanā jaunā kvalitātē!
Andis
geste.astro@gmail.com