pirmdiena, 2017. gada 16. oktobris

Trīs svarīgākās attiecības dzīvē

Lai dzīvē ienāktu tik ļoti gaidītie un gribētie pavērsieni uz augšu, piepildījums, laime, prieks, pietiekams finanšu daudzums un citas skaistas un patīkamas sajūtas un notikumi, ir jādziedina tās programmas, kas ir šķērslis svētības plūsmai mūsu dzīvē. Un pašos pamatos, kas arī nosaka mūsu labsajūtu, veiksmi, izdošanos, bagātību utt., ir nesakārtotas attiecības ar vecākiem, bērniem un partneriem. Vienotības Akadēmijas izstrādātie procesi ir unikāls instruments šo jomu dziedināšanā un sakārtošanā, jaunas sapratnes radīšanā. Šīs trīs dzīves zonas ir pamatā visai garīgajai jeb pašpasaules izaugsmei. Tas ir sākums ceļā pie sevis.
Kad sakārtotas attiecības ar vecākiem, tad sāk kārtoties attiecības ar citiem cilvēkiem un ar pasauli. Uzlabojas finanses, veselība, dzīvē ienāk veiksme un izdošanās. Atnāk piedošana. Svētība dzīvei.
Vecākbūšana un bērnu process dziedina attiecības ar bērniem (ja bērnu nav, tad procesā dziedina savu bērnību, savu iekšējo bērnu), maina redzējumu par bērniem. Process sāk iemācīt cilvēku no sirds lūgt piedošanu. Tas sniedz dziļāku sapratni par spēku, kas piemīt svētībai.
Partneru process sniedz atbildes par to, kāpēc brūk un jūk attiecības? Kāpēc no vienām bēgot, sastopam atkal tādas pašas? Izdziedina pagātnes sāpes un ļauj tālāk dzīvē sastapt cilvēkus, ar kuriem veidot partnerattiecības jau citā kvalitātē. Process dod sapratni ne tikai par partnerattiecībām, bet par attiecībām kā tādām starp cilvēku.
21.oktobrī notiks pirmais process – Vecāku process
2.decembrī- vecākbūšana un process, kurā dziedinām attiecības ar bērniem vai savu iekšējo bērnu.
9.decembrī – partnerattiecības dziedinošs process.
Dalības maksa par vienu procesu 44€.
Pieteikties marabrante@inbox.lv
Procesus vada Māra Brante

Lai piedalītos šajos procesos, nav vajadzīgas nekādas priekšzināšanas vai prasmes. Tikai vēlme uzlabot un pilnveidot savu dzīvi.