trešdiena, 2017. gada 25. oktobris

Jupiters Skorpiona zīmē – vai esi gatavs sevi izaicināt?

http://www.dveselesspeks.lv/astrologija/astro-aktualitates/189-jupiters-skorpiona-zime-vai-esi-gatavs-sevi-izaicinat#.Wd4xfR56GQg.facebook

No 10. oktobra veiksmes, iespēju un stratēģijas aizbildnis Jupiters ieiet Skorpiona zīmē, kur tas atradīsies līdz pat 2018. gada 8. novembrim. Šis ir nozīmīgs notikums, jo šīs planētas arhetips rūpējas par mūsu izaugsmi, iespējām un attīstību – veicinot nozīmīgas iekšējās izmaiņas, kas rezultātā itin bieži noved pie acīmredzamiem panākumiem arī ārējā vidē. Šis būs laiks par un ap izaicinājumiem, riskiem, uzdrošināšanos, spēju drosmīgi paskatīties patiesībai acīs un atzīt sev gan saldo, gan rūgto patiesību. Gads, kurā ne līdz jokiem vai “eksperimentiem” – viss notiks ļoti dziļi, intensīvi, nopietni, pamatīgi un ar skalpeļa asmeņa precizitāti. Laiks, kurā var veikt savas dvēseliskās pieredzes ķirurģiju….

Profesionālā joma

Šajā laikā vislielākās profesionālās iespējas un darbības paplašināšanās impulsu gūs sekojošu jomu pārstāvji:
  • Finanšu sfēra, sevišķi – ar investīcijām un apdrošināšanu saistītā darbība.
  • Ezotēriskās sfēras – cilvēkus vilinās viss noslēpumainais, maģiskais un neizzināmais, sāksies “slepeno” zināšanu apguves bums.
  • Psiholoģija, psihoterapija, psihoanalīze un visas atvasinātās profesijas – būs sakāpināts pašizziņas process.
  • Visas sfēras, kuras kaut ko rok vai izrok burtiski vai pārnestā nozīmē – grāvju vai kapu racēji, ekskavātoristi, arī ķirurgi un dažādi terapeiti, sevišķi hipnoterapeiti u.tml.
  • "Attīrošās" profesijas- atkritumu biznesi, santehniķu darbība un smalkākā vibrācijā – dziednieki, terapeiti, kas strādā ar enerģētiskā lauka attīrīšanu.
  • Sfēras, kas ir saistītas ar lieliem riskiem, lielu varu, lielu ietekmi uz masām jeb sekss, vara, nauda – tīrā veidā ļoti daudzus izaicinās un vilinās, caur ko būs iespēja gan pacelties, gan krist.
  • Seksa industrija, ar dzimšanu un nāvi saistītās jomas, un citas sfēras, kas saistās ar cilvēka dziļākajiem zemapziņas impulsiem un instinktiem.

Iekšējā pasaule

Šis gads sola ļoti produktīvu darbu ar savu iekšējo pasauli. Laiks, kurā mēs spējam drosmīgi izcelt no zemapziņas dzīlēm tajā guļošos neapzinātos impulsus, vēlmes un ilgas, kas neapzinātā veidā rausta mūs aiz aukliņām un veicina izdarīt visnotaļ dīvainas dzīves izvēles. Galvenokārt tādēļ, ka Jupiters kā tāds pastiprinātājs, pat vismazāko nieku var izvērst milzu pārdzīvojumā, vai visdziļākajā un transformējošākajā pieredzē, kas ļaus ieraudzīt, saprast un mainīt tos likumus, kuri caur tavu zemapziņu līdz šim ir valdījuš pār tevi.
Perioda moto - labāk rūgtas zāles nekā saldi meli!
Šī enerģija nesola vieglumu, maigumu vai mierīgumu, jo tas tevi maksimāli attālinātu no šī laika dāvanām. Tieši otrādi – uzdrošinies, riskē, ej līdz galam, nešaubīgi, koncentrēti, uzmanīgi un vērīgi, tikai tā tu vari noķert veiksmes vilni. Savukārt godīgums pret sevi ir pirmais solis ceļā uz to.

Kurus tas skars visspēcīgāk?

Visstiprāk šo laiku izjutīs un ļoti produktīvā gultnē šo enerģiju spēs ievirzīt tie, kuriem ir stipri pārstāvētas Skorpiona, Vēža un/vai Zivs zīmes.
Ar šī laika izaicinājumiem un kārdinājumiem, spriedzi un riskiem vairāk saskarsies tie, kuriem ir stipri akcentētas Vērša, Lauvas un/vai Ūdensvīra zīmes.

Kuru sfēru tas skars tieši tev?

Šāds periods ir reizi 12 gados, attiecīgi iepriekšējais bija laikā no 26.10.2005-24.11.2006. Mēģini atcerēties, kurā dzīves sfērā tavā dzīvē bija vislielākās iespējas un izaicinājumi, kāds bija emocionālais fons, kur fokusējās tava enerģija? Šajās atbildēs tev ir iespēja atrast mājienu par to, kurā jomā un apmēram ar ko tu varētu saskarties tuvākajā gadā.
Tomēr nepārsteidzies ar pašdiagnozi - precīzas norādes tev var sniegt tikai profesionāls astrologs.
Padaloties ar savu pieredzi, zem šīs ietekmes bija mans 1. gads universitātē par pasniedzēju, kad mani - bailīgu, nedrošu meitēnu, gandrīz vienā vecumā ar studentiem, burtiski nolika auditorijas priekšā, dažkārt pat ar 80 studentiem, un teica – māci. Priekš manis tā bija milzīga uzdrošināšanās, risks un arī pārdzīvojums – tas cik daudz un intensīvi es mācījos, strādāju, raudāju un iekšēji pārdzīvoju par to kā man sokas vai nesokas nav salīdzināms ne var vienu citu laiku manā dzīvē. Tomēr tas bija ļoti vērtīgs un vajadzīgs solis manā pašizaugsmē, par ko esmu ļoti pateicīga augstākajiem spēkiem.

Galvenie ieteikumi

Lai veiksmes vējš pūstu tavās burās, būtu ieteicams, pirmkārt, būt godīgam pret sevi tajā, ko tu patiesībā vēlies, otrkārt, uzdrošinies un riskē vairāk nekā citos periodos – maksimāli izaicini savu komforta zonu. Šos ieteikumus ievērojot, viss pārējais nostāsies savās vietās pats.
Lai kvēlojoši aizraujošs tev šis jaunais Jupitera gads!

© Jana Reķe, astropsihologs, speciāli www.dveselesspeks.lv, 2017