Kādas tēmas mūsu dzīvēs aktualizēs šis periods?
Vēlmēs dominēs sievišķība, estētisms un daile. Šajā laikā sievietes vairāk pievērsīs uzmanību savam ārējam izskatam un piedomās pie sava imidža. Arī savā vidē labprāt vēlēsies ieviest kādu gaumīgu mākslas priekšmetu. Tas palīdzēs zelt un plaukt skaistumkopšanas industrijai, kā arī apģērbu, skaistuma un mākslas lietu tirdzniecībai.
Tiks stiprināta vērtības izjūta. Ļoti spēcīgi izjutīsim un diezgan adekvāti spēsim noteikt dažādu lietu, vietu, pasākumu un cilvēku patieso vērtību. Iekšējā pasaulē tas sniedz iespēju sakārtot savas prioritātes, skaidri apzinoties un nodalot būtisko no nebūtiskā. Savukārt ārējā vidē varam veikt, piemēram, sava īpašuma novērtēšanu.
Priekšplānā var izvirzīties partnerattiecību tēma. Brīvie ļoti vēlēsies izveidot attiecības, aizņemtie – veltīt vairāk laika viens otram. Šajā periodā savstarpējā mijiedarbībā tiks meklēts līdzsvars starp adekvātiem un neadekvātiem kompromisiem. Papildus – no 22. oktobra arī vīriešu Kosmoss būs orientēts un partnerību – līdz ar to tiks radīts labs astroloģiskais fons harmonisku attiecību izveidei vai esošo stiprināšanai.
Iepirkšanās kā hobijs. Šajā laikā varam kļūt izšķērdīgāki. Ir lietas, kuras vēlamies, un ir skaistums, kuru gribam iegūt savā īpašumā, un, lai arī, no vienas puses, spējam iziet uz kompromisiem, no otras puses, tam visam ir savas robežas. Labā ziņa – šajā laikā ar gaumi un vērtības izjūtu viss ir kārtībā, vienīgi – tas viss var nebūt samērojams ar tava maciņa biezumu.
Īpaši nozīmīga būs sieviešu draudzība. Radīsies dabiska vēlme daudz vairāk laika pavadīt draudzeņu kompānijā. Tiesa gan, tas var sevī iekļaut ne tikai draudzīgu čalošanu par to, kur kas nopirkts vai kā sokas ar attiecībām, bet arī vēlmi vērtēt un salīdzināt.
Laiks nav piemērots vienatnei. Šajās nedēļās pavadīt daudz laika vienatnē ir diezgan pretdabiski, un tas var viegli satraukt un radīt drūmu domu mākoņus. Tādēļ arī ieteicams iepazīties, draudzēties vai vienkārši būt sabiedriski aktīviem.
Sakāpināta taisnīguma un godīguma izjūta. Šajā laikā mēs varam būt salīdzinoši miermīlīgi un labestīgi. Tomēr dažādas netaisnības vai negodīgas situācijas var aizdegt taisnības cīnītāja liesmas. Arī politiski valstiskā skatuve šajā laikā var iedegties tieši uz "netaisnības" novēršanas rēķina.
Būsim taktiskāki, diplomātiskāki un tolerantāki. Caur to mēs labāk atbilstam sabiedrības vispārpieņemtajām ētikas normām un atšķiramies no necivilizētajām sabiedrībām. Tomēr nesajauc savu kūtrumu un šaubas ar to, ka "tā dara visi", "tā nav pieņemts" vai "ko par mani padomās". Daudzus no šiem standartiem ir iedzīvinājušas reliģijas, politika un (mūsdienās) mārketings – kad kaut ko pietiekami bieži atkārto, tas sāk šķist aizvien pieņemamāks un ticamāks. Tādēļ nepazaudējies viltus kompromisos un neslēpies aiz ārišķīgās tolerances vai vispārpieņemtas diplomātijas.
Šī laika lielākais uzdevums ir nepazaudēt sevi aiz ārējā tēla, vērtējumiem, salīdzinājumiem, sabiedriskās maskas un mistiskā "citu cilvēku" priekšstatu faktora. Vienīgā patiesība, kas mums ir jāizdzīvo, un vienīgā laime, skaistums un harmonija, kas mums ir jāiemanto, ir spēja būt harmonijā pašiem ar sevi, spēja ieraudzīt skaistumu sevī un spēja izdzīvot savu unikālo patiesību. Lai kaut uz mirkli tas katram no mums arī izdodas!