sestdiena, 2017. gada 21. oktobris

Kā Upuris ar Naudu sanaidojās

Vīrs + Nelaimīga sieva = Nabadzība...
Ļoti labs raksts. Kas kavē un, kas veicina mūsu finansiālās labklājības plūsmu.
Laimīgs cilvèks = apmierināts cilvēks = turīgs cilvēks..iesākumā savā apziņā.
...
Kāpēc Upuris nepelna pietiekami daudz naudas? Tas vienkārši to nevēlas. Tam komfortablāk ir ciest, dzīvot pagātnē, kad zāle bija zaļāka. Tam patīk vainot katru stabu par to, ka dzīve ir tik nelaimīga. Tas bieži sevi vaino dzīves situācijās un pilnīgi noteikti NEMĪL SEVI..
Upuris nevar iziet no ierastajiem rāmjiem, jo ir tajos iekrampējies nāvīgā tvērienā. Jo SEVI ŽĒLOT ir ērtāk, nekā IERAUDZĪT PATIESĪBU un MAINĪT savu realitāti.
Vienu vārdu sakot, Upurim ir ārkārtīgi daudz dažādu savu darāmo lietu, lai NEdomātu par naudu! Kādu naudu!? Tai laika nepaliek it nemaz.
Vīrs + Nelaimīga sieva = Nabadzība..
Labi, visi zin vai nojauš, ka sieviete Upura stāvoklī NAV SPĒJĪGA RADĪT labklājību.
Tad varbūt vīrietis šo situāciju var labot? Nekā nebija!
Atcerēsimies frāzi: “Līdzīgs pievelk līdzīgu!”. Diez vai vīrs domās savādāk kā sieva. Taču pat tad, ja viņš ir daudz attīstītāks šajā jomā, sievietes enerģētiskais lauks “apēdīs” visas iespējas un tikai palīdzēs zaudēt naudu.
Upuris domā NABADZĪBAS KATEGORIJĀS. Vīrs atnes mājas naudu, bet viņa domā: “Šodien atnesa. Bet kas būs rīt? Ja nu gadījumā viņu atlaiž? Tātad, jāieekonomē. Sākšu ar sevi. Jauna kleita pagaidīs. Un tas, ka veļas mašīna salūzusi galu galā nav nekas traks. Ar rokām izmazgāšu. Nav jau grūti.”.....
Katru reizi sievietes – Upura galvā notiek līdzīgs monologs. Toties tā ļoti labi prot izdzīvot – piecus gadus vienās zeķubiksēs. Priekš kam jaunas pirkt, vecās vēl gana labas, var salāpīt.
Tādās ģimenēs LABKLĀJĪBAI vietas diemžēl nav..
Vīrietis nesaņem ticību sev, jo viņam trūkst varenās, virzošās SIEVIETES ENERĢIJAS un nav kur ņemt spēkus, lai palielinātu ienākumus.
Sieviete, KURA NEKO NEGRIB un NETIC savam vīrietim, attīsta viņā FINANSIĀLO IMPOTENCI..
NAUDA MĪL STIPROS
Ja jūti, ka kaut kas no iepriekš minētā ir tavs, bet tomēr gribi būt veiksmīgāks un bagātāks, tiec vaļā no UPURA STĀVOKĻA!
To var izdarīt, ja attīrīsies no četrām ļoti nepatīkamām lietām:
Vainas apziņas
Naida
Aizvainojuma
Sūdzībām un Žēlabām
Pats bīstamākais labklājībai ir žēlošanās. Mažākais ļaunums, ka enerģija nonāk nulles līmenī.
Visums uztver žēlosanos kā signālu – SĀK DARBOTIES.
Tas klausās un domā: “Skat, dīvaina gan, visu laiku runā par bezpalīdzīgiem vīriešiem. Nu, ja jau viņai to vajag, labs ir, būs viņai tāds.” Vai arī: “Maza alga, maza alga! Staigā novalkātos zābakos un prasa mazu algu. Neko nesaprotu..”
Tātad – dzīve nesaprot mājienus..

Kā Upuris ar Naudu sanaidojās
https://gintafiliasolis.wordpress.com/2016/10/20/ka-upuris-ar-naudu-sanaidojas/

Kad pasaulē nāca Upuris, katra dzīves joma ieguva jaunu ienaidnieku. Īpaši no tā cieta finanses. Upuris tās neieredzēja, saniknojās un uzsāka karu. Cīņa ilga dienu un nakti, ar zobeniem un cirvjiem. Viss beidzās ar to, ka Nauda padevās – tā pārstāja uzbrukt Upura uzceltajam cietoksnim. Cilvēks palika nabags, apsēdās pie loga un rūgti raudāja par savu neizdevušos dzīvi un sūro likteni. Pēkšņi viņa priekšā paradījās labā burve un teica: “Mīļais mans cilvēk! Es tev palīdzēšu tikt pie naudas un kļūt bagātam! Tagad klausies!”

Upuris nekad nekļūst bagāts

Kāpēc Upuris nepelna pietiekami daudz naudas? Tas vienkārši to nevēlas. Tam komfortablāk ir ciest, dzīvot pagātnē, kad zāle bija zaļāka. Tam patīk vainot katru stabu par to, ka dzīve ir tik nelaimīga. Tas bieži sevi vaino dzīves situācijās un pilnīgi noteikti nemīl sevi.
Klasisks piemērs – ir māte, kura savu dzīvi nolikusi uz altāra “visu labāko bērniem!” Pat tad, kad “bērnam” ir jau 45 gadi un pats tas ir darba spējīgs. Taču kā gan neatdot pēdējo kreklu? Un pēc tam vienmēr un visur atgādināt: “Es taču tevi izaudzināju, visu atdevu un tagad tu….!”
Vai vientuļa jauna sieviete, kura uzskata, ka nav nevienam vajadzīga? Viņai ir pārparēm brīva laika. Taču, par nožēlu, viņa to tēŗē ne ideju realizācijai un iespēju meklēšanai, bet bailēm, šaubām, puņķiem un asarām.
Upuris nevar iziet no ierastajiem rāmjiem, jo ir tajos iekrampējies nāvīgā tvērienā. Jo sevi žēlot ir ērtāk, nekā ieraudzīt patiesību un izmainīt savu realitāti. Vienu vārdu sakot, Upurim ir ārkārtīgi daudz dažādu savu darāmo lietu, lai domātu par naudu! Kādu naudu!? Tai laika nepaliek it nemaz.

Vīrs + Nelaimīga sieva = Nabadzība

Labi, visi zin vai nojauš, ka sieviete Upura stāvoklī nav spējīga radīt labklājību. Tad varbūt vīrietis šo situāciju var labot? Nekā nebija! Atcerēsimies frāzi: “Līdzīgs pievelk līdzīgu!”. Diez vai vīrs domās savādāk kā sieva. Taču pat tad, ja viņš ir daudz attīstītāks šajā jomā, sievietes enerģētiskais lauks “apēdīs” visas iespējas un tikai palīdzēs zaudēt naudu.
Upuris domā nabadzības kategorijās. Vīrs atnes mājas naudu, bet viņa domā: “Šodien atnesa. Bet kas būs rīt? Ja nu gadījumā viņu atlaiž? Tātad, jāieekonomē. Sākšu ar sevi. jauna kleita pagaidīs. Un tas, ka veļas mašīna salūzusi galu galā nav nekas traks. Ar rokām izmazgāšu. Nav jau grūti.”
Katru reizi sievietes – Upura galvā notiek līdzīgs monologs. Toties  tā ļoti labi prot izdzīvot – piecus gadus vienās zeķubiksēs. Priekš kam jaunas pirkt, vecās vēl gana labas, var salāpīt.
Tādās ģimenēs labklājībai vietas nav. Vīrietis nesaņem ticību sev, jo viņam trūkst varenās, virzošās sievietes enerģijas un nav kur ņemt spēkus, lai palielinātu ienākumus. Sieviete, kura neko negrib un nav pārliecināta par savu vīrieti, attīsta viņā finansiālo impotenci. Un nekā smieklīga tur nav!

Upuris biznesā

Vēl viena naudas sfēra, kur Upurim ceļš ir liegts, un tas ir uzņēmējdarbība. Uzņēmējam ir ļoti neizdevīgi ņemt par darbinieku Upuri. Ar savu uzvedību tas izsūc enerģiju no biznesa un traucē darba procesam. Kā tas notiek? Nabadzīgi un nelaimīgi cilvēki pastavīgi pievelk forsmažora situācijas. Viss sākas ar: “Piedodiet, ka nokavēju, atslēga bija ieķerusies un durvis nevarēju atslēgt” līdz “Nevarēju sagatavot atskaiti, jo šausmīgi sāpēja vēders.”
Protams, katram mēdz gadīties kādi kreņķi, mēs visi esam cilvēki. Taču Upuri ir “īpaši”, tie vienmēr kavēs, neizdarīs darbu līdz galam, sūdzēsies, īdēs. Viņi ir raduši novelt vainu uz apstākļiem vai citiem cilvēkiem. Viņiem vienmēr kāds ir vainīgs, vai kaut kas gadījās. Pat tad, ja darbinieks būs vienkāršs kurjers, darba process būs traucēts.
Ieraudzīji savā kompānijā Upuri, pacenties no tā atbrīvoties, neko labu tavam biznesam tas nesola. Lai cik viņš arī būtu talantīgs, lai cik mazu algu neprasītu, labāk izdot vairāk naudas un samaksāt atbildīgam darbiniekam, nekā cerēt, ka Upuris mainīsies

Nauda mīl stipros

Ja jūti, ka kaut kas no iepriekš minētā ir tavs, bet tomēr gribi būt veiksmīgāks un bagātāks, tiec vaļā no Upura stāvokļa! To var izdarīt, ja attīrīsies no četrām ļoti nepatīkamām lietām:

Atbrīvosies no Vainas apziņas

Nemitīgi justies vainīgam nozīmē atrasties enerģijas aiztecēšanas stāvoklī. Nauda nenāk pie tiem, kuru laimes maisiņš ir tukšs. Bet apvainot citus, nozīmē neuzņemties atbildību par savu paša dzīvi, peldēt pa straumi. Labklājība pateiks “fui” un droši aizies uz citu pusi. Ko tai krāmēties ar cilvekiem, kuriem nav gribas?
Kā aizvākt šo pretīgo sajūtu? Ir ļoti daudz metožu, kā  strādāt ar šo nepatīkamo emociju. Kurš meklē, tas atrod. Atrod tas, kam tas ļoti vajadzīgs. Vienkārši pasaki sev: “Es neesmu vainīgs. Šajā situācijā es tā rīkojos, jo savādāk nevarēju, bet tagad redzu, ka rīkoties var savādāk. Šo kļūdu es vairs nepieļaušu.” Ja tevi “velk” vainot citus, pieņem faktu, ka pats pievelc šādas situācijas. Pat tad, ja vecāki tevi tādu izaudzinājuši, vienalga, tev bija izvēle un tā bija tava skola. Dvēselei gribējās tādu pieredzi un tā atnāca tieši pie šiem cilvēkiem. Taču, lai atkal loks nenoslēgtos uz tās pašas vainīguma nots, sāc domāt radošuma virzienā. Kā jāizmaina sevi, lai kas tads vairāk neatkārtotos?

Atbrīvosies no Naida

Arī naids atņem tavu enerģiju. Tās ir tik spēcīgas jūtas, ka tajā brīdī tu nevari domāt ne par ko citu. Pie kam naudas trūkums tajā brīdī vispār ir pats mazākais zaudējums. Naida sajūta ļoti spēcīgi ietekmē veselību – sāp nieres, no ritma izsitas sirds u.t.t.. Tāpēc, ja tev naids ir ierasts stāvoklis, ir laiks ar to tikt galā.
Paskaties šo video:

Atbrīvosies no Aizvainojuma

Apavinojusies sieviete – kas var būt vēl briesmīgāks? Cieš visi – ģimene, privātā dzīve, veselība, cilvēki apkārt. Pilnīgs pozitīvisma trūkums. Aizvainojumi ceļ milzīgus dambjus uz enerģijas upēm – tā, ka ar laiku tas izžūst. Tāpēc par naudu var vispār nesapņot.
Krāt aizvainojumus un aizmirsties šajās sajūtās varbūt ir patīkami. Mazohistiem. Bet tas ir ārkārtīgi kaitīgi. Ir lieliska grāmata Колин Типпинг: “Радикальное прощение” – to izlasot, var pilnā mērā sajust, cik gan nejēdzīgi ir apvainoties. To lasot, tu sajutīsi totālu atvieglojumu un varēsi izdziedināts savu dvēseli.

Atbrīvosies no Sūdzībām un Žēlabām

Pats bīstamākais labklājībai ir žēlošanās. Mažākais ļaunums, ka enerģija nonāk nulles līmenī. Visums uztver žēlosanos kā signālu – sākt darboties. Tas klausās un domā: “Skat, dīvaina gan, visu laiku runā par bezpalīdzīgiem vīriešiem. Nu, ja jau viņai to vajag, labs ir, būs viņai tāds.” Vai arī: “Maza alga, maza alga! Staigā novalkātos zābakos un prasa mazu algu. Neko nesaprotu! Nu, labi, nāksies atlikt algas pielikumu un paaugstinājumu amatā.”
Tātad – dzīve nesaprot mājienus, jārunā tiešā tekstā: “Gribu pelnīt trīsreiz vairāk! Gribu mašīnu! Gribu vasarnīcu! Bet vislabāk uzrakstīt, kurā gadā tu saņemsi to, ko vēlies, kāds tas izskatīsies. Šeit vari to palasīt:
Попрошу у судьбы… Тонкая магия желаний

Aizvācot negatīvās emocijas, tu atbrīvosi vietu gaišajām un saulainajām. Mākoņi izklīdīs un aiz tiem tu ieraudzīsi sauli un jaunas, brīnišķīgas iespējas. Parādi sev citu dzīvi un sāc runāt ar labklājību kā līdzīgs ar līdzīgu.
Avots: http://flourish-strategy.com/
Tulkoja: Ginta FS