sestdiena, 2017. gada 21. oktobris

Ko izvēlamies: mīlestību vai bailes?

Ko izvēlamies: mīlestību vai bailes?
Sengrieķu raksti apgalvo: “Muzikālā audzināšana ir pats spēcīgākais ierocis, jo ritms un harmonija spēj izlauzties līdz pašiem svētākajiem cilvēka dvēseles dziļumiem”.

Tikai 8 Hercu starpība:
432 Herci ir DZIEDINOŠA frekvence
440 Herci ir NOMĀCOŠA frekvence
Neilgi līdz Otrajam Pasaules karam 1936.gadā, nacistu kustības ministrs un slepenais masu pārvaldīšanas līderis P.I.Gebels pārskatīja standartu par 440 Hz – frekvenci, kas visvairāk ietekmēja cilvēka smadzenes un tika izmantota, lai vadītu lielu skaitu cilvēku kā arī nacisma propagandai.
Tas tika izskaidrots ar to, ka - cilvēka organismam, liedzot dabīgo noskaņošanos un to mazliet paaugstinot, smadzenes regulāri saņem kairinājumu. Vēl bez tā, cilvēki beidz attīstīties, parādās masu psihiskās novirzes, cilvēks sāk kļūt noslēgts un ir daudz vieglāk vadāms. Tie bija galvenie iemesli, kāpēc nacisti pieņēma jaunu nots La frekvenci.
432 Hercu uzbūve pastāvēja jau senajā Grieķijā, sākot no Platona, Hipokrāta, Aristoteļa, Pitagora un citiem slaveniem antīkajiem domātājiem un filozofiem, kam, kā zināms, bija nenovērtējamas zināšanas par dziedējošo mūzikas ietekmi uz cilvēku.
Viņi DZIEDINĀJA ļaudis tieši ar mūziku.
Visu laiku diženākais vijoļu meistars – Antonio Stradivari (instrumentu radīšanas meistarības noslēpums nav atklāts vēl joprojām), radīja savus šedevrus tieši 432 herzu frekvencē.
Skaņa un mūzika
Mūzika ir VIBRĀCIJA un ENERĢIJA.
Katrai cilvēka balsij ir sava skaņas frekvence un katra doma ir viļņi, kas pilni ar harmoniju vai disonansi.
Daudzi no mums vēlas paaugstināt savu vibrāciju, lai būtu spējīgi atvērties jaunām pasaules enerģijām, labajam, bagātībām un mīlestībai. Svarīgs solis ir apzināties kādu mūziku klausāmies un kādu ietekmi tā atstāj uz organismu un planētas Zeme organismu.
Pētījumi rāda, ka mūzika iedarbojas uz gremošanu, iekšējo sekrēciju, asinsriti, barošanu un elpošanu..
Mūzika darbojas uz cilvēka ķermeni divos dažādos veidos: tiešā iedarbība, t.i. skaņas ietekme uz šūnām un orgāniem, un netiešā – caur emocijām, kas savā veidā ietekmē daudzus procesus cilvēka ķermenī.
Mūzika ir spēks, ko var izmantot gan pozitīvi, gan negatīvi, un kā faktoru, kas nosaka civilizācijas attīstības virzienu.
Aristotelis ir teicis: “Vienmēr jābūt piesardzīgam ieviešot jaunu mūzikas žanru kā iespējamo draudu visai valstij, jo mūzikas stila izmaiņas vienmēr atsaucas uz svarīgākajiem politiskās sistēmas aspektiem”.
Mūzika 432 Hz nomierina, skan skaidrāk un ir vairāk patīkama dzirdei, kā arī pozitīvi ietekmē čakras.
Ja 440 Hz līmenis darbojas domāšanas līmenī (3.acs čakra), tad 432 Hz līmenis paplašina sajūtas (sirds čakra) un paātrina mūsu garīgo izaugsmi.
Sakrālā ģeometrija – tā ir valoda, kurā nerunājam, bet kuru JŪTAM. Koncentrējot skatienu uz hologrammām, mūsos aktivizējas un dekodējas noteiktas īpašības. Ģeometriskās formas pastāv gan vizuālos piemēros, gan skaņā. Mūzika ietver sevī vibrāciju, kas ķermeņa ritmam ļauj noskaņoties uz Zemes un Visuma frekvenci.
Klausoties meditatīvo mūziku, ļaujam sabalansēt savu vīrišķo un sievišķo enerģiju, kas paaugstinās vibrāciju frekvenci kopumā.
Mūzika kā izziņas instruments
Kādu ietekmi rada mūzika var noteikt diezgan viegli - gan pēc sajūtām, gan garastāvokļa kādā esat pēc mūzikas noklausīšanās.



http://garavasara.com/articles/dziedejosa-frekvence-432mhz--2

Dziedējošā frekvence 432MHz

ISO Organizācija, kas nosaka standartus, ir pieņēmusi 440 Hz frekvenci kā pamata – koncerta frekvenci, kas jāievēro gan mūzikas instrumentu ražotājiem, noskaņojot instrumentus, gan mūzikas autoriem, sarakstot mūziku. Mūsdienās mūzika, ko klausāmies radio un televīzijā, kā arī lielākā daļa audio ierakstu, tiek radīta šajā frekvencē.

Ko izvēlamies: mīlestību vai bailes?
Sengrieķu raksti apgalvo: “Muzikālā audzināšana ir pats spēcīgākais ierocis, jo ritms un harmonija spēj izlauzties līdz pašiem svētākajiem cilvēka dvēseles dziļumiem”.

Tikai 8 Hercu starpība:
432 Herci ir dziedējošā frekvence
440 Herci ir nomācošā frekvence

Pirmais mēģinājums masveidā izmainīt viļņus notika 1884.gadā, bet pateicoties Dž.Verdi neatlaidībai, palika iepriekšējā uzbūvepēc kā arī sāka noskaņošanu La 432 Hz sauktu par “Verdisko uzbūvi”.
Neilgi līdz Otrajam Pasaules karam 1936.gadā, nacistu kustības ministrs un slepenais masu pārvaldīšanas līderis P.I.Gebels pārskatīja standartu par 440 Hz – frekvenci, kas visvairāk ietekmēja cilvēka smadzenes un tika izmantota, lai vadītu lielu skaitu cilvēku kā arī nacisma propagandai. Tas tika izskaidrots ar to, ka cilvēka organismam, liedzot dabīgo noskaņošanos un to mazliet paaugstinot, smadzenes regulāri saņem kairinājumu. Vēl bez tā, cilvēki beidz attīstīties, parādās masu psihiskās novirzes, cilvēks sāk kļūt noslēgts un ir daudz vieglāk vadāms. Tie bija galvenie iemesli, kāpēc nacisti pieņēma jaunu nots La frekvenci.
Protams rodas jautājums: “Kas vadīja ISO organizāciju, pieņemot 440 Hz kā pamata uzbūvi?”  Pēc standarta pieņemšanas 1953.gadā 23 000 mūziķi no Francijas izveidoja referendumu, lai atbalstītu Verdisko frekvenci 432 herci, bet tika laipni ignorēti.
20.gs pirmajā pusē tika izmantoti un praksē varēja dzirdēt trīs kamertoņus.
Standarta kamertonis, kas ir izplatīts Krievijā, rada La skaņu pirmās oktāvas frekvencē 440 Hz. Nacistu Vācijā kamertonis bija noskaņots uz 449 Hz. Dažās Eiropas valstīs kamertoņiem ir 432 Hz.
432 Hercu uzbūve pastāvēja jau senajā Grieķijā, sākot no Platona, Hipokrāta, Aristoteļa, Pitagora un citiem slaveniem antīkajiem domātājiem un filozofiem, kam, kā zināms, bija nenovērtējamas zināšanas par dziedējošo mūzikas ietekmi uz cilvēku. Viņi dziedēja ļaudis tieši ar mūziku. Visu laiku diženākais vijoļu meistars – Antonio Stradivari (instrumentu radīšanas meistarības noslēpums nav atklāts vēl joprojām), radīja savus šedevrus tieši 432 herzu frekvencē.
Skaņa un mūzika
Mūzika ir vibrācija un enerģija. Katrai cilvēka balsij ir sava skaņas frekvence un katra doma ir viļņi, kas pilni ar harmoniju vai disonansi. Daudzi no mums vēlas paaugstināt savu vibrāciju, lai būtu spējīgi atvērties jaunām pasaules enerģijām, labajam, bagātībām un mīlestībai. Svarīgs solis ir apzināties kādu mūziku klausāmies un kādu ietekmi tā atstāj uz organismu un planētas Zeme organismu.
Indiešu filozofi daudzu gadsimtu garumā dziedināja un uzturēja veselību ar runas palīdzību. Tas, kurš mācījies dziedāt, zina, cik svarīgi ir fiziskie vingrinājumi balss saitēm, kā tie palīdz  uzturēt labā stāvoklī kaklu, krūts reģionu un nervu sistēmu. Skaidra skaņas “om”, “hrām”, “hrīm”, “hraim”, “hraum” un “hrā” dziedāšana rada brīnumainu ietekmi uz dzīvībai svarīgiem orgāniem.
Grāmatā “Mūzikas noslēpumainais spēks” Deivids Teims apgalvo, ka nav nevienas funkcijas cilvēka ķermenī, uz kuru neiedarbotos mūzikas spēks. Pētījumi rāda, ka mūzika iedarbojas uz gremošanu, iekšējo sekrēciju, asinsriti, barošanu un elpošanu. Mūzika darbojas uz cilvēka ķermeni divos dažādos veidos: tiešā iedarbība, t.i. skaņas ietekme uz šūnām un orgāniem, un netiešā – caur emocijām, kas savā veidā ietekmē daudzus procesus cilvēka ķermenī.
Mūzika ir spēks, ko var izmantot gan pozitīvi, gan negatīvi, un kā faktoru, kas nosaka civilizācijas attīstības virzienu. Aristotelis ir teicis: “Vienmēr jābūt piesardzīgam ieviešot jaunu mūzikas žanru kā iespējamo draudu visai valstij, jo mūzikas stila izmaiņas vienmēr atsaucas uz svarīgākajiem politiskās sistēmas aspektiem”.
Tomēr harmonija atgriežas!
Rakstam topot, tika atrastas daudz pretrunīgas atsauksmes par 432 frekvenci: komentāri bija vai nu graujoši vai sajūsmināti. Lai saprastu, tiek piedāvāta iespēja paklausīties Mocarta skaņdarbu, kas ir ierakstīta gan 432 Hz, gan 440 Hz. Klausoties skaņdarbu, pievēršam uzmanību savām izjūtām un ķermeņa reakcijai.(Klāt pievienotais video)
Vai sajutāt starpību? Iespējams, ka arī nē.
Otru ierakstu nav patīkami klausīties un disonansi var sajust uzreiz (tieši sajust, jo neskatoties video, mūzika skan, skatoties informāciju internetā par 432 frekvenci).
Mūsu zemapziņa un organisms saprot starpību. 432 frekvence ir pamošanās, sirds centra atvēršanās, mīlestības līmenis, harmonija un prieks. 432 Hz tiek saukta arī par Visuma frekvenci. Savukārt, 440 Hz ir mentālais, ego, kontroles, baiļu un varas līmenis. Pietiekami piebilst, ka visa popmūzika ir sarakstīta šajā frekvencē (komentāri ir lieki).
Neliels fragments no Janoša mūzikas albūma “Skaņu Aktivizācija” brošūras:
“Mūzika šajā skalā atbilst DNS vibrācijām, kas tieši tāpat kā hologrammas (sakrālās ģeometrijas kodi), rada dziedniecisku efektu. Mūzika 432 Hz nomierina, skan skaidrāk un ir vairāk patīkama dzirdei, kā arī pozitīvi ietekmē čakras: 440 Hz līmenis darbojas domāšanas līmenī (3.acs čakra), bet 432 Hz līmenis paplašina sajūtas (sirds čakra) un paātrina mūsu garīgo izaugsmi.
Sakrālā ģeometrija – tā ir valoda, kurā nerunājam, bet kuru jūtam. Koncentrējot skatienu uz hologrammām, mūsos aktivizējas un dekodējas noteiktas īpašības. Ģeometriskās formas pastāv gan vizuālos piemēros, gan skaņā. Mūzika ietver sevī vibrāciju, kas ķermeņa ritmam ļauj noskaņoties uz Zemes un Visuma frekvenci.
Desmit skaņdarbi un atbilstošas hologrammu enerģijas rada šo CD ideālu, lai aktivizētu radošās spējas un harmonizētu abu galvas smadzeņu pusložu darbību, kas līdzsvaro domāšanu un jušanu.
Klausoties meditatīvo mūziku, ļaujam sabalansēt savu vīrišķo un sievišķo enerģiju, kas paaugstinās vibrāciju frekvenci kopumā.”
Mūzika kā izziņas instruments
Kādu ietekmi rada mūzika var noteikt diezgan viegli gan pēc sajūtām, gan garastāvokļa kādā esat pēc mūzikas noklausīšanās. Ja viss iepriekš rakstītais nerada vēlmi izvēlēties mūziku 432 Hz frekvencē, iespējams, ka izvēlīgāk attieksieties pret mūziku un pievērsīsiet sava ķermeņa emociju reakcijai un domām prātā, kas rodas melodijas klausīšanās laikā.
Jūs varat noklausīties, ar ko atšķiras šīs frekvences. 
Avots: www.liveinternet.ru
* No krievu valodas tulkoja Agnese Grase speciāli priekš www.garavasara.com;
* Korektore: Agnese Arāja
Draugi! Kā jūs esat ievērojuši, labi raksti latviešu valodā ir retums. Mēs gribētu priecēt ar tādiem vairāk, bet tam vajadzīga jūsu palīdzība. Meklējam atbildīgus brīvprātīgus palīgus, kuriem nelielu interesantu rakstu tulkošana un koriģēšana no krieu un angļu vālodas sagādās prieku. Rakstiet mums uz info@garavasara.com. Peace and Love! GV team