trešdiena, 2016. gada 20. jūlijs

UZSTĀDĪJUMU VAKARS TUKUMĀ - Sistēmisko uzstādījumu metode

Aicinājums pavadīt interesantu vakaru tiem, kam vērtīga sava iekšējā pasaule!
UZSTĀDĪJUMU VAKARS TUKUMĀ
Raiņa ielā 12, 2.stāvā
28.jūlijā (ceturtdien) no plkst. 18.00

Iespēja piedalīties un praktiski iepazīties ar Sistēmisko uzstādījumu metodi, kas ir vieglākais un reizē efektīvākais ceļš pie sevis. Sistēmisko risinājumu pamata princips - cilvēka dzīvi ietekmē ne tikai viņa paša personīgā vēsture, bet arī dzimtas likteņu līkloči un dvēseles iepriekšējā pieredze. Metode kļūst aizvien populārāka, jo darbojas ātri un skar dziļus cilvēka būtības slāņus. Tās atslēga - patiesums.

Netradicionālā, bet pārliecinošā veidā varēsiet gūt atbildes uz dažādiem jautājumiem par savu dzīvi, veselību, darbu, attiecībām vai dzimtas vēsturi. Risinājums, ar klātesošo cilvēku palīdzību, izmaina jautājuma autora enerģiju lauka auras elementu attiecības, sakārto tās to īstajās vietās, atbrīvo piesaistes, atgriež zudušās daļas, lai atjaunotu dzīvības un mīlestības spēku plūsmas.

Jautājumu risināšana uzstādījumos iespējama arī pilnīgi anonīmi - nesaucot vārdā problēmu, bet darbojoties tīri ar enerģijām un tēliem, kas ar to saistīti.

Manos uzstādījumos ir iespēja sakārtot savas iekšējās daļas šajā un citās inkarnācijās.

Tie, kas vēlēsies, varēs reāli sakārtot kādu daļu no sava energoinformatīvā lauka ar pārējo dalībnieku palīdzību. Uzstādījums atstāj vislielāko iespaidu uz tā pasūtītāju, bet reizē pozitīvi ietekmē visu tā dalībnieku (aizvietotāju) dzīves notikumus.
Ir iespēja arī vienkārši vērot notiekošo.
Darbosimies pēc izlozes principa - rezultātā katrs iegūs to, kas viņam un viņa lauka aurai šai vakarā visvairāk vajadzīgs!
Dalības maksa pēc ziedojumu principa - katrs maksā tik, cik jūtas ieguvis un var atļauties.

Uzstādījumus vadīs Marija Blūma-Kauliņa
(profesionāla Sistēmisko risinājumu vadītāja (sert.nr. SRA 007) )
Lūgums iepriekš pieteikties pa tel.: 29393605, e-pasts: marijabk@inbox.lv
Sīkāka informācija par šo metodi:
http://www.risinajums.mozello.lv/

Uzstādījumi pie Marijas Rīgā
3.augustā (trešdien) no 17.00 Tallinas ielā 30-4.
Izlozēta uzstādījuma autoram dalības maksa 30,00 eiro, aizvietotājiem pēc ziedojuma principa - katrs maksā tik, cik jūtas ieguvis un var atļauties. (Garantēta uzstādījuma pasūtītājam samaksa 40,00 eiro). Līdzi jāņem maiņas apavi.