svētdiena, 2016. gada 24. jūlijs

23.jūlijs-4.augusts – 2016 - Maiju kalendārs, colkins - Viļņa apraksts_vilnis_Z_OK_Kib_IK


1

Šis informatīvais materiāls par 260 dienu ciklu ir kopēts no interneta 2013. un 2014.gadā, un tam ir salikti atbilstošie datumi.

2

Šobrīd var papildus skatīt:


3

Mājas lapa - Tolteku laiks

var skatīt aprakstus arī:


4

Facebookā ir lapa Tolteku laiks.

5

Facebookā ir lapa Zabre

6

Var paskatīties internet un youtubē - Ivo Puriņš



7

Portālā draugiem.lv lapā http://www.draugiem.lv/astrologi.lv/ ir pakalpojums par maiju kalendāru.








Ziemeļu  vilnis

Ok – Kib – Ik

23.jūlijs – 4.augusts   2016





23.jūlijs
Ok 1
24.jūlijs
Chuwen 2
25.jūlijs
Eb 3
26.jūlijs
Ben 4
27.jūlijs
Ix 5
28.jūlijs
Men 6
29.jūlijs
Kib 7
30.jūlijs
Kaban 8
31.jūlijs
Etznab 9
1.aug.
Kawak 10
2.aug.
Ahaw 11
3.aug.
Imix 12
4.aug.
Ik 13





Ziemeļu  vilnis

Ok – Kib – Ik

23.jūlijs – 4.augusts   2016







Ir sācies jauns Ziemeļu vilnis un šī 13 dienu scenārija autors ir OK enerģija, kura māca mums katram mīlēt sevi.

7 pakāpienā, kurš ir viļņa maģiskais pakāpiens un caur kuru atstājam laiktelpā nospiedumu, ir KIB enerģija, kura ir drosmīga, lai ieskatītos sevī un žēlsirdīga, lai piedotu sev visu, ko nespējam piedot.



Viļņa rezultāta 10 pakāpienā ir KAWAK enerģija, kura transformē pagātnes melnos mākoņus nākotnes apskaidrībā.

Savukārt 11 pakāpienā, kurš rāda mums to, ko Augstāki spēki mums saka priekšā par rezultāta sasniegšanu, ir AHAW enerģija, kura māca beznosacījumu mīlestību.

Un galējais punkts, kurš ievada arī nākamo vilni, ir IK enerģija, kura simboliski nozīmē brīvību un kustību saskaņā ar Dievišķo.

Šajā vilnī mācīsimies mīlēt sevi patiesi un no sirds tādus, kādi esam. Ja mīlam sevi no sirds, kā vecāki mīl savus bērnus, tad spēsim piedot sev visu, ko uzskatām par savām kļūdām, spēsim piedot to, par ko jūtamies vainīgi. Tikai patiesa mīlestība spēj piedot, jo mīlestība ir Gaisma, kas izgaismo visas mūsu tumšās puses, kur atrodas sastāvējušās un sabiezējušās emocijas, kuras bremzē mūsu dinamisku kustību uz priekšu pretī savai laimei.



Ja šajā vilnī uz sevi paskatīsimies caur mīlestības prizmu, spēsim sev piedot pat visbriesmīgākos savus darbus un spēsim citiem piedot sev pāri nodarīto.

Ja spēsim piedot, tad transformēsimies un kļūsim par tīrāku un spožāku Gaismu, kura izstaro beznosacījumu mīlestību apkārtējiem.

Ieraugot patiesību sevī, mēs esam spējīgi ieraudzīt to citos, un ja spējam piedot sev par nesmukām lietām, tad sapratīsim, ka arī citiem ir tiesības kļūdīties un arī viņi ir pelnījuši piedošanu.

Šī piedošana un mīlestība būs tā, kura aizstums visus negaisa mākoņus un mēs visu ieraudzīsim patiesajās krāsās no gaišās puses.

Piedodot sev un apkārtējiem, mēs nodedzinām un pārraujam saites, kuras mūs ir turējušas un nav ļāvušas virzīties uz priekšu.

Piedodot un atlaižot, mēs kļūstam brīvi - brīvi kā putni debesīs, brīvi kā vējš virs ūdens, kalniem un ieplakām. Mēs spējam lidot pāri visam un priecāties par to, kas esam.

Mēs visi mācāmies kļūt par Radītājiem, kas rada savu pasauli harmonisku, skaistu, patīkamu un brīvu no sāpēm. Un mums visiem sanāk kļūdīties ceļā uz rezultātu. Un kļūdas ir tās, kas palīdz apzināties šo procesu pilnībā. Kļūdoties mēs iedziļināmies un izpētām visu padziļināti. Tāpēc ļausim sev un apkārtējiem kļūdīties, piedosim to un dosimies tuvāk sevis radītajai paradīzei, kurā valda brīvība un mīlestība.



Šis vilnis māca Mīlēt … Un tas caur vides impulsiem rāda situācijas, kurās mēs sevi nemīlam! Tamdēļ būsim modri un vērosim. Un atbildēsim uz katru impulsu, kas nāk mūsu virzienā – Mīlot sevi. Caur to mūsu dzīve sakārtosies tāda, kāda mums patīk un kādu mēs mīlam

Iemīlot sevi un nedarot sev pāri – mēs iemīlam savu dzīvi..



Lai mums katram šajās 13 dienās izdodas iemīlēt sevi aizvien patiesāk.





1 OK





Ziemeļu vilnis – Ziemeļu diena – 1 OK – Suns, Dvēseles māju sargs, Struktūra un harmonija.

Ir sācies jauns 13-mit dienu vilnis un atkal esam pirmajā pakāpienā. Pirmais pakāpiens ir tas, kad visi procesi sākas mūsos. Mūsu ego uzsāk jaunu attīstības ceļu un šo ceļu vada OK enerģija.

OK enerģija ir tā, kura sakārto visu pēc principa - mīl vai nemīl.

OK arī saliek visu pa plauktiņiem un sastrukturē.

Ok enerģija ir mīlestības skarbā izpausme, tā neļauj sevi nemīlēt, tā burtiski piespiež mīlēt sevi un tikai tad citus. Ok sargā mūsu dvēseles un māca mums mīlēt tās.

Visa šī diena un arī viss vilnis mums mācīs mīlēt sevi, ielaist savā dzīvē tikai to, ko mīlam un izmest no savas dzīves to, kas traucē mums sevi mīlēt vai to, ar ko darām sev pāri.



Mēs citreiz pat neapzināmies, ka darām sev pāri - sabiedrībā ir daudz pieklājības normu un stereotipu, kuri nosaka, kā mums uzvesties, ko citiem var teikt un ko nevar. Tas grauj mūsu mīlestību pret sevi. OK tādā ziņā ir nežēlīgs un lauž visus šos stereotipus un pieņēmumus.

Šī enerģija pirmkārt māca mīlēt sevi un tad tikai citus.

Dodot solījumus, bieži vien nemīlam sevi un OK ir tas, kurš neļauj tos izpildīt. Šī enerģija māca paskatīties uz visām lietām caur mīlestības prizmu. Tā liek aizdomāties, vai mīlu sevi, ja palīdzu kādam kolēģim vai draugam tad, kad pašam vajadzīgs laiks kādiem citiem darbiem. Tā māca atteikt citiem, ja mums no tā, ko mums prasa, rodas zaudējumi vai arī nav nekāda ieguvuma. Tā neļauj izdabāt citiem tad, kad svarīgi ir veltīt laiku un mīlestību sev.



Visu pirmkārt ir jāmīl sevi un ja darām kaut ko tikai pēc pieklājības normām vai stereotipiem, tad mums pat nepasaka paldies.

Šī dzīve mums ir dota, lai dzīvotu sev un nevis izdabātu citiem. Mēs bieži domājam - ko teiks draugi vai ģimenes locekļi, ja atteiksim viņiem palīdzību tad, kad mums tam nav laika, vēlēšanās vai ir kas svarīgāks darāms. Mēs domājam - kā tas izskatīsies, ja dzīvosim tikai sev, taču tas ir vienīgais veids kā iegūt īstus draugus un tikt vaļā no tā saucamajiem “parazītiem”. Jo īsts draugs nekad neapvainosies par atteikumu un arī viņam tas ir pārbaudījums, kurš jāpārvar pašam, nevis uz citu rēķina.

Mūsu dzīves uzdevums nav nest visus uz saviem pleciem! Protams nav arī tā, ka nav jāpalīdz citiem. Tas ir jādara, taču tikai no sirds. Mums nav jāiekļaujas sabiedrības uzskatos, ja no sirds to negribam.

Darot visu no sirds, mums sākotnēji liksies, ka varam pazaudēt visus draugus, taču mēs caur to tikai iegūsim īstos draugus un pievilksies īstie cilvēki, ar kuriem būs patīkami mijiedarboties. Ja tēlojam izpalīdzīgos un labos, kaut arī tādi neesam, cilvēki pievelkas pie mūsu maskas, nevis pie mums, un tad mēs brīnāmies, ka daudz ko negribas un darām kaut ko pret savu gribu. Mēs brīnāmies - kāpēc draugi ir tik riebīgi un izmanto mūs, bet tas ir tikai tāpēc, ka paši neesam patiesi pret sevi.

Ja būsim patiesi pret sevi, brīžiem skarbi, brīžiem nežēlīgi un brīžiem mīļi, ja vadīsimies tikai caur savu sirdi un mīlestību pret sevi, cilvēku loks ap mums nomainīsies uz to patīkamāko pusi.



Arī savu īsto dzīves draugu mēs varam atrast tikai esot patiesi pret sevi, jo ja tēlosim labos un izpalīdzīgos, pievilksies tie, kuriem ir patīkami to izmantot savtīgi.



Mīlēt sevi nozīmē darīt tikai to, ko gribas, to, kas vairo mīlestību pret sevi. Nedarīt sev pāri, izdabājot citiem vai spodrinot savu tēlu sabiedrībā.

Mums nav jābūt labiem pret visiem un mums nav visiem jāizdabā, mēs neesam nākuši kalpot citiem.

Mēs esam nākuši paust un vairot mīlestību, un tas ir iespējams tikai mīlot sevi. Un tikai mīlot sevi, mēs varam kļūt laimīgi.



Šodien vērojiet vidi, vērojiet notikumus un padomājiet, vai tas, ko dariet, Jums patīk vai nepatīk, vai Jūs to darot mīlat vai nemīlat sevi? Šī diena var būt skarba, ja esam aizmirsuši par mīlestību pret sevi, jo OK enerģija ir tā, kas māca mums mīlestību.

Ielaidiet savā sirdī mīlestību un tā virmos visapkārt!





2 Chuwen





Ziemeļu vilnis - Ziemeļu diena – 2 Chuwen - Rūķis, Meistars vai Āksts, Dvīņi, Radošā enerģija.

Otrā diena un Otrais pakāpiens ir mūsu apkārtējā pasaule un tas, kā mēs ar to mijiedarbojamies. Un šajā vilnī tajā ir Chuwen enerģija vai Rūķis. Rūķis ir radošais meistars, kurš izkrāso mūsu dzīvi un sāk jau krāsot pamazām lapas kokos. Rūķis pauž sajūtas un emocijas, citreiz caur krāsām un citreiz caur situācijām. Viņš ir meistars uz intuīcijas un paļaušanās trenēšanu.



Šīs Rūķa dienas parasti nav iespējams ieplānot. Ja ir konkrēti darbi darāmi, tad nav iespējams ieplānot to secību, jo Rūķis visu sakārto pa savam.

Ja spējam notikumus uztvert viegli, tad diena būs interesanta un smieklīga, taču ja gribam visu obligāti izdarīt ar prātu domājot, tad var sanākt lieki satraukumi:).



Rūķis māca ieklausīties sirdī un intuīcijā, jo tikai tā varam šo dienu nodzīvot pilnvērtīgi. Ja kaut kas mainās dienas plānos, ir jāļaujas un jameklē cits risinājums.



Tā kā Chuwen enerģija ir otrajā pakāpienā, tad Rūķis izpaudīsies visu vilni caur apkārtējo pasauli. Tamdēļ esiet gatavi tam, ka kaut kas, kas jau ir bijis ieplānots ... var izmainīties vienā acumirklī! Cilvēki kavēs tikšanās, sabiedriskais transports kavēs grafiku, auto var taisīt brīnumus, uz ceļiem var notikt visādas interesantas lietas. Iespējamas neierastas tikšanās un neparasti notikumi!

Ja nebūtu Rūķa, tad dzīve liktos pelēka, jo viņš ir galvenais mākslinieks, kurš izkrāso šo pasauli visās pieejamajās krāsās. Iedomājieties, ja visas puķes būtu baltas, ja kokiem visas lapas paliktu uzreiz brūnas un nobirtu, un cilvēki ģērbtos tikai melnās vai pelekās drēbēs, cik tad būtu garlaicīgi:)!



Šī diena ir ļoti laba, lai mēs kā Rūķi vai mākslinieki nodomātu, kā mēs gribam redzēt savu apkārtejo pasauli - kā jāizskatās ielām, cilvēkiem, mašīnām, kafejnīcām, veikaliem un citām lietām.



Palaidiet domas Visumā par to, kādu gribat redzēt šo pasauli! Vai gribat redzēt karu, vai mieru! Vai gribat šo pasauli redzēt pelēku, vai krāsainu. Izkrāsojiet domās šo pasauli tādu, kā jums patiktu, iejūtieties Rūķa ādā un paspēlējieties ar krāsām.

Ja šodien rūķis liek šķēršļus, meklējiet radoši risinājumu! Ja steidzaties un ir sastrēgums, tad meklējiet apbraucamos ceļus, ja uz tikšanos kavē otrs cilvēks, samainiet vietām tikšanās.



Taču ja arī viss notiek pa prātam - pamēģiniet šodien citu ceļu uz darbu, mājām vai veikalu, ejiet pa citām ielām, brauciet pa citiem ceļiem, pacentieties visu izdarīt savādāk kā ierasti, un dzīve kļūs krāsaināka un apziņa būs priecīgāka, jo uzņems citu informāciju, nevis to, ko parasti.

Lai krāsaina šī diena!;) Un neaizmirstiet mīlēt sevi.





3 EB





Ziemeļu vilnis - Dienvidu diena – 3 EB - Zāle, Kāpnes, Vienlīdzība, kopības spēks.

Esam nonākuši uz trešā pakāpiena, kurš ir darbības pakāpiens. Šodien ir Dienvidu diena un Eb enerģija. Eb ir kopības spēks un vienlīdzības princips, kas nozīmē, ka šodien un šajā vilnī nav nesvarīgu lietu. Absolūti viss ir vienlīdz svarīgs - gan visi cilvēki, kurus satiekam, gan visas darbības, kuras veicam.



Eb enerģija vislabāk izpaudās pirms vairāk kā divdesmit gadiem, kad visi Baltijas valstīs dzīvojošie sadevās rokās un izveidoja Baltijas ceļu. Tas bija milzīgs spēks, kuram pretī nevarēja stāvēt neviens! Ne masu iznīcināšanas ieroči, ne arī kas cits. Tā izpaužas Eb enerģija!



Mums katram ir milzīga ietekme uz savu dzīvi un mums visiem kopā uz mūsu kopējo pasauli.

Šajā dienā ir labi apzināt visu, kas mums vajadzīgs, lai paveiktu kādu darbu. Ir ļoti maz darbu, kurus varam paveikt vieni, pārsvarā ir iesaistīti vēl kādi cilvēki, lai process būtu izdevies.

Eb enerģija ir kā pulksteņa mehānisms, kur visi zobratiņi un visi laika rādītāji ir svarīgi. Katrā procesā piedalās daudz cilvēku, un ir jāvēic daudz darbību, un pilnīgi visas no tām ir svarīgas. Tāpēc šodien padomāsim un apcerēsim visu, kas mums šajā dzīvē nepieciešams un svarīgs, lai dzīve ritētu uz priekšu.



Eb enerģija ir arī mūsu garīgās attīstības ceļš. Katrs solītis ir svarīgs, kaut sākumā var likties mazsvarīgs.

Katra izdarītā lieta mūsu dzīvē ietekmē pilnīgi visu turpmāko dzīvi.

Katrs satiktais cilvēks iekustina mūsos ko jaunu un visiem mūsu ceļa biedriem ir liela nozīme.

Garīgais ceļš ir kā trepes debesīs, pa kurām kāpjot, pakāpienus izlaist ir neiespējami. Atcerieties to un padomājiet tad, kad ir lietas, kuras negribas darīt! Varbūt tieši tās ir svarīgs ķēdes posms, kurš vēlāk vedīs pie atklāsmēm vai apgaismības.

Šajā dienā satiktie cilvēki ir mūsu Garīgie ceļabiedri, ar kuriem kādu laiku iesim kopā, lai izprastu ko neizprastu mūsu dzīves ceļā.



Šī diena ir laba, lai darītu lietas kopā. Lai savāktu komandu nepieciešamajam projektam. Un lai izkustinātu visus procesus, kuri apstājušies mūsu dzīvē. Ja šodien un šajā vilnī darīsim visu, kas mūsu spēkos, diena būs izdevusies un viļņa rezultāts būs skaidri redzams.

Šī diena mums atgādinās par procesiem, kurus esam uzsākuši un esam par viņiem aizmirsuši. Piezvanīs cilvēki, kuri saistīti ar šiem procesiem vai ieraudzīsim kādas lietas, kas par to atgādinās.



Eb enerģija ir tā, kura necieš hierarhiju, jo tā nav dabīga šajā Visumā. Tā cenšas mums iestāstīt, ka kāds ir svarīgāks par kādu citu. Ja šodien kāds centīsies pakāpties augstāk par pārējiem, tad galva ripos.



Šī enerģija māca to, ka direktors nav svarīgāks par apkopēju un politiķis nav svarīgāks par sētnieku.



Nav svarīgāku vai nesvarīgāku cilvēku, vai profesiju - visi ir vienlīdzīgi. Visiem mums ir vienlīdz liela ietekme gan uz savu dzīvi un savu pasauli, gan uz mūsu kopējo pasauli.

Atcerēsimies, ka tā ir ilūzija, kuru paši esam pieļāvuši, ka kāds spēj ietekmēt mūsu dzīvi. Mūsu dzīvi var ietekmēt tikai tik daudz, cik mēs paši tā domājam.



Kad beigsim ticēt tam, ka bariņš pirmklasnieku var ietekmēt veselas skolas skolnieku dzīvi, tad beigsies tas, ka viņi ietekmē visu skolnieku dzīves. Tā ir tikai ilūzija, kuru paši uzturam, ka 100 cilvēki ietekmē 2 miljonu dzīves. Kad beigsim šai ilūzijai ticēt un sāksim 100% paši ietekmēt savu dzīvi, neviens vairs nespēs uzkundzēties. Šī mācība ir vienlīdz svarīga ar visām pārējām un arī šis solis kādreiz būs jāsper un jāpārtrauc ticēt meliem, ka kāds par mums var parūpēties un izglābt no mūsu pašu radīta likteņa.



Viss ir tikai un vienīgi mūsu pašu rokās, tāpēc sāksim darīt visu, kas mūsu spēkos, lai radītu paši savu dzīvi - skaistāku un patīkamāku.

Lai jauka visiem šī diena.





4 Ben





Ziemeļu vilnis - Austrumu diena – 4 Ben - Niedre, Mērķtiecība, Taisnākais ceļš pie Dieva.

Ceturtā diena ir stabilitātes un matereālās stabilitātes diena.



Šodien aktīva ir Ben enerģija - tā ir mērķtiecība, taisnākais ceļš pie Dieva, niedre un taisnākais ceļš uz mērķi.

Šodien un šajā vilnī, lai mēs būtu stabili, mums ir jāredz mērķis un jāiet uz to. Tie, kuri domā, ka viņiem mērķa nav, tiem tāpat viņš ir un viņu mērķis ir uzzināt savu mērķi.



Mērķim ir jābūt skaidri saprotamam un jātiecas uz to! Tā kā Ben ir Austrumu enerģija, tad ir jāgrib, jātic un jāpaļaujas, ka visu laiku virzāmies uz savu izvirzīto mērķi.

Tiklīdz šajā vilnī zūd stabilitāte, tā jāatceras par savu mērķi un jāveic kaut vai vismazākie solīši tā virzienā.

Ben ir taisnākais ceļš pie Dieva. Principā - kanāls, caur kuru sazināmies ar savu Augstāko "Es". Ja mēs no sirds gribam, tad šodien varam pastiprināt saikni ar savu Augstako "Es", uzrunājot to un cenšoties komunicēt.



Tā kā dvēseļu mājas ir tā vieta, kur atrodas mūsu Gars, tad Ben enerģija ir arī māju sajūta. Šodien jācenšas sajust sava māju sajūta, jāpastiprina tā un jātiecas uz to. Katram no mums ir jāsajūt - kāda ir šī māju sajūta, kādā mājā gribam atrasties un dzīvot, un jānostiprina šī sajūta sevī. Jāpadomā, kādu krāsainu apkārtni tai gribam un kādus cilvēkus gribam tajā. Un Ben enerģija mūs vedīs uz to.



Šajā dzīvē ir svarīgi saprast savu dvēseles ceļu, dvēseles mērķi, ko tā grib sasnieg un uz kurieni tā dodas. Izprotot savu dvēseles ceļu un ejot to, mūsu dzīves kvalitāte strauji uzlabojas un viss dzīvē sāk sakārtoties. Līdz ar to gūstam emocionālu un materiālu piepildījumu it visā, ko darām un darīsim.

Šodien ir ceturtais pakāpiens un Ben diena - tas nozīmē, ka materiālu stabilitāti gūsim caur to, ka tiecamies uz mērķi. Sāks piesaistīties gan nauda, gan citas lietas, lai spētu nostabilizēt sevi šajā pasaulē.



Atcerieties, uz ko jūs ejat, izvēlieties mērķi caur skatījumu, ka pilnīgi viss ir iespējams! Mēs varam visu un varam to visu arī atļauties, ja vien Dvēsele, Gars un mūsu Ego to grib.

Nav nekā neiespējama!! Ir svarīgi to saprast un apzināties sevī, jo no daudz kā atsakāmies, domājot, ka tas ir neiespējami vai nevaram atļauties.

Viss ir iespējams un visu varam atļauties!

Lai jums skaista un mēķtiecīga šī diena





5 IX





Ziemeļu vilnis - Ziemeļu diena – 5 IX - Jaguārs, Pilnveidošanās, Baltais burvis.

Šodien esam uz piektā pakāpiena - mūsu radošā izpausme.



Ix enerģija ir pilnveidošanās un sevis slīpēšana. Ix enerģija pēc būtības ir diezgan skarba, ja mēs tai pretojamies. Taču, ja ļaujamies pilnveidošanās procesam un saprotam, ka tas mūs tikai uzlabo un padara pilnīgākus, tad šī enerģija spēj raisīt mūsos lielu gandarījumu un prieku par paveikto.



Ix ir Baltais burvis, kurš savas prasmes pilnveido un pilnveido līdz pilnībai - līdz žilbinošam mirdzumam.

Piektais pakāpiens ir radošais pakāpiens, kurā ego mācās radīt un apzināties, ka ir radītājs un IX enerģija šīs radīšanas prasmes mūsos pilnveido. Šī ir viena no enerģijām, kura strauji mūs dzen uz priekšu garīgās attīstības procesā, padara mūs pašpietiekamākus un viedākus. Ix ir diezgan mistiska un maģiska enerģija, kura māca ne tikai pilnveidot savas ikdienišķās prasmes, bet arī prātam neaptveramas zināšanas - tās, ko mūsu acis ikdienā neredz.



Šī var teikt ir tāda kā Harija Pottera diena un enerģija. Šīs Ix dienas ir mistiskas un tām piemīt savs maģiskums! Apkārtējā vide kļūst mistiska un līdz galam neizprotama.



Ja Ix dienā apzināmies savas bailes un par spīti tām, ejam cauri visam, kas mūs biedē, vide mūs uzspodrina:)! Un tas ir ļoti svētīgs proces.

Šī diena izceļ mūsu kļūdas un nepilnības virspusē, lai pilnībā tās uzspodrinātu. Šajas dienās ir svarīgi apzināties, ka nekļūdās tikai tie, kas neko nedara un ka tieši kļūdas mūs pilnveido. Izejot cauri procesam nekļūdoties, mēs maz ko iemācāmies, taču ja kļūdāmies, daudzkārt izprotam procesu padziļinātāk.



Ix mums māca, ka vienmēr var izdarīt labāk un ego ir jāsaprot, ka tas, kas ir izdarīts šodien - Ir izdarīts! Un ka nākamreiz viņš izdarīs labāk, jo pagājušā reize parādīja - ka to var un kā to var. Pats galvenais, nesākt sevi grauzt no iekšpuses, ka viss neizdevās ar pirmo reizi! Par to patiesībā ir jāpriecājas!



Ix enerģijas diagonāle jeb pretējā eneģija ir Kan - kas ir prieks, dzīvesprieks, gandarījums un iedvesma. Ja procesam pieslēdzam prieku un iemācāmies priecāties par to, kas mums sanāk labāk un vēl nesanāk tik labi, tad Ix kļūst par patīkamu procesu un Kan enerģija tam noņem visu radušos spriedzi.



Mums ir jāiemācās novērtēt savu pilnveidošanos un priecāties gan par veiksmēm, gan par neveiksmēm, jo tas viss mums palīdz mirdzēt spožāk un spožāk.

Izbaudiet šo rīvēšanās, slīpēšanās un pilnveidošanās procesu - tas mūs ved uz pilnību un apgaismību.

Šī diena mums palīdzēs apzināties sevi kā radītāju, kurš māk radīt, nevis tikai nozagt citam:)! Radīšana sagādā daudz gandarījuma, prieka un iedvesmas jauniem radošiem darbiņiem.



Kļūsim par pilnvērtīgiem radītājiem un radīsim ap sevi pasauli, kuru mīlam, kurā gribam dzīvot ar pilnu atdevi un no sirds:)!

Nu tā un tādu, lai visam Visumam ir prieks par mums.





6 MEN





Ziemeļu vilnis – Rietumu diena – 6 MEN – Ērglis, Kopskats, Visuma tīkls.

Sestā diena ir diena, kura pilnveido mūsu domas, kuras palaižam Visumā.

MEN enerģija ir kopskats, skats no augšas, Visuma tīklojums un intuīcija.

Šodien, ir jāieklausās savā intuīcijā, lai mēs pilnveidotu savas domas un savas vēl



mes, kuras rīt tiks nodotas mūsu Augstākajam “Es”. Šodien ir jāpaskatās uz visām lietām un situācijām no augšas, ir jāierauga kopskats, kā tas izskatīsies kopumā mūsu dzīvē un kā tas ietekmēs mūsu dzīvi turpmāk.

Šodien jāpaceļas spārnos un uz visu jāpaskatās no putna lidojuma.



Sestā diena ir arī tuvākā pasaule! Tā ir pasaule, kura ir tieši ap mums - mūsu draugi, ģimenes loceķļi, mūsu mājas un darba vieta. Visas izmaiņas, kuras notiks tuvākā apkārtnē, ietekmēs mūsu dzīvi pilnībā. Viss, kas šodien notiek, visam ir sekas un cēloņi visā mūsu dzīve.

Ir jācenšas sajust, no kurienes nāk un uz kurieni ved šie notikumi, jo MEN enerģija ir viss Visuma tīklojums!

Izkustinot vienu krustpunktu, izkustas viss tīkls.



Ja šī diena ceļ spārnos, ļaujieties un lidojiet kur tīk, taču ja tā spiež zemē, atlaidiet to, kas rauj lejā un centieties pacelties spārnos un lidot uz savu laimīgo zemi.



Tā kā šī ir Ērgļa diena, tad jāņem piemērs no Ērgļa! Ja viss ir apnicis tur, kur esat, tad saviciniet spārnus un ar visu gribasspēku pacelieties un lidojiet tur, kur Jums patiesi gribas būt! Tur, kur Jūsu emocijas piepildīs Jūsu

dzīvi ar skaistiem un krāšņiem mirkļiem.

Būsim šodien kā putni un lidosim tur, kur tīk.

Atbrīvosimies no liekās nastas un uzšausimies debesīs, tiecoties pretī Saulei, kur dzīve ir piepildīta ar gaismu un mīlestību.





7 KIB





Ziemeļu vilnis - Dienvidu diena – 7 KIB - Alķīmiskā uguns, Pūce, Dzeltenais kareivis, Analīze un Piedošana.

Septītā diena ir tas pakāpiens, kad visu dienu esam kopā ar Augstākajiem spēkiem. Tie mums palīdz un ir līdzās katrā domā, katrā darbā un katru mirkli.



Šajā septītajā dienā ir aktīva Alķīmiskā uguns! Uguns, kura spēj atklāt patiesību. Uguns, ar kuras palīdzību spējam piedot un atlaist pagātnes skumjas un bēdas.

Šīs dienas enerģija izcels gaismā visu patiesību, kuru esam gribējuši uzzināt. Caur uguni mēs spējam piedot, ja sadedzinām visu, kas mums sāp, domās aizdedzinot un transformējot visu gaismā.



Viss, kas šodien tiks piedots un atlaists, notiks maģiski! Laba diena, lai atlaistu pagātni, lai atlaistu citu pāridarījumu mums un lai atbrīvotos no nastas, kuru nesam sev līdz.

Mēs šodien varam kļūt brīvi, sarakstot uz lapas visu, kas mūsu dzīvē vairs nav vajadzīgs, visu, ko varam piedot un domās vairs nenest sev līdz. Un šo lapu sadedzināt!:) Mums katram ir smagi pardzīvojumi un pāri darījumi saistībā ar citiem cilvēkiem un šodien ir tā diena, kad no tā visa varam atbrīvoties. Palaidīsim vaļā to, kas mūsu sirdīs ir sasāpējies un brīvajā vietā ielaidīsim gaismu un mīlestību. Sevis mīlēšana nozīmē sevi negrauzt un ik dienas nedomāt par aizvainojumiem un sāpēm, taču, lai to veiksmīgi darītu, ir jāsadedzina un jāpalaiž vaļā tas, kas tur sāp.



Septītā diena arī ir tā, kad visefektīvāk mūsu domas aiziet Visumā uz materializāciju! Tāpēc visas lietas un sajūtas, kuras gribam ieviest savā dzīvē, varam sarakstīt uz lapas un sadedzinot palaist to visu kā vēstuli Dieviņam.



Tā kā Kib enerģija ir analīze un patiesība, tad būtu labi vēstulē pamatot - kāpēc mums to vajag? Ko mēs ar to darīsim un kādu pieredzi un zināšanas caur to gribam iegūt?

Šodien ir labi pamatot - kāpēc gribam to, ko gribam:), tas palielina iespēju mūsu domām materializēties.



Izmantosim šīs dienas maģisko un alķīmisko uguni, lai sastāvējušos enerģiju un tumsu pārvērstu spožā gaismā un mīlestībā, kura izgaismos mūsu dzīvi un apspīdēs mūsu tuvos un apkārtējo pasauli. Mēs jebko spējam transformēt gaismā un mīlestībā, tas ir viens no mūsu lielajiem potenciāliem. Izmantosim to šodien un citas dienas, tādā veidā vairojot gaismu virs zemes.

Ir cilvēki, kuri nepazinās, ka rada tumsu! Palīdzēsim arī viņiem izgaismot savu dzīvi, rādot labu piemēru. Sadedziniet visu, kas jūsu dzīvē ir nokalpojis!

Un tā vietā lai TOP spoža gaisma, kura nes sevī beznosacījumu mīlestību un apspīd visus.

Ielaidīsim sevī gaismu un uguni, kurš attīrīs mūs.



Šodien iedegsim katrs svecīti, kura palīdzēs mūsos vairot uguni un gaismu, un piepildīs arī mūsu apkārtējo telpu ar mīlestības siltumu un gaišumu. Un šī svecīte arī strādās kā kanāls, caur kuru Dieviņam pastāstīt savas lolotās vēlmes un gribu.

Lai piepildās jūsu visskaistākās vēlmes un visskaistākie sapņi. Lai piepildās jūsu dzīve ar mīlestības gaismu





8 Kaban





Ziemeļu vilnis - Austrumu diena – 8 Kaban - Zemestrīce, Pārliecība, Evolūcija un Attīstība.

Šodien ir astotā diena! Diena, kura parāda mūsu garīgo stabilitāti.



Šodienas aktīvā enerģija ir Kaban, un Kaban ir kā zemestrīce, tā ir tik spēcīga pārliecība, kura radusies pieredzes rezultātā, ka spēj iet un attīstīties kā zemestrīce.



Šajā vilnī un šodien, lai būtu garīgi stabili, mums ir jābūt pārliecinātiem par to, ko mēs darām! Pārliecībai jābūt tik spēcīgai, ka neviens to nespēj sagraut.

Parliecību var palīdzēt nostiprināt apkārtējie, taču to nevar iegūt caur apkārtējiem. Lai kļūtu pārliecināti kādā jautājumā, mums ir jāieklausās savā sirdī, mums ir jātic savai sirdij un jādara tas, ko ar sirdi jūtam un redzam, un tas, ko no sirds gribam. Apkārtējie var apstiprināt vai noliegt to, par ko esam pārliecināti, taču nevar iedvest mūsos pārliecību! Tāpēc jāfokusējas tikai un vienīgi uz sevi - savu sirdi, jo tikai tur mēs atradīsim to, kas mums palīdzēs gūt šo pārliecību.



Katru dienu mūs pārbauda - parbauda mūsu ticību tam, ko caur sirdi jūtam. Ja esam kaut ko sapratuši, apkārtēja pasaule to cenšas noliegt, tikai retais to palīdz apstiprināt.



Pārliecība rodas pieredzes rezultātā un visi mēs esam ļoti pieredzējušas būtnes, ko reti kurš apzinās. Mūsu pieredze ir mūsu sirdī un mūsu zemapziņā. Ir lietas, kurās mums ir pieredzes trūkums un atkal ieklausoties savā sirdī, šo pieredzi varam papildināt, darot tā, kā jūtam.



Neticiet apkārtējiem, ticiet savai sirdij un tad pat ar nepareizu pārliecību nonāksiet pie pareizās, jo pieredzēsiet to, ko vajag, lai saprastu līdz galam šo tēmu.

Uz Zemes ir 7 miljardi cilvēku ar tikpat daudz skatpunktiem, no kuriem var redzēt jebkuru situāciju. Mums der tikai katram pašam savs skatpunkts.

Dariet visu priekš sevis, lai nonāktu pie patiesās patiesības.



Neklausieties citos, dariet tikai to, ko jūtat. Mums katram ir sava pieredze un savs ceļš ejams, caur kuru varam nonākt pie sevis. Citi šo ceļu nezina un nekad nezinās.



Lai ko mums mācītu reliģijas, valdības un citi labvēļi, mums ir jādzīvo tikai un vienīgi sev!

Tikai savu ceļu ejot, mēs varam nonākt pie tā, ko no sirds vēlamies, un sakārtot sevi. Tikai saliekot savā dzīvē visu pa plauktiņiem, sakārtosies apkārtējā pasaule.



Katram šajā pasulē ir savi mērķi, kur katrs grib nokļūt, un reti kad tie sakrīt ar mūsējiem.

Ļausim citiem iet savu ceļu un paši iesim savējo;)!

Ticēsim tikai sev, ieklausoties apkārtējos caur savu sirdi un kroņa čakru, un neviens nekad nesagraus mūsu ticību un pārliecību par to, ko gribam un darām.



Ieklausieties sirdī un esiet pārliecināti par katru soli, ko sperat Tuvāk savam mērķim:) Esiet Tie, kas esiet! Esiet Gaisma, kas spēj izgaimot! Esiet Mīlestība! Esiet Saule! Esiet Jūs paši, jo tikai tā mēs katrs spējam iet savu ceļu, gūstot savu pieredzi!

Lai izdodas:)





9 Etznab





Ziemeļu vilnis - Ziemeļu diena – 9 Etznab - Spogulis, Kramakmens, Patiesība.

Šī ir devītā diena! Diena, kur mums ver vaļā Dievišķo apziņu un palīdz apzināties, ka katrs esam Dievs savā pasaulē. Ka katrs mēs esam bezgalīgs Visums, kurā katrs pats esam Dievs.



Mēs paši šajā Visumā vai pasaulē visu esam radījuši un katrs esam unikāli un radījuši tikpat unikālu pasauli. Pilnīgi viss, kas notiek mūsu dzīvēs, ir mūsu pašu radīts un šī Etznab diena ir tam, lai no tās izņemtu lieko.



Šodien ir Etznab enerģija - objektivitāte, patiesības spogulis, kramakmens un zibens.

Šodien varam iejusties tēlnieka lomā, paņemt savu dzīvi kā akmeni vai koku un objektīvi paskatīties uz to. Saprast objektīvi, caur patiesības spoguli, kas šim akmenim ir jānogriež, lai tas kļūtu vēl skaistāks, vēl pievilcīgāks un vēl unikālāks.



Šodien mēs visi esam Dievišķi tēlnieki, kuri apstrādā savu pasauli un savu bezgalīgo Visumu ar asiem kaltiem, lai nogrieztu visu veco, lieko un nokalpojušo, pārvēršot savu pasauli skaistā veidojumā.



Šī Etznab diena mums parāda, kas mums ir lieks mūsu realitātē. Tā ļauj paskatīties objektīvi un devītais pakāpiens mums palīdz uz savu dzīvi paskatīties kā pilnvērtīgiem radītājiem, kuri nes pilnīgu atbildību par to, ko ir radījuši. Šajā dienā mēs varam izmainīt pilnīgi visu savā dzīvē, palaižot spēcīgu impulsu uz to, kas vairs nav vajadzīgs ar domformu, ko tā vietā gribam.

Piemēram, ja ir apnicis darbs un tajā vairs nav iespēju gūt interesantu pieredzi, tas vairs neko nedod mūsu attīstībā un tikai bremzē mūsu dzīvi. Mēs paši šo darbu ar savu domu palīdzību esam radījuši, tātad mums pašiem ir tiesības to izmainīt, palaižot impulsu kā zibens spērienu, kurš sagrauj veco! Zibenī ieliekot tādu domu, kādu šobrīd gribam šo darbu. Piemēram - radošu, pacilājošu, ar emocionālu piepildījumu. Tādu, kurš sniedz lielu gandarījumu un kurš mums palīdz apzināties sevi kā Dievu, pilnveido mūsu spējas un atver mūsu slēpto potenciālu.



Izmantosim šo enerģiju kā instrumentu, ar kura palīdzību spējam izmainīt savu dzīvi un pasaules uzskatus, un tuvināt tos Dievišķai realitātei.

Šodien pameditējiet ar domu - veco pārvērst jaunajā. Domās ar zibeni sasperat to, kas vairs nav vajadzīgs un tā vietā caur zibens radītajām ugunīm, radiet to, ko vēlaties.



Etznab enerģija, kā jau zibens, spēj neitralizēt visus ļaundarus, tumsu un šķēršļus.

Paskatoties objektīvi, var ieraudzīt - šķēršļus, kuri var rasties mūsu dzīvē, šķēršļus, kurus paši esam radījuši! Arī šeit mēs varam izmantot šo zibens spēku, lai šķēršļus pārvērstu veiksmē.



Piemēram, ejot uz valsts iestādi mēs apzināmies, ka tur strādājošie varētu piekasīties un nevēlami tērēt mūsu laiku. Šādā gadījumā palaižot pa priekšu šo zibeni, ar domu, ka tur strādājošie ir mūsu draugi, ka viņi ir saprotoši, cilvēciski un palīdzēs mums visu sakārtot vieglāk, radīsies izmaiņas. Caur to situācija var krietni uzlaboties. Un tā to var izmantot ar jebkuriem šķēršļiem, galvenais to darīt ar sirdi, nevis prātu, lai nekļūtu par manipulatoriem, kas vairs neiekļaujas Dievišķajā realitātē.

Esiet šodien modri, vērojiet sevi un vidi, izceliet lieko gaismā, izmainiet to uz vajadzīgo. Esiet šodien kā burvji vai dievi, sasperiet visu tumsu, kura stājas ceļā tā, lai dzirksteles šķīst un tukšo vietu aizpildiet ar mīlestību, kura izgaismo un sakārto.



Dariet visu ar mīlestību! Arī šī enerģija, lai cik tā nebūtu asa, ir jāpiepilda ar mīlestību, lai mēs paši nekļūtu par tumsu, kura jāsašķeļ.

Uztveriet visu šodien ar priecīgu prātu, jo jebkurš notikums mūs ved uz pilnību un palīdz mums kļūt par pilnvērtīgiem radītājiem.

Būsim tādi radītāji, kādu mēs gribam redzēt šīs realitātes Dievu un Radītāju. Radīsim caur sirdi:) Radīsim ieklausoties sirdī!





10 Kawak





Ziemeļu vilnis - Rietumu diena – 10 Kawak - Pērkona negaiss, Sajūtu pārbagātība, Transformācija un Paātrinājums.

Desmitā diena ir diena, kas ved pie rezultāta. Šī diena atnesīs mums rezultātu kādā no jomām. Katram no mums tas būs savādāks, atkarībā no tā, ko esam ģenerējuši un uz ko gājuši.


Tā kā šodien ir Kawak enerģija, kura simboliski nozīmē Pērkona negaisu, emocionālu transformāciju, emocionālu pārbagātību un paātrinājumu, tad šodien ir iespējams pilnīgi viss. Tas, kas šodien var atnākt, ir prātam neiedomājams un neaptverams.

Ja ļausimies transformācijas procesam, gūsim lielu paātrinājumu visās darbībās.

Šodien tiks iztransformēts tas, kas traucējis virzīties uz priekšu, tas, kas bremzējis mūs jau sen.



Kawak enerģija ir priekšpēdējā enerģija divdesmit dienu ciklā un tas nozīmē, ka caur Kawak enerģiju nonākam pie apskaidrības kādā no jomām. Šai pērkona enerģijai ir liels spēks, tā spēj mūs aizvest pie rezultāta acumirklī, jo emocijas ir tās, kas piepilda domformas un Kawak ir emocionāla pārbagātība.



Šodien piedzīvosim pilnu emociju spektru, no sarkanās līdz violetai un pat baltai. Visu veidu emocijas virmo šodien gaisā un tā ir tikai mūsu pašu izvēle, ar ko sevi gribam piepildīt un no kā atbrīvoties.



Kawak mūs var atbrīvot caur emocionālu izlādi no visām nepatīkamajām emocijām un ja skaidri zinām, ko vēlamies nepatīkamo emociju vietā, tad palaižot domu kopā ar izlādi praktiski uzreiz varam saņemt to, ko vēlamies.



Kawak dienas ir viskrāsainākās, vispiepildītākās ar notikumiem, kuri mums sagādā visvisādas emocijas.

Mēs izbaudīsim visu, ko pasaule mums spēj sniegt.

Ja tā būs mūzika, ko klausīsimies, tā mūs piepildīs! Ja apskatīsim mākslas darbus, arī tie mūs piepildīs. Ja skatīsimies dabā, arī tā mūs spēs piepildīt ar emocijām!

Viss atkarīgs no tā, cik spējam un gribam sevī ielaist un ar kādu amplitūdu gribam dzīvot.

Šī ir emociju un sajūtu pārbagātības diena - izbaudiet to ar pilnu krūti.



Tā kā Kawak enerģija ir transformējoša un attīroša, tad to var izmantot praktiski, attīrot sevi, māju, dzīvokli vai apkārtējo vidi, kurā atrodamies! Atbrīvojot vietu gaismai un mīlestībai, kura jau rīt piepildīs mūs.

Dariet šodien visu ar mīlestību un caur mīlestību!

Meditējiet, attīrot savu energo lauku! Paņemiet slotu un izslaukiet māju! Palūdziet Dieviņu, lai attīra mūsu prātu no liekām domām un piepilda brīvo vietu ar mīlestību. Dariet visu, kas palīdz attīrīties un emocionāli izlādēties.



Šodien ir labi darīt visu, kas saistīts ar ūdeni, attīrīšanos un emocionālu piepildījumu! Izdariet ko traku, tā lai adrenalīns nāk pa ausīm ārā:)).



Nodzīvojiet šo dienu ar pilnu amplitūdu.

Ja mūsos ir sakrājies emocionāls lādiņš, esam piepildīti ar negācijām, dusmām un neapmierinātību, tad jāizdomā, ko tā vietā gribam.

Esiet gatavi, ka šodien kāds var šo lādiņu izprovocēt uz āru un tad, kad eksplodēsim, tās domas, ko gribas, ir jālaiž līdz sprādzienam - un tad tikai varēsim brīnīties, cik ātri pasaule ap mums mainās.

Sajūtiet šo dienu:) izbaudiet un radiet ko jaunu!



Šis Ok vilnis, kas sākās jau pirms 10dienām - kārto un strukturizē it visu neredzamā plānā. Šķiet, katrs impulss, kas nāk - mums ļauj nokomandēt savu dzīvi un izteikt to, ko mēs patiesi vēlamies:) atliek tikai nenobīties un ļauties, Un mīlēt:)
Šodien Pērkona spēks jeb Kawak enerģija vada šo dienu... Gaisā valda sajūtas un mums ir jāatveras, lai tām ļautos un tās sajustu:) it viss radīs sajūtas mūsos un tās apkārt būs tik daudz, ka spēsim no tām Radīt ko paliekošu un skaistu! Katrs notikums un katra saruna, katra vieta un lieta ļaus mums sajust tās patieso sajūtu buķeti - un ja ticēsim tam, ko Jūtam - tad sajūtas mūs aizvedīs pie kā skaista!


Ne vienmēr visas sajūtas ir patīkamas un gaišas... Šobrïd uz Zemes ir liels pārmaiņu laiks un daudz kas, kas ir sagādājis patīkamas sajūtas agrāk, tagad vairs tās nesniedz. Enerģijas mainās un ļoti daudz kam ir jāaiziet, lai nāktu vietā jaunais! Krīt maskas un parādās patiesība. Krīt ilūziju plīvurs, kas ir aizsedzis patieso būtību.


Atliek gribēt to ieraudzīt un nepārmest sev, ka kādu laiku esam dzīvojuši ilūzijā!
Atliek pieņemt un pateikt paldies:)
Sajūtas ir vienīgās, kas mums ziņo - kas un kā ir! Un ja spējam savam prātam izstāstīt, ka šodien ir jāklausās sajūtās, nevis jāģenerē tās pašam vai jaizdomā viss, kā kas ir un kā būs - tad šī diena atnesīs rezultātu!


Ļausimies un klausīsimies sevī - sirds jūt un runā ar mums caur sajūtām! Ļausim tai just un neapspiedīsim to!





11 Ahaw





Ziemeļu vilnis – Dienvidu diena – 11 Ahaw – Dieviņš, Saule, Apgaismība un Atklāsme.

Vienpadsmitā diena ir diena, kurā palaižam vaļā vecos nodomus un vērojam to, ko mums māca Augstākie spēki. Katru vilni vienpadsmitā diena ir kā atslēga, caur kuru var atrisināt to, kas nav risinājies vai arī nemaz netiek ieraudzīts, risinājumu kādā tēmā.



Šajā dienā aktīva ir Ahaw enerģija un tas nozīmē to, ka šodien caur šo enerģiju varam atrisināt to, ko neesam spējuši atrisināt jau kādu laiku.

Ahaw ir beznosacījumu mīlestība, kura ved pie atklāsmēm, apgaismības, apskaidrības un izpratnes par notiekošo.

Izmantojot beznosacījumu mīlestību, mēs spējam atrisināt un sakārtot to, kas sasāpējis. To varbūt ir grūti uzreiz izprast, kā tas notiek, tāpēc ir jāskatās caur citām situācijām un piemēriem, kuri atspoguļo šo beznosacījumu mīlestību.



Kā piemēru varam minēt mazu bērnu - konkrētāk zīdaini, kurš tikko ir ienācis šajā dimensijā un visu uztver caur beznosacījumu mīlestību. Viņam nav ekspektāciju - kā kam ir jānotiek.

Viņš mīl apkārtējo pasauli un pasaule viņu.



Arī šajā laikā vecāki pret bērnu, kurš ir zīdainis, izturas ar beznosacījumu mīlestību. Un arī citi cilvēki tā izturas, taču vecāki to dara izteikti ar tīru sirdi un tīru mīlestību. Lai ko arī nedarītu bērns, lai ko arī sākotnējā vecumā bērns nesastrādātu - viss viņam tiek piedots, jo vecāki viņu mīl un pieņem tādu, kāds viņš ir. Arī bērns pieņem vecākus tādus, kādi tie ir. Viss notiek caur beznosacījumu mīlestību.

Domāju, ka mēs katrs esam saskārušies ar ko līdzīgu. Nu vismaz redzējuši, kā vecāki izturas pret bērniem zīdaiņu vecumā.



Un no augstākminētā varam ņemt piemēru - visi kaut kādā ziņā vai kādā tēmā esam vēl zīdaiņi. Lai mēs pilnībā pret visu spētu izturēties ar beznosacījumu mīlestību, mums apkārtējie, kaut nedaudz ir jāuztver kā zīdaiņi, kuriem ir atļauts kļūdīties un kuri drīkst izdarīt kaut ko nepareizi. No kuriem netiek gaidīts nekas konkrēts! Tos vienkārši pieņem tādus, kādi tie ir, un vecāki priecājas par katru bērna izdarību un sasniegumu.



Un arī mums pret sevi, kaut nedaudz, vajadzētu izturēties kā pret zīdaiņiem, kuri katru situāciju tver no jauna ar atvērtu sirdi un skatu uz dzīvi, pētot un vērojot notikumu gaitu, nevis gaidot konkrētu iznākumu.



Piedodot sev visu, ko nemākam un priecājoties par to, ko iemācāmies, par to, ko redzam un par visu, kas apkārt notiek, mēs ienesam savā dzīvē mīlestību. Ja spēsim uztvert apkārtējos un sevi kā zīdaiņus, kuriem viss tiek piedots un kuriem viss ir pieņemams - dzīvē ienāks daudz vairāk mīlestības un situācijas risināsies daudz vieglāk.



Kā jūs domājiet - vai bērns par kaut ko jūtas vainīgs, kamēr vēl ne reizi nav lamāts un bārts? Vai viņš domā, ka ir nepilnīgs vai slikts, kamēr kāds viņam to nepasaka un sāk no viņa gaidīt ģēnija izgājienus? Domājams ka nē…



Tāpēc ļausim sev un citiem būt kā zīdaiņiem un izturēsimies gan pret sevi, gan pret apkārtējiem ar beznosacījumu mīlestību, neko negaidot no sevis un citiem, tikai pieņemot sevi un citus tādus, kādi esam.



Mīlot - bez nosacījumiem, bez uzstādījumiem un ļaujot kļūdīties un piedodot visu, ko vien spējam piedot mazajiem un jaukajiem zīdaiņiem.

Šī ir atklāsmju diena. Diena, kurā kādā no tām tēmām, kas ir izceltas no mūsu zemapziņas, kaut kas atrisināsies!

Un to palīdzēs izdarīt šī burvīgā un maģiskām spējām apveltītā - beznosacījumu mīlestība.

Uztversim visu caur beznosacījumu mīlestību un izpaudīsimies tikai un vienīgi caur šo pašu mīlestību, un neviens nekad mums neliks vilties. Neviens mūs nesāpinās un nesagraus mūs.



Vai tad zīdainis ar savu attieksmi spēj sāpināt? Vai liek vecākiem vilties? Taču nē!

Ielaidīsim sevī un citos šos burvīgos un mazos bērnus, un tie atrisinās visas mūsu problēmas katra mūsu Visumā J)

Šī ir vienpadsmitā diena laika vilnī, kurš virza mūsu garīgo attīstību cauri mūsu likteņa kokam un šī ir Ahaw diena - atklāsmju un rezultāta diena. Diena, kura atnes mums rezultātu, ja esam mīlestības vibrācijās. Diena, kura vairo gaismu mūsos un izgaismo tumsu mūsos, lai mēs to ieraudzītu un atbrīvotos no tās. Ahaw ir pēdējā diena divdesmit dienu ciklā, kura noslēdz gan divdesmit dienu ciklu, gan vispār visus procesus Visumā. Tā ir apgaismība kādā tēmā, kuru esam noslēguši. Tā ir apskaidrība vai fundamentāla atklāsme, kuru, garu ceļu gājuši, esam atklājuši.



Šodien noslēdzās arī deviņu dienu savaite un šī diena iedod toni nākamajām deviņām dienām. Deviņu dienu savaite ir cikls, kas atspoguļo mūsu pieredzes cikliskumu. Devītajā dienā visu iepriekšējo astoņu dienu pieredze sakoncentrējas un caur transformāciju iedod impulsu nākamajām deviņām dienām.
Balti devīto dienu izmantoja, lai nosvētītu nākamās deviņas dienas. Lai novēlētu sev - savai pieredzei labu ceļavēju un palaistu gaismu pa priekšu, lai tā noliek spilventiņus tur, kur būs jākrīt. Devītajā dienā mēs esam kā Dievi, kuri nosaka, kurp dosimies nākamās deviņās dienās, tāpēc devīto dienu ir svarīgi pavadīt sev, saviem mērķiem un savām idejām - savas dzīves svētīšanai, apzinātai gaismais vairošanai savā dzīvē.
Būsim mīlestībā, apzināsimies, ka paši esam mīlestība, ka mīlestība ir gaimsa, kura esam un kuru vairojam.


Šī diena un šis vilnis mūs ir atvedis līdz atklāsmei, ka Visuma laika un telpas radošās alķīmijas komanda nav tikai kalendārs vai Saules enerģijas. Un tāpēc no šīs dienas sāksim dalīties ar informāciju par to, ko vēl darām un ko vēl esam pētījuši pēdējos gados. Un viena no šīm lietām un nodarbēm ir enerģētiskas ierīces vai mākslas darbi, kuri veidoti, apzinoties to ietekmi uz realitāti. Izmantojot visu, kas aktivizē enerģiju plūsmas un harmonizē tās, kā piemēram - mūsu pašu baltu simboli, kuri ir ļoti spēcīgi, jo tie katrs ietver sevī kādu Visuma principu, kurš strādā Visumā. Vai kristāli, kas ir izauguši tik harmoniski un tīri, ka spēj vadīt ļoti augstas frekvences un pastiprina enerģijas plūsmas mūsos, ap mums un uz Zemes. Vai arī metāli, kuram katram ir savas dziednieciskās spējas, fiziskās īpašības un alķīmiķu vienu no iecienītākajām tēmām - optika. Ar optikas palīdzību mēs varam fokusēt, atstarot un virzīt gaismu - gan redzamo spektru, gan to, kuru neredzem. Un tā kā viss savā ziņā ir gaisma, tad ar optikas un spoguļu palīdzību var aktivizēt enerģiju kustību jebkurā vietā.


Pētot šo visu esam nākuši pie atklāsmes, ka pamatā ir divu veidu enerģijas tipi - mirusi vai nāves un dzīvības enerģija vai aktīvā enerģija. Principā, jebkura enerģija ir nāves enerģija, ja viņa stāv un nekustās. Kā dīķī, kurš aizaug, ja tajā nekustās ūdens. Ūdens ļoti labi atspoguļo enerģiju plūsmu. Upe ir dzīvības enerģija, purvs vai aizaudzis ezers ir mirusī enerģija.


Šīs ierīces vai instrumentus pasaulē sauc par Orgonītiem, taču tas, ko darām mēs - neiekļaujas standarta orgonītu rāmjos. Un tā kā pasaulē šis nosaukums ir privatizēts un to var izmantot tikai maksājot autortiesības, tad atbilstošāk tos būtu saukt par Ēterītiem - ierīce, kura operē ar ēteri un nedaudz rupjāku matēriju.

Vairāku gadu garumā esam pētījuši dažādu lietu, materiālu, simbolu un apziņas ietekmi uz realitāti. Ja kombinē visu pieejamo, kaut nedaudz pavēro ūdeni un gaismu, tad ļoti viegli var izveidot ierīci vai kādu veidojumu, kurš uzlabos mājas, dzīvokļa vai paša cilvēka enerģētiku.
Ne par velti mums patīk pie jūras, kur krasts ir vienos kvarca kristālos un dzintaros, un kas tik vēl tur nav:), apkārt priedes - garīgās attīstības un veselības koki, kuri nostiprina un paātrina mūsu garīgo attīstību, vai ūdens tilpnes - kuru gultnes kā spogulis fokusē enerģiju ezera vidū, utt.

Par šo visu turpmāk rakstīsim... rakstīsim to, ko esam pārbaudījuši un ja gribēsiet - iesaistīsim arī Jūs dalīties pieredzē par dažādu veidu un instrumentu ietekmi un palīdzību - kā attīrīt savu dzīvi, piepildīt to ar vēl vairāk gaismu un padarīt to vieglāku, gaisīgāku un apzinātāku.
Dalīsimies ar informāciju un atklāsmēm par to, kādas enerģijas pastāv - kā tās izmantot un kur pielietot, kā arī ar to, ko paši esam radījuši un izveidojuši.
Ceram, ka jums patiks tēma, kura nāks klāt ikdienas rakstiņiem par un ap dienas enerģijām Visuma ciklos, kurus pamazām iepazīstam vēl tuvāk visi un kurus kādreiz ir zinājuši mūsu senči.
Paldies Jums, ka esat un ka varojat gaismu šajā pasaulē:) arī mēs ar Jums





12 Imix





Šodien gaisā ir Imix enerģija – enerģija, kura simbolizē visa pirmsākumu, līdz ar to šodien visas durvis ir vaļā visam tam, ko jaunu gribam radīt, uzsākt un virzīt.

Šis vilnis mūs ir kārtojis, rādījis mums to, ko mīlam un nemīlam. Palīdzējis ieraudzīt mērķi un sajust, kurp doties. Un caur Ahaw enerģiju ir radies jauns sākums – šodiena!
Šīs dienas enerģija, kaut arī divpadsmitajā viļņa pakāpienā, ir diezgan nepiesātināta. Ja vakar gaiss bija blīvs ar patīkamām un baudāmām emocijām, tad šodien, varētu pat teikt, neliela tukšuma sajūta, tāds kā nepiepildījums apkārt virmo un no rīta pat šķita diezgan grūti.



Taču apzinoties, kas šodien par enerģiju, tapa skaidrs, ka tukšums ir tāpēc, lai to piepildītu ar ko jaunu - ar ko tādu, ko patiesi gribās. To, ko negribās darīt - ir diezgan neiespējami izdarīt. Piespiest sevi šodien darīt to, ko negribās - šī enerģija to neļauj un ja negribās vispār neko, tad, visticamāk, esam aizlieguši sev gribēt to, ko patiesi gribam.


Šodien gaisā ir Imix enerģija – enerģija, kura simbolizē visa pirmsākumu, līdz ar to šodien visas durvis ir vaļā visam tam, ko jaunu gribam radīt, uzsākt un virzīt.

Šodienas enerģija nes kā vilnis tos, kuri zina - ko grib un dara to, ko grib.



Tos, kuri negrib - enerģijas vilnis piespiež pie Zemes un vispār neļauj kustēties. Tāpēc, ja neko negribās, ir jāizdomā kaut vismazākais nieciņš, ko sev atļaut un ko gribās, lai vilnis pārstātu spiest zem ūdens.


Ir jāatļauj sev kaut garšīgu saldējumu apēst un padomāt par to, kas sagādātu prieku tieši tagad un tieši šodien.



Ja zinām, ko gribam, zinām, ko jaunu gribās uzsākt un ko darīt, tad jutīsimies pašpietiekami un nesatricināmi, un šīs dienas enerģija nesīs pretī rezultātam kā sērfotāju nes vilnis pretī krastam.


Tā kā šī ir Austrumu diena, tad šodien nav pretestības, tāpēc bailes ir jāatstāj mājās un jāiet darīt viss, ko kārojas. Un tas nekas, ka pēdējie eiro kabatā vai nav par ko rēķinus samaksāt.


Lai izkustinātu kaut ko, ir jāatļauj sev tas, ko gribās sasnieg. Ja gribās būt bagātam, tad jāsāk uzvesties kā bagātam jau šodien, jo tikai atļaujot sev izpausties kaut kā tā, kā vēlamies mēs, mēs varam sasniegt to, ko vēlamies.

Darīsim to, ko gribam, nedomājot ne par ko un viss izdosies neatkarīgi no tā, ko domā citi vai saka prāts. Ir tikai jāiet un jādara, un ieraudzīsim brīnumu ik uz soļa.

Un tā ar Imix dienu laiktelpā - arī Visuma laiktelpas komandai šodien sākas kas jauns. To, kā tas attīstīsies un līdz kam nonāks, to var zināt sākumā, jo jebkurā sēklā ir informācija par to, kas izaugs un kā ziedēs, taču to apzinās tikai tas, kurš spēj. Pati sēkla to visticamāk apzinās tikai tad, kad izaug un uzzied. Tāpat arī jebkas mūsu dzīvē ..un nekur nav teikts, ka visas sēklas uzdīgst vai izaug un uzzied. Tas, vai tas izaugs, ir atkarīgs no ļoti daudz apstākļiem un mēs tos par laimi vai nelaimi - nezinām

Lai pašiem būtu interesantāk, centīsimies tēmas par enerģētiku un ēteriskajām lietām piesaistīt dienas enerģijām. Un tāpēc šodien runāsim par to, kas mums pašiem ir pirmatnējs. Par to, no kurienes nāk mūsu tradīcijas, zināšanas, tautasdziesmas, jostas, dzīves stils, saikne ar šo Zemi, utt..


Protams - mūsu pirmsākums ir mūsu senči, kuri gan tiešā, gan pārnestā nozīmē - tādi ir. Mūsu senči ir Balti - tā ir ļoti sena civilizācija, kura ir dzīvojusi vienmēr pēc ļoti augsti attīstītas izpratnes par Visumā notiekošajiem procesiem - par to, kas notiek mūsos šajā dzīvē un dvēseles attīstībā cauri neskaitāmām dzīvēm.
Zināšanas, kuras izmantojuši Balti, nekādā ziņā nav Baltu zināšanas. Tās ir zināšanas par Visuma uzbūvi, par tajā notiekošajiem procesiem un pieejamas šīs zināšanas ir visiem. Taču praktizējuši tās kaut nelielā daļiņā tomēr līdz mūsdienām ir tikai Balti un viņu pēcteči. Katra uzausta josta ir brīnums zinātnieku un pētnieku acīm. Katra josta, kura nav kopēta - ir austa pēc informācijas, kura nolasīta Visumā no Augstākā "Es" un kādreiz tās kalpojušas kā likteņa sargi, kuri likteņa smagākajos brīžos sargājuši no vissliktākās situācijas. Pašas jostas ir kā lineāra dzīves notikumu atspoguļojums, kuriem jāiziet cauri un izmantojot atbilstošu simboliku, šo celu varēja atvieglot.


Šis stāsts ir par to, ka šie cilvēki, kurus mēs saucam par Baltiem - apzinājās savu dzīvi un visu darīja ar domu - ar domu un nodomu, kāpēc to dara. Ja adīja zeķes, tad ar domu, ka caur šo procesu kas rodas, atnāk vai top manā dzīvē. Ja kurināja krāsni, tad ar domu, ka aktivizē uguns stihiju, apzinās, ka tā ir dzīva un ka ar viņu vajag mijiedarboties kā ar līdzvērtīgu. Viņi zināja, ka šajā pasaulē viss ir līdzvērtīgs. Ka koks ir vienlīdzīgs cilvēkam un dzīvniekam, un ka katra lieta aug kādam mērķim un nolūkam. Tā ir ļoti dziļa izpratne par dzīvi, par to, ka apzinās - kāpēc ir nācis šajā saulē un kas šeit ir jāiemācās un jāpaveic. Par to, ka viss ir dzīvs - pat akmens kalniņā un pat pats kalniņš un pati Zeme ir dzīva, un ka dzīve ir mijiedarbība ar visu, kas ir apkārt. Ar Zemi, Debesīm, Dabu, Visumu, Dievu, cilvēkiem. Šī dzīves ziņa ļauj dzīvot harmonijā ar visu, jo ļauj izprast katru lietu un dzīves situāciju, izprast un pieņemt to, kāda ir dzīve un kāpēc tā tāda ir.
Tajā laikā cilvēki darīja paši daudz ar rokām un ne jau tāpēc, ka bija stulbi un nevarēja neko izdomāt, bet gan tāpēc, ka tikai darot ar rokām un paši, mēs varam ielikt sev atbilstošu domu un enerģētiku.
Šodien mēs visu pērkam, kur jau ir ielikta viena doma - pērkat vēl un vairāk. Taču mūsu Senči zināja - kā veidot mājās visu nepieciešamo un ar kādu domu to darīt, lai tas kalpotu ilgi un kādu domu ielikt attiecīgajā instrumentā vai mēbelē. Mēbeli sākot veidot tajā jau tiek likta doma, ka tā būs ērta un kalpos vajadzīgajam mērķim labi un radīs vajadzīgo noskaņu.
Šīs zināšanas, kuras apzinājās un izmantoja Balti - ir Visuma likumu zināšanas - cikliskuma un mainīguma likumi. Šīs zināšanas mērķtiecīgi ir indētas un nīdētas jau aptuveni trīsdesmit tūkstošu gadu, taču tikai pēdējos trijos tūkstošos tās ir izzudušas gandrīz pilnībā no pasaules acīm.


Tas, ko mēs zinām par šo visu šobrīd ir tik, cik aizdare šo zināšanu grāmatai. Tik, cik piekaramā atslēga dārgumu lādei. Reti kurš apzinās šo zināšanu nozīmīgumu ceļā uz laimi un piepildītu dzīvi, jo mūs cenšas aizvest prom no mūsu saknēm. Taču mūsu tauta ir sīksta un nekad šīs gudrības neatlaidīs. Jau pēdējā laikā var redzēt, kā aktivizējās Baltu tēma Latvijā un pasaulē šīs zināšanas mostas, un to nevar noliegt neviens.


Tās ir zināšanas, kuras ved uz jaunu gaismas laikmetu un tās ir zināšanas par to, kā dzīvot gaismas laikmetā. Baltiem tādas ir, jo viņu senči ir vienīgie, kas ir piedzīvojuši iepriekšējo gaismas laikmetu un zina, kādi fizikas un Visuma likumi tajā strādā. Šīs zināšanas mostas un tās, lai cik tas dīvaini neliktos, nav ne akmenī cirstas, ne kalendāros veidotas, nedz kā savādāk - tās ir mūsu gēnos, tās ir mūsu DNS spirālē ievītas un tās pamazām mostas no miega, kurā tās nolika pirms vairākiem tūkstošiem gadu. Tā teikt tika veikta ģenētiskā modifikācija un izoperēta daļa DNS informācijas. Taču tā nekur nav pazudusi un tuvojoties gaismas laikmetam, tā mostas mūsos un tā ver vaļā mums apziņu par to, kas ir kas. Ka katrs koks ir dzīvs, ka viņam ir sava enerģētika un ka šī enerģētika palīdz risināt kaut kādas problēmas. Un to apzinoties arī nebija dažādi parazīti un nepumpēja vienkārši no kokiem enerģiju. Prata izmantot šo visu ar sirdi un Dvēseli.
Šīs ir plašas un lielas zināšanas

Turpmāk, centīsimies rakstīt pa mazumiņam sākumā - vairāk par simbolu, koku, metālu, akmeņu simbolisko un enerģētisko nozīmi. Runāsim par Baltu simboliem un citām tēmām. Taču gribētos jau tagad aicināt Jūs aktīvi piedalīties un komentēt, dalīties ar informāciju no savas pieredzes saskarsmē ar konkrēto lietu. Ja zināt kādu interesantu faktu vai Jums ir kāda sajūta par to, kādi ir bijuši mūsu senči, ko zinājuši, kā dzīvojuši - padalieties .. jūtam, ka šīs tēmas aktivizējās un visiem tas kļūst pamazām interesanti.


Tā kā redzam šo zināšanu un Saules kalendāra saistību un paralēles, tad jūtam, ka pēc laika savilksies šī informācija vienā veselā. Mums ir sajūta, ka šis kalendārs ir kā modinātājs mūsu pašu apziņas atvēršanai un šīs bezgalīgās informācijas izmantošanai.
Mēs paši katrs esam kā Saules kalendārs un vēl vairāk. Ja spējam to apzināties, tad spējam arī ikdienā izmantot visas šīs zināšanas.
Lai veicās sevis un Visuma izzināšanā arī Jums.





13 IK





Ziemeļu vilnis - Ziemeļu diena – 13 IK - Vējš, Kosmiskā elpa, Kustība.

Šodien ir trīspadsmitā diena. Diena, kura noslēdz esošo laiktelpas vilni un iekustina nākamo.



Trīspadsmitajā dienā mēs uzņemam spēkus jaunam vilnim! Esam sapratuši, kādu tēmu virzīsim, un savam Augstākajam "Es" pieprasam enerģiju un spēku visus šos darbus paveikt. Tāpēc trīspadsmito dienu ir labi pavadīt pie dabas vai kādā klusā vietā, kur ir iespējams pameditēt, parunāties ar saviem enģeļiem un savu Augstāko "Es".

Svarīgi ir dabūt tīru kontaktu ar Augstāko "Es", lai mums palīdz, iedod nepieciešamo informāciju, spēku un enerģiju paveikt šos visus darbus, kuri paredzēti.



Lai mums atver acis un mēs skaidrāk sajūtam un saredzam lietu patieso būtību. Lai iedrošina un iedvesmo, ja jāiet cauri kam nepatīkamam, lai atbalsta un palīdz ik mirkli.



Trīspadsmito dienu ir labi pavadīt esot ar sevi, lai var mierīgi pabūt kopā ar savu komandu, kura no neredzamās puses mums palīdz ik dienas. Var veikt kādu pateicības rituālu, kurā pasakamies saviem draugiem par atbalstu, kurš sniegts līdz šim, tādēādi palūdzot atbalstu arī turpmāk.



Šodien ir Ik vai Vēja diena un vēl to sauc par Kosmisko elpu. Visi šie nosaukumi simbolizē saikni ar savu Garu (Augstāko "Es"), kurš šajā dienā iekustina mūs ar savu spēku, enerģiju un informāciju, kuru nes šī enerģija.



IK dienā mēs saņemam no saviem Augstākajiem spēkiem jaunus impulsus, jaunus norādījumus un informāciju par to, kas mūs sagaida. Šī enerģija ir tā, kurā Gars kā Tēvs ved mūs aiz rociņas - parādot un apstāstot, kas tad būs, uz ko jāiet un kam jāiziet cauri.



Jo vērtīgāki, modrāki un atvērtāki mēs esam, uzklausot savu Tēvu, jo mazāk atsitienu un pretsitienu saņemam turpmākajā dzīvē.

Mēs katrs pirms laika esam izvēlējušies kādu no ceļiem, kuru iet, un IK enerģija ir tā, kura sagatavo šim ceļam.

Ja gribam paveikt to visu ar Ego, tad nesadzirdam padomus un ieteikumus no sava Gara, kurš redz kopainu visām situācijām un ejot pa nepareizajiem ceļiem, mūs cenšas novirzīt uz to ceļu, pa kuru mums jāiet. Tas izpaužas diezgan sāpīgi, jo Garam nav citu variantu, kā vien atsēdināt mūs ar fiziskām metodēm, atņemot kaut ko vai bremzējot kustību izvēlētajā virzienā.



Tāpēc ieklausīsimies šodien - ko mums saka Engeļi un Gars, jo viņi mums grib tikai palīdzēt un atvieglot mūsu ceļu uz laimi. Neieklusoties, mēs sarežģījam dzīvi gan sev, gan viņiem.

Ieklausīsimies šodien katrs savā Garā un ļausimies viņa dotajiem impulsiem, un tie mūs aizvedīs pa vispatīkamako ceļu uz laimi.

Skaties uz visu ar nulles punkta attieksmi! Tas ir tā, it kā nav interpretācijas vai ekspektācijas par to, kas būs un kas notiks.

Katru dienu satiekot vai pamostoties kopā ar savu dzīvesbiedru - iepazīsties no jauna! Dodoties uz darbu pa ierasto ceļu - iedomājies, ka Tu tur dodies pirmo reizi! Darot ikdienas darbus - dari tos, negaidot to pašu iznākumu. Tas ir darīt nezinot, kas no tā var sanākt!

Katru rītu mosties ar domu, ka šī ir pirmā Tava diena uz Zemes!

Un tikai tad, pasaule mums atvērsies un mēs ieraudzīsim, kā tā mainās!!



Ok vilnis - trīspadsmitā diena laika vilnī Vilnis noslēdzas un tāpat arī noslēdzas viļņa tēmas...

Šis bija Ziemeļu vilnis. Vilnis, kurš aizslauka vecās programmas un atbrīvo vietu jaunajām. Šis vilnis bija diezgan skarbs, jo visu vilni Dievs mums rādīja – kur mīlam un kur nemīlam paši sevi.



Vakardienas gribas izpaušana vakar beidzās ar aizraušanos un sanāca aiziet gulēt vēlu. Tāpēc prāts šodienas grūto piecelšanos skaidroja ar neizgulēšanos.. Un tikai vēlāk pats sapratu, ka ķermenis kaut kam pretojās un negribēja kaut kur doties. Taču caur nepatīkamām emocijām mēs gūstam vislielākās mācības un sapratu, ka jāļaujas, lai kas arī notiktu.
Un patiešām.. nekas traks arī nenotika - tikai pāris sarunas, kuras iedvesa reālu bezcerību... Bijām neapmierināti ar sarunu rezultātu un to, ka citi nedeg par ideju tieši tāpat, kā mēs. Un vēl šis tas .
Taču sākot analizēt, iedziļināties tēmā un dienas enerģijā, ieraudzījām šīs dienas Ik enerģijas vai Vēja spēka, kurš virza šo dienu – izpausmi. Vai arī Gara vai kā vēl daudz kur to sauc par Augstāko "Es" - izpausmi.


Un Iedziļinoties atcerējāmies šo vārdu nozīmi un sapratām, ka Dievs šodien caur visu runā ar mums.
Un tā, protams, ir katrā Ziemeļu un Dienvidu dienā. Taču šodien tas kaut kā tika spilgti izcelts gaismā un tika saprasts, ka viss, ar ko esam neapmierināti citos - ir mūsos pašos, tikai nedaudz sašķobītā izskatā, salīdzinot ar citiem.
Sapratām, uz kurām tēmām Gars saspieda pa pogām un nu jau tās vējojās ārā, kā sastāvējies gaiss no jumta istabiņas.

Kas ir interesanti, ka dažas atklāsmes savilkās ar šī viļņa scenāriju un tā enerģijām.


Šajā vilnī Ben enerģija ir stabilitātes tēmā un tā ir izaugsme. Šajā vilnī izteikti mums parādīja tēmas, kurās mēs kā koki, nevis augam un tiecamies paši kaut ko sasniegt, bet gan iekaramies citu koku zaros un ceram, ka tie mūs izcels saulītē.
Šis vilnis, kā jau Ok vilnis, reāli parādīja to, kurās tēmās mēs mīlam sevi un kurās nemīlam, un parādīja to, ka ja kaut ko gribam, tad mums tas jādara pašiem. Sanāk, ka mums jādomā tas, ko mēs gribam darīt, nevis kāds būs tā rezultāts.


Saprotot to, ko gribam darīt, saprotam to, kas mums ir nepieciešams, lai to sasniegtu. Un šī jau ir šī viļņa darbības Tēma Eb. Šajā vilnī visa darbība rādīja to mūsu patieso ceļu, pa kuru mums ir jāiet un to, kas mums tajā noderētu.
Mēs esam pieraduši būt menedžeri un menedžēt citus, taču, ja kaut ko gribam, tad tas mums ir jārada pašiem, jādara pašiem un nav jādomā ar prātu, kurš paziņa man spečuks šajā jomā, bet gan jāsajūt, kas tam vajadzīgs.
Bieži vien mūsu patiesās vēlmes nesakrīt ar to, ko esam izdomājuši un ko domājam, ka caur to sasniegsim piepildījumu konkrētā tēmā.
Ir jāgrib un jārada piepildījums, nevis jādomā kā un kas piepildīs, bet jāredz to, kas jāpiepilda un jāsajūt - ar ko sākt.
Un šodiena ļāva apzināties vēl spilgtāk, ka neiet tāpēc, ka karājamies uz citu pleciem un gaidām kustību; tāpēc, ka domājam, ka zinām to, kas būs tas, kas nodrošinās piepildījumu kādā Tēmā, taču Visums to redz labāk un runā ar mums caur pašu un apkārtējo mutēm atbildes uz visiem uzdotajiem jautājumiem. Bija tikai jāieklausās un jāpaskatās no malas. Uz mirkli jāiedomājas, ka caur visiem runā Dievs, nevis konkrētie cilvēki un pa kādām tēmām tas trāpa, projicējot katru teikumu uz sevi.


Burvīgs veids kā ieraudzīt sevi.

Šajā vilnī Etznab - patiesības spogulis bija devītajā dievišķajā pakāpienā un tas nozīmē, ka ja sevi apzināmies kā Dieva daļu, kā Dieva apziņu, tad mums ir jātver pasaule kā spogulis. Ja spējam to pieņemt, tad ieraugām kā pasaule ar katru vārdu un katru zilbi stāsta mums to, ko esam prasījuši Visumam.
Ka vide atbild un runā ar mums. Vide runā caur šīm enerģijām un apzinoties dienas enerģiju, mēs spējam to lasīt kā grāmatu, ja vien spējam pieņemt sevī visu to, ko redzam apkārtējā pasaulē - pieņemt to, ka visa pasaule atspoguļo tieši mūs.
Un tas izskaidro to, ka no viena pasākuma dažādi cilvēki var gūt dažādas emocijas, jo katrs redz tikai savu atspulgu, tikai to informāciju, ko satur mūsu lauks. Šī tulkošana un visas informācijas projicēšana uz sevis, apzināšanās, ka visu esmu radījis es pats - dod iespēju mums ieraudzīt savas nepilnības. Tajā mirklī tas ir visnotaļ nepatīkami. Pat ļoti nepatīkami Gribās nomirt, zemē ielīst un nogalināt to, kurš to patiesību ir iegrūdis acīs, taču sagremojot to visu, kaut kas atbrīvojās un aiziet, un dzīvot kļūst krietni vieglāk un parādās pamazām tāds elastīgums, kā ūdenim.
Vēl, protams…. tālu līdz upes ūdens elastībai, taču ir no kā mācīties

Šī diena vēdina, un jau ir izvēdinājusi un izvējojusi mūsu katra dzīvi. Un jau rīt sajutīsim kaut ko pavisam dziļu - ļoti pazīstamu, taču sen aizmirstu - un pasaule jau izskatīsies pavisam citās krāsās.



Tā kā dienas enerģija ir Ik - Gars, Vējš, Gaiss un kustība, tad pastāstīsim tik daudz, cik zinām - kas ir Gars un kā ar to pastiprināt saikni, kas ir visnozīmīgākais radīšanas procesa paātrināšanai..

Gars vai mūsu Augstākais “Es” ir milzīga enerģijas bumba, aptuveni mūsu Saules izmērā. Tā enerģija ir apziņa, kura aug pieredzot. Šī apziņa ir piesaistīta Visuma kopējai apziņai, kas mums būtu šī Visuma centrālais Dievs.
Gars ir aptuveni ar tādu jaudu, kā lodveida zibens. Nu, principā, tādi pati Saule, kā šīs Saules sistēmas Saule. Iesaku internetā atrast kādu bildi, kur Saule nolikta blakus Zemes lodei un salīdzināt to izmērus, un pacensties apzināties sevi Saules izmērā.
Gars, lai uzkrātu pieredzi un augtu - sadala daļu enerģijas Dvēselēs. Dvēseļu skaits katram Garam ir atkarīgs no lieluma. Taču tā kā Garam vajag maksimāli dažādu pieredzi, tad ļoti retos gadījumos tas sūta uz vienu planētu divas Dvēseles. Dvēsele sevi sadala Dvēseles aspektos, kuri ir ļoti daudz, jo tie aizpilda visu laiku no pirmās inkarnācijas uz Zemes, līdz pēdējai. Tas ir kā kino lentas kadros, kuros ir viens un tas pats cilvēks, tikai citā pozā vai nedaudz citā procesā.

 
Tas, protams, ir atsevišķs stāsts par laiku, taču ticu, ka laiks ir kā kino lenta, kurā visi kadri ir vienlaicīgi un visi kadri ir dzīvi, un katrs dzīvo savu dzīvi, ņemot vērā informāciju no saviem pirms gājējiem.
Mūsu prāts ir piesaistīts vienam no tiem kadriem un priekšgājēju informācijā ir plašāk pazīstamais “De Ja Vu”. Sanāk, ka katram ir savs Gars un katram savs Dievs, caur kuru mēs katrs esam piesaistīti un tātad tieši šādi esam piesaistīti Visumam, un tieši caur šādu saikni esam visi viens vesels.
Mūsu Gars to apzinās vairāk kā mēs . Mēs apzināmies vairāk individualitāti, kura ir īslaicīga, taču regulāra fāze Dvēseles attīstībā.
Lai mēs attīstītos un saņemtu vairāk informācijas, spēka, paplašinātu apziņu un spētu radīt saviem spēkiem aizvien vairāk, mums ir jāpastiprina kontakts ar Garu, kura bērns mēs esam. Parasti Garu sauc par Tēvu un Dvēseli par Māti, un tam var vilkt paralēles arī šajā dzīvē attiecībās ar vecākiem. Gars ir kā milzīgs informācijas okeāns, kurš apzinās mūsu visas iepriekšējās un nākamās inkarnācijas, kurās apzinās un cenšas apzināties visas iespējamās versijas katrai situācijai. Gars vienlaicīgi zina par visiem Dvēseles aspektiem, par visām Dvēselēm un tieši viņa enerģija ir tā, kuru sazemējot, kaut kas rodas un pamazām var tapt mūsu. Arī visas idejas un atklāsmes nāk no Gara. Ja mēs uz Garu skatītos kā uz cilvēku, tad mēs būtu viņa pirksti un svarīgākais šajā visā, ir apzināties, ka pirksts no rokas atsevišķi nepastāv.

Vēl Ik ir vējš un gaiss. Gaiss ir tas viss apkārt, kas mūs ietvert. Gaiss ir informācija, kura mums ir apkārt un vējš ir tas, kas šo informāciju pārvieto. Šī informācija ir it visur un visapkārt. Kalnos tur, kur gaiss ir retinātāks, tur visas šīs informācijas vai enerģētiskais smogs nav tik blīvs. Katra lieta izstaro informāciju. Mūsdienu ekonomikas līderi izmanto šo visu, lai ietekmētu mūsu apziņu. Piemēram veikalos, kur lai ieejot veikalā pēc piena, mēs iznāktu ar vēl desmit produktiem, kurus nebija griba pirkt pirms iegāja veikalā.


Kur svaigāks gaiss - tur tīrāka informācija. Tieši tāpēc veikalos un sabiedriskās vietās gaisa nav. Piemēram - teātrī pēc izrādes gaiss ir tā pieblīvēts ar cilvēku domām, emocijām, telefonu izdalītajām frekvencēm un visu citu, kas ir mūsos un ap mums, ka uz izrādes beigām elpot vairs nav ko. Tas pats ir sabiedriskajā transportā.

Gara informācija un enerģija palīdz mums iztransformēt šo piesārņojumu, attīrīties pašiem un attīrīt apkārtējo pasauli. Taču reti kuram no mums šis kanāls vai sakne ir vaļā gana daudz, lai spētu vispār sazināties ar Garu, kur nu vēl saņemt enerģiju no turienes. Un tāpēc mēs nespējam izprast un atlaist savas situācijas, un gribās tās kaut kur nogrūst, kādam izstāstīt vai atdot, un tā mēs līdz šim esam dzīvojuši, viens uz otra rēķina, pārtiekot viens no otra Dievišķās enerģijas.
Lai to pārtrauktu, ir jāsāk tiekties prasīt savam Garam spēcīgāku saikni un kontaktu, lai spētu ietekmēt realitāti daudz vairāk.
Saikni ar Garu vai Dievu pastiprina daudz un dažādas lietas.
Kā piemēram - skatīšanās Saulē, sevis apzināšanos kā Sauli. Meditēšana un iekšējā dialoga izslēgšana. Atrašanās pie dabas, jo katram augam un kokam arī ir šāds kanāls un viņi visu laiku pavada meditatīvā stāvoklī patstāvīgā un spēcīgā saiknē ar Dievu. Tas mums atgādina par mūsu saikni ar Dievu un pastiprina to, jo Eņģeļi var caur citu kanālu nonākt un palīdzēt mums atjaunot saikni.
Tīra kanāla enerģētika ir bērzam, pie kura var iet parunāties ar Dieviņu, lai pastiprinātu saikni ar to.

Noteikti tās svētvietas, kuras ir sakoptas un kurām ir savs saimnieks, pastiprinās šo saikni.
Tāpat arī dažādi simboli. Kā piemēram rombs simbolizē komunikāciju smalkā līmenī un izmantojot rombu, vai zīmējot tos, var pastiprināt šo saikni.
Vertikālas strīpas arī simbolizē kanālu. Un tātad apģērbs ar vertikālām strīpām pastiprina kanālu. Kristāli! Visspēcīgākais no tiem ir kvarca kristāls un dimants - tie abi ļoti spēcīgi pastiprina saikni ar Garu. Kristāli un ierīces ar tiem ir vieni no efektīvākajiem un spēcīgākajiem instrumentiem. Tīrs kristāls ātrāk piesārņojās un šis kanāls aiziet ciet un kristāls vairs nefunkcionē. Taču izmantojot dažādus materiālus, lai pastiprinātu tos, var panākt, ka tie ir ļoti spēcīgi un paši spēj attīrīties. Kristāliskais režģis, kuru mūsu senči un mēs esam izmantojuši puzuru izgatavošanā - arī ir rombveidīga ģeometrija un tā arī pastiprina saki ar Garu. Tamdēļ taisām puzurus kā rituālu procesu, ja vēlamies pieiet tuvāk Dievam. Protams, vēl atkarīgs ir tas, ar kādu domu tas tiek taisīts.


Piramīdas ir puse no roba ģeometrijas un arī pastiprina saikni ar Garu. Protams - ir vēl daudz metodes, taču pagaidām pietiks ar šīm citās dienās padalīsimies ar vēl šo to interesantu.

Pastāstiet arī Jūs kādu tehniku vai metodi, kā pastiprināt saikni ar Eņģeļiem vai Garu. Būsim priecīgi dzirdēt pat vistrakākās versijas.







1

Šis informatīvais materiāls par 260 dienu ciklu ir kopēts no interneta 2013. un 2014.gadā, un tam ir salikti atbilstošie datumi.

2

Šobrīd var papildus skatīt:


3

Mājas lapa - Tolteku laiks

var skatīt aprakstus arī:


4

Facebookā ir lapa Tolteku laiks.

5

Facebookā ir lapa Zabre

6

Var paskatīties internet un youtubē - Ivo Puriņš



7

Portālā draugiem.lv lapā http://www.draugiem.lv/astrologi.lv/ ir pakalpojums par maiju kalendāru.