svētdiena, 2016. gada 17. jūlijs

Un beidzot mēs redzam, kā viss ir patiesībā

Un beidzot mēs redzam, kā viss ir patiesībā
7.Akbal

Kā darbojas Kalendārs? Un kam strādā masu mediji??! Atturēšos no sašutuma un vaimanāšanas par bojā gājušiem cilvēkiem, bet pievērsīšos vienkārši maģiskai analīzei. Nekas, kas notiek šai Pasaulē, lai cik briesmīgs tas nešķistu, tomēr neiziet ārpus Dieva noteiktās Spēles noteikumu robežām. Un kad cilvēki iedomājas, ka viņi paši ir dievi un var spēlēt ar citiem savas Spēles, tad Dievs skarbi norāda uz visu „Napoleonu” niecību. Imix enerģija ceturtdien iekrita „melnajā caurumā” un nostrādāja, kā 6.Ik naktī caur dzīvu cilvēku pūli traucošs kravas auto. Kalendāra zinātājam viss ar to ir pateikts un nekas nav jāpaskaidro. Bet pārējiem...
Vai Jums nešķiet dīvaini, ka salīdzinot ar „Charlie Hebdo” teroraktu (kur starp citu, negāja bojā bērni), tagad masu medijos ir gandrīz klusums. Kaut kur atskan neko neizsakoši šļupsti par „uzbrukumu demokrātiskajām vērtībām,,, BET salīdzinot ar karikatūristu noslepkavošanu, kad puspasaule krāsoja FB profilus Francijas karoga krāsās – šoreiz ir klusums!!! Un es pateikšu kāpēc! Šoreiz viss bija pa īstam! Šoreiz tas nebija inscenējums, lai ievirzītu sabiedrisko domu vēlamajās sliedēs. Šoreiz vnk 5.Imix iegāzās „melnajā caurumā” un uzsprāga viena konkrēta cilvēka apziņā, un viņa „piecinieks” sāka malt miltos visus, kas gadījās pa ceļam. Un tiem, kas tēlo no sevis „Pasaules valdniekus” nav īsti, ko pateikt. Nav vairs priekšā uzrakstītas runas. Pat sajēgas nav, ka tas ir nevis uzbrukums kaut kādām tur „demokrātiskām vērtībām”, bet vnk uzbrukums CILVĒKIEM.
Un ko cilvēki? Vai sapratīs, ka tas kas notiek Kaban laika viļņa ietvaros ved mūs uz 13.Muluk. Uz mūsu universālo atmiņu! Ka lai saprastu Dievišķo providenci, ir vienkārši jāieskatās vēsturē! Francijā svinēja Bastīlijas ieņemšanas dienu, no kuras zem lozunga „Brīvība, brālība, vienlīdzība” sākās mokpilni vienlīdzības terora gadi. Kad par citiem vienlīdzīgākie revolucionāri veda uz Vandeju pat bērnu giljotīnas, lai slepkavošana ietu raitāk. Atverot Bastīliju vārtus tika izlaisti visi „karaļa cietumnieki”, arī tie, kuri tur sēdēja absolūti pelnīti. Un pašās revolūcijas beigās, kad Francija jau bija izmirkusi asinīs līdz zodam, uzradās Napoleons. Starp citu tieši šis vīrs uztaisīja vēsturē pirmo Eiropas Savienību. Tagadējā ES jau ir tikai trešais pakaļdarinājums (par otro es jums nemaz neatgādināšu). Tātad Augstākiem Spēkiem patīk atgādināt cilvēkiem viņu vēsturi, un dot vielu pārdomām.
Bet vai cilvēkiem vispār ir izpratne par šiem Spēkiem. Vai ir kaut mazākā sajēga, kādu Spēku priekšā viņi loka savus ceļgalus??! Vai ir sapratne, ka vislielākās neģēlības tiek darītas tieši reliģijas vārdā. Ka idioti pieraksta VisAugstākajam savas cilvēciskās īpašības, un sit ar pieri pret zemi sava idealizētā „EGO” priekšā. Nu par kādu Dievu viņi runā? Vai viņi vispār saprot, ko viņi runā un dara. Vai jebkāda Baznīca to vispār saprot??? Nu tad vismaz Jūs iemācieties Dieva cilvēkus, no kulta kalpiem atšķirt. Tad vismaz Jūs padomājiet, kur ir jāmeklē Dievs? Beidziet strīdēties par reliģiju pareizību vai nepareizību, vienkārši kļūstiet par Dieva bērniem. Cilvēkam, kas saskaņo savu dvēseli ar Dievu nav vajadzīgs, ne mulla, ne pāvests. Nav viņi starp Jums un Dievu nekādi starpnieki! Kādi gan vispār vajadzīgi starpnieki starp mazo un Lielo Dvēseli? Vai Jēzus stāstot par Dieva Garu, jebkad ir teicis kaut vienu vārdu par vajadzīgiem starpniekiem??!
Tā ka izmetiet miskastē savas Bībeles un Korānus. Ja Dieva nav cilvēka sirdī, tad starp papīra lapām – Viņu toč neatrast. Izmetiet no savām galvām visus murgus, ko Jums grib iestāstīt gani, un kļūstiet par cilvēkiem! Uzbrukums nenotika tikai aizvakar,,, tas notiek visu laiku, nepārtraukti! Visu laiku mums cenšas skalot smadzenes ar reliģiskām un demokrātiskām vērtībām. Un kamēr mēs nekļūsim par īstiem Cilvēkiem – tas turpināsies. Tādēļ modīsimies ātrāk! Sapratīsim, kā patiesībā strādā Dievišķā matrice un kļūsim patiesi brīvi.
Un es darīšu visu, kas manos spēkos, lai atmūķētu Jums durvis, kas ved ārā no pazemes.

Ivo – Dienu Nesējs