pirmdiena, 2016. gada 18. jūlijs

Sauciens pēc Mīlestības


25.06.2016 … Eņģeļi caur Ann Albers
http://angelmessages.visionsofheaven.com…
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …
--------------------------------------------
Ieraugot sāpes un vardarbību savā pasaulē, ir ļoti viegli, un tas ir tikai cilvēciski, ka pārņem bailes, dusmas, vai izmisums. Un tomēr – ikreiz, kad kļūstat par liecinieku ”sliktajām ziņām” – jums tiek dota iespēja paust savu Mīlestību. Jums tiek dota iespēja izpausties kā Gaismasdarbiniekam, kas jūs patiešām esat.

Tā vietā, lai mestos ienīst tos, kas naidīgi izturas – uzgaidiet brīdi, un saprotiet, ka tās arī ir Dvēseles, bet tik ievainotas, tik apjukušas atšķirtības ilūzijās, tik baiļu pārņemtas un sevi nicinošas, ka tas ir viņu kliedziens pēc Mīlestības.

Viņiem nebūt nav jums jāiepatīkas. Mēs noteikti neaicinām atbalstīt viņu izrīcību. Jebkurā gadījumā izmantojiet sociālo taisnīgumu, lai aizstāvētu nevainīgi cietušos. Tomēr, dārgie, esiet Mīlestība, kas jūs patiešām esat. Izmantojiet savu Dieva doto spēku fokusēties uz Gaismu jebkurā Dvēselē – vienalga, lai cik arī blāva tā šķistu. Lūdzieties – lai paceltu zudušos, vājos, nogurušos, un pat sava naida, dusmu un baiļu ķēdēs savažotos.

Jūsu Dvēsele top brīva, kad jūs spējat Mīlēt Patiesību un Gaismu pat tajos, kas visvairāk no tās šķirti.  

Šinī Mīlošajā Patiesībā jūs vienmēr esat pasargāti un drošībā. Šinī realitātē jūs reizē esat, un tomēr neesat ”no šīs pasaules.” Šinī realitātē – ”kaut arī pa nāves ieleju nāktos staigāt – jums nevajadzēs nekāda ļaunuma bīties.” Jūs varēsiet – pat pasaules ellē atrazdamies – būt par Gaismas, Patiesības un Debesu Mīlošās Klātbūtnes nesējiem.