sestdiena, 2016. gada 30. jūlijs

Bagātības apziņa

Vai mēs varētu pildīt kādu sadanu, kas palīdzētu iegūt bagātības apziņu?

Šrī Bagavāns: “Ai, tā ir vislabākā vēlme! Vienmēr esmu teicis, ka jāmainās ir smadzenēm. Bet, kā mainīt smadzenes?
Un tā, jums pēc iespējas biežāk ir jāatskata sava dzīve, sākot no savām pirmajām atmiņām. Tās varētu būt no trīs, četru vai piecu gadu vecuma. Atskatiet savu dzīvi līdz pat šai dienai, un šajā atskatā iemācieties pozitīvi redzēt visu to, kas ar jums noticis. Redziet, cik daudz laba ar jums noticis. Arī negatīvos notikumus jums kaut kādā veidā ir jāiemācās redzēt pozitīvi, jo, pilnīgi noteikti, arī no negatīva notikuma esat kaut ko iemācījušies. Visām jūsu atmiņām par dzīvi ir jākļūst pozitīvām.
Lūdzu, atcerieties visu, ko esat saņēmuši, un paudiet Dievišķajam par to pateicību. Lai vai kas būtu noticis.
Arī negatīvās lietas jums jāiemācās redzēt pozitīvi. Kad tas notiek, tad mainās smadzenes un jūs saņemat, jūs iegūstat bagātības apziņu. Tas notiek tā - no savām smadzenēm jūs izsūtāt signālus, kas sasniedz apkārtējos cilvēkus, ka esat kāds, kurš vēlas bagātību. Un tad viss sāk kustēties, tad sākat redzēt un saskatīt iespējas. Kur nekā nav, jūs spējat saskatīt iespēju, ko sauc par bagātību. Un tad ne tikai tas, ko saucat par veiksmi, atnāks pie jums. Jums būs mainījusies visa pasaule. Tā būs kļuvusi pavisam citādāka. Jūs visu sāksiet redzēt pozitīvā veidā. Un dzīve būs kļuvusi ļoti, ļoti skaista, un jūs redzat, ka viss, kas vien notiek, notiek tāpēc, lai jums būtu labklājība. Attieksme ir mainījusies. Visas programmas un bloki - viss mainās kopā ar to. Jūs raidāt no sevis kādus noteiktus signālus, un kāds Amerikā, Ķīnā vai Krievijā uztver šo signālu, un kaut ko izdara. Tad pēkšņi kaut kas notiek jūsu dzīvē vai arī kāds kaimiņš jums palīdz.
Bagātībai ir tendence atnākt tad, ja to vēlaties. Tā atnāks. Jūs esat raduši to nesajust. Pie tā vainīgs ir tikai jūsu domāšanas veids. Patlaban vairāk jūs atrodaties nabadzības apziņā, bet jums ir jāiegūst bagātības apziņa. Tā vietā, lai redzētu pustukšu glāzi, jums tā ir jāredz puspilna. Tas arī viss. Tas pats attiecas arī ar saiti, tas pats ar pieķeršanos un tad jau pēc septiņām dienām sāksiet redzēt rezultātus.”

Facebook Saules templis