pirmdiena, 2016. gada 18. jūlijs

MĒNESS MEZGLI ikviena dzimšanas horoskopā


MĒNESS MEZGLI ikviena dzimšanas horoskopā
Te var atrast, bet tikai krievu valodā Jūsu dzimšanas gadu, kurā zīmē atrodas Mēness mezgli.
www.predskazanie.ru/goroscop_karm...

http://www.predskazanie.ru/goroscop_karmi/


Mēness mezgli – ekliptikas punkti, kuros tie krustojas ar Mēness orbītu. Tie ir tikai punkti debesīs, taču satur būtisku informāciju, parādot cilvēka karmisko uzdevumu. Ar to palīdzību iespējams noskaidrot ko mums nepieciešams atstrādāt, no kā vajag atsacīties un kas, gluži otrādi, ir sevī jāattīsta.
Astroloģijā galvenais karmiskais orientieris ir Mēness mezglu stāvoklis dzimšanas kartē. Šeit mēs atrodam iemeslus tam, kādēļ līdzīgas astroloģiskās dzimšanas kartes realizējas tik dažādi. Tādejādi mēs redzam, ka cilvēka pārbaudījumi iegūst jaunu nozīmi, kad tiek apskatīti kā savienojoši posmi viņa dvēseles pastāvīgajā attīstībā. Kad cilvēks var noskaidrot savas saknes, viņš satausta nepārtrauktu dzīslu un drošāk virzās pa to nākotnē.
Mēness mezgli faktiski ir dvēseles magnētisma punkti: viens velk to uz nākotni, bet otrs nāk no pagātnes. Tas process, ko mēs saucam par dzīvi, ir šo divu tendenču sajaukšanu laimes meridiānā, lai tagadējā inkarnācija kļūtu par simbolu pārejai no pagātnes uz nākotni.
Astroloģiskā karte var tikt interpretēta dažādos līmeņos. Augstākais līmenis ir Garīgā interpretācija, un tad karte ir kā orientieris garīgajā ceļā. Savukārt mezgli ir kā bākas šajā ceļā - viena rāda ostu, no kuras tu esi izpeldējis, otra - ostu uz kuru tu dodies. Apzinīgs cilvēks atšķiras no neapzinīgā ar to, ka zina un vienmēr atceras galveno savas dzīves uzdevumu. Tas nav vis nodarboties ar sīkiem kuģa uzkopšanas, labiekārtošanas darbiem, tikai palielinot komforta līmeni uz tā. Galvenais mērķis ir sasniegt To Ostu. Arī apzinīgs cilvēks mazgās kuģa klāju, taču nepadarīs to par mērķi, bet tikai par līdzekli. Tieši ar to atšķiras garīga astroloģija - tā parāda mērķi - Ziemeļu Mēness mezglu, pārējo horoskopu interpretējot tikai kā līdzekļus vienai dzīvei (vienam reisam). Astrologam, runājot ar garīgi sagatavotu cilvēku, ir visas iespējas skaidri uzzīmēt viņa dzīves plānu ar zelta flomāsteri iezīmējot šajā plānā TO BĀKU. Katram mums tā ir sava - tikai mums vienīgam spīdoša. Visu bāku uguņi beigās satiekas vienā lielajā SAULĒ.
Gadījumā, ja konkrēta cilvēka dzimšanas horoskopā aptumsums labvēlīgi iedarbojas uz noteiktām planētām, tad atkarībā no tā, vai aptumsums sakrīt ar Ziemeļu (iesēj nākotni) vai Dienvidu (sakārto vecus jautājums) mezgliem,  var notikt kaut kas nozīmīgs.

Lejupejošie MM norāda pie kāda uzvedības stila cilvēks pieturās vai arī pie kāda dzīves veida tas ir radis. Dabiskās noslieces. To rezultātā rada sev noteiktas problēmas, bet no otras puses – kādu uzvedības modeli un dzīves redzējumu viņam vajadzētu attīstīt, kultivēt, lai aizietu no esošām problēmām un pilnā mērā izmantot visas iespējas, kuras sagatavojis viņam liktenis(Augšupejošais MM).
Mēness mezgli(turpmāk MM) atrodas vietā, kur Mēness ceļu apkārt Zemei šķērso Saules ceļš(ekliptika). Veidojas divi krustpunkti: Ziemeļu uzlecošie MM Ω un Dienvidu novirzošais MM. Tie novietoti viens otram pretī. Šie horoskopa elementi nav vieliskas dabas (vismaz mūsu šodienas zināšanu ietvaros). Taču nav arī gluži abstrakti jēdzieni. To atrašanās vieta – novietojums Zodiaka aplī, ir matemātiski precīzi aprēķināms ar astronomijas metodēm. Neredzamā līnija – ass savieno abus MM. Tā veido kanālu, pa kuru Laika enerģija plūst no pagātnes (to pārstāv Dienvidu MM) uz tagadni (to pārstāv Ziemeļu MM), no vienas inkarnācijas uz citu nepārtrauktā plūsmā. Plūst atmiņas par tieksmēm, ieradumiem, tendencēm, zināšanām, kļūdām. Valda uzskats, ka mācoties labi padodas tā valoda, kurā runājām kādā no iepriekšējām inkarnācijām, ka pēc vaļasprieka varam secināt, ar ko toreiz nodarbojāmies. Šīs gan ir cita līmeņa atmiņas nekā tās, pie kurām esam pieraduši ikdienas dzīvē. Varbūt labāk tās nosaukt par intuitīvām nojausmām. MM atbild par mūsu evolūcijas programmu raugoties no kosmisko likumsakarību viedokļa. Tie pierāda, kādā veidā un kādā mērā cilvēks savā iepriekšējā dzīvē ir novirzījies no dabīgā evolūcijas ceļa un kā tas iespaido pašreizējo dzīvi, kādām karmiskām mācībām viņš šeit sūtīts. MM parāda, kādā pakāpē esam pakļauti Liktenim. Jo vājāki MM, jo vairāk izvēles un rīcības brīvības. Spēcīgi MM ierobežo izvēli un liek, piespiež darboties pēc noteiktas shēmas. MM Spēku – Kosmisko Statusu – var noteikt pēc dzimšanas kartes rādītājiem. Ja kādam šādas kartes nav, der pavērot sevi no malas – novērtēt savu rīcību, analizēt situācijas, kurās atkal un atkal nokļūst, uzdot sev jautājumu: kāpēc tieši ar mani tā notiek? Kā panākt, lai notikumi ievirzītos man vēlamā gultnē? Vai es to protu, vai man tas izdodas? Ja izdodas – MM ir vāji.
            Katrs cilvēks vairāk vai mazāk apzinās savus karmiskos uzdevumus, jo diendienā sastopas ar ievirzošām situācijām. Tie atklājas brīžos, kad māc šaubas par savas rīcības pareizību, kas jūt prieku un gandarījumu par veiksmīgu izvēli.
            Karmas mācība ir cilvēka nolemtība. Tā jāapgūst – gribam to vai ne. Un tikai no pašiem atkarīgs, cik veiksmīgi un ātri tas izdosies. Dvēsele rūpīgi izvēlas zodiaka zīmi, kurā piedzimt šajā pasaulē, lai spētu veiksmīgi atrisināt savus karmiskos uzdevumus.

MM asij, tāpat kā visām astroloģijas parādībām, piemīt cikliskums. Viena cikla ilgums ir apmēram 18 – 19 gadi. Šajā laikā MM iziet cauri Zodiaka aplim un atgriežas vietā, kur tas atradās dzimšanas brīdī. 19; 38; 57;76 gadu vecumā mūs pārbauda. Ja nekas nenotiek – nav evolūcijas, ja notiek kaut kas slikts – nepildām savus karmiskos uzdevumus, bet ja kaut kas bezgala labs – esam uz pareizā ceļa.
Atcerieties: ir arī citi ar karmu saistīti horoskopu elementi. Un tikai to visu ietekme ļauj pilnībā noteikt mūsu karmisko uzdevumu! Taču tas nemazina MM nozīmīgumu.

Ω Auna zīmē – Indivīds, kurš piedzimis ar šādu MM novietojumu, ir paņēmis sev līdzi pieredzi sociālās sadzīves jomā. Un radis dzīvot kā konkrētas cilvēku grupas organiska sastāvdaļa, piemēroties ieradumiem un noteikumiem, kādi tajā pieņemti. Viņam pat prātā nenāca veidot savu, individuālu attieksmi, paust savu viedokli. Viņa tieksmi pēc harmonijas izmantoja, uzticot starpnieka lomu konfliktsituācijās, un viņš to labi veica. Centās visiem izpatikt. Bija glīts, vienmēr gatavs flirtam. Attiecībās vieglprātīgs. Nespēja dzīvē nostiprināties. Bija nesavtīgs, gatavs upurēt savas intereses citu labā. Tāda tendence var parādīties šajā dzīvē.
Ierastais uzvedības stils - Vienmēr šaubījās vienmēr salīdzināja dažādas iespējas, pirms pieņēma kādu lēmumu, svarīgu lēmumu pieņemšanā paļāvās uz citiem.
Raksturīgākās problēmas - Liels skaits nevajadzīgu sakaru un apgrūtinošas saistības, pārliecības trūkums par saviem spēkiem un spējām – to dēļ netika izmantotas labvēlīgās iespējas.
Šī mūža karmiskajos uzdevumos ietilpst- kļūt par neatkarīgu, pastāvīgu personību, veidot savu mērķi, aizstāvēt savus principus, izstrādāt savu taktiku un pie tās turēties. Iesākumā tas var būt grūti, bet, sastopot pretdarbību, ja spēs neatkāpties, viss notiks un apkārtējie akceptēs viņa rīcību. Attīstīt spējas atmest visas šaubas, svārstīšanos un nožēlu pēc tam, kad izdarīta izvēle. Šis MM paver lieliskas karjeras izredzes. Daudziem ievērojamiem cilvēkiem MM ir Auna zīmē.

Ω Vērša zīmē – Ierastais uzvedības stils – dziļi pārdzīvojumi, cīņa par varu un ietekmes sfēru, tieksme risināt savas problēmas ar citu cilvēku rokām, noslēpumainība.
Raksturīgākās problēmas – trūkst patiesu un sirsnīgu attiecību, kuras balstītas uz savstarpēju izdevīgumu un abpusēju atbalstu, iztukšots ar dzīves problēmām, neuzticība pret cilvēkiem, pat pašiem tuvākajiem. Arī iegūta vara ir par smagu, jo cilvēks jūt atbildību „pret tiem, kurus pieradinājis”. Iepriekšējā dzīvē līdz galam izbaudīja varu pār cilvēkiem. Centās tos savaldzināt ar jebkādiem līdzekļiem, lai apmierinātu savas tieksmes un vajadzības. Finansiālas afēras, krāpšana un nodevība – viss bija likts lietā. Tieksme pēc varas var mosties šajā dzīvē, radot problēmas iekļauties sabiedrībā. Var justies fascinēts, vērojot citu veiktās vardarbības akcijas, vienlaicīgi jūtot vārdos neformulējamu vainas apziņu, kas var izpausties arī kā neērtības sajūta. Arī šajā dzīvē, ļaujoties pēkšņam impulsam, var sagraut to, kas pašam dārgs un nozīmīgs. Pēc tam krist izmisumā.
Tagadnes uzdevums – Praktiskums un pamatīgums, prasme darīt reālo darbu un neatlaidīgi tajā darboties, nemainoties visādos sīkumos. Spējas iegūt dzīves ērtības un saimnieciski pārvaldīt savus resursus. Karmiskais uzdevums - mierīgi, sistemātiski strādājot radīt jaunas, sociāli nozīmīgas vērtības, iemācīties gūt gandarījumu no sava darba augļiem. Karmas mācību apgūs, ja nodibinās saskanīgu ģimeni, iekārtos harmonisku dzīvesvietu, nodrošinās ģimenes eksistenci. Kā iepriekšējās dzīves visatļautības sekas var būt grūtības laulībā.
Šeit dvēsele sastopas ar visgrūtākajiem karmiskajiem uzdevumiem. Tagadējā dzīvē cilvēks ir nobiedēts ar iepriekšējās dzīves atmiņām un tāpēc pieņem vienmēr aizsargpozīciju. Iepriekšējā dzīvē tika iznīcinātas visas viltus vērtības. Gandrīz visi cilvēki, kuriem Augšupejošais Ziemeļu Mezgls ir Vērsī un Lejupejošais Dienvidu Mezgls ir Skorpionā – saskārušies ar burvestībām. Tāpat arī lielās seksualitātes dēļ, tika meklēts mierinājums visāda veida attiecībās, kas izsita pamatu personīgajam EGO. Tagad tas viss glabājas zemapziņas līmenī. Taisot horoskopu jāskatās cik tālu dvēsele ir izgājusi no Skorpiona( skorpions ir 8. zīme, Tava dvēsele ir Dvīņos- 3. zīme, tātad ir blakus Vērsim. Tie, kuri ir tuvāk Vērsim-izbēg no Skorpiona ietekmes. Tā kā Skorpiona dzīves pamatā ir intensīva, vētraina jūtu dzīve, tad tas obligāti parādīsies šajā dzīvē. Katru dienu var būt viena krīze pēc otras, cilvēks vēl nav iemācījies būt maigs un līdzsvarots. Nemāk pieņemt lietas par tīru monētu, viņam visu laiku liekas , ka citiem pret viņu ir kādi slēpti motīvi, tāda sajūta, ka pastāvīgi bēg no soda un savā ceļā iznīcina visu, kas kādreiz bijis dārgs. Brīžiem viņš sajūt citādu attieksmi no cilvēkiem, kas mainās attiecībā pret viņu, bet ne pietiekami ilgi, lai saprastu, ka visā vainojams viņš pats.
Cilvēks sasniegs augstus rezultātus tad, kad sapratīs, ka citu cilvēku rīcība pret viņu ir kā spogulis, kurš atspoguļo viņa paša zemapziņu. Tā kā dvēselē palikušas rētas no pārdarījumiem, tad tagad viņš līdzinās ievainotam zvēram, kas gatavs atriebties par vismazāko pāridarījumu.
Tā kā ir liels emociju pārsātinājums – ir jāatrod kāda radoša izeja. Seksuālās tieksmes jāpārvērš uz Dievišķo mīlestību Viss dvēseles rūgtums ir jāizmet no dvēseles. Jāsadedzina visi pagātnes tilti, kas saista ar Skorpionu. Jāklausa kā Lats teica sievai: Nekad neskaties atpakaļ!
Caur Ziemeļu mezglu Vērsī cilvēkam jāiemācās neizniekot savu dzīvības enerģiju. Lielākie sasniegumi šajā dzīvē notiek, kad iemīlot zemi uz kuras viņš dzīvo, iemīlēs avotu, kas dod ēdienu un dzērienu un draudzīgu plecu – pareizāk būtu- iemīlēs Dievu un uzticēsies viņam. Visā dzīves laikā – tagad , cilvēks ir iztērējis savu dzīves enerģiju vēlmēs un jūtas vientuļš. Viņam jāsaprot, ka Visumā ir daudz bagātību, un viņam vienmēr būs pietiekoši, tikai jāsaprot, kas ir vēlmes un kas ir vajadzība. Tāpat Ziemeļu mezgls Vērsī māca stabilitāti. Jāiemācās nejusties apmānītai un jāiemācās iegūt apmierinājuma sajūtu. Skorpiona īpašības izšķīst Vērša harmonijā.

Dvīņu zīmē - būs vieglāk un ātrāk atbrīvoties no karmas, ja akcentu liksiet uz jebkura veida sadarbības iespējām, t.sk., arī ar vīrieti/mīļoto. No iepriekšējās dzīves līdzi paņemta absolūtas brīvības sajūta un piedzīvojuma alkas. Neatkarība tika uztverta kā pašsaprotama eksistences forma. Neatzināt nekādus ierobežojumus – ne finansiālus, ne personīgus. Bijāt pārliecināta par savu taisnību un savām tiesībām. Mēdzāt moralizēt, bijāt aizspriedumaina. Daudz ceļojāt. Lai meklētu patiesību, nodarbojāties ar filozofiju.
Tagad ierastais uzvedības stils – neiedziļināties nekādās detaļās un sīkumos, ar lielu optimismu un tikpat lielu ideālismu ķerties pie plaša mēroga projektiem. Jūs ticat savai veiksmei un patiesi uzskatāt, ka zināt par šo pasauli absolūti visu, bet, ja kaut ko nezināt, iemācīsieties vienā dienā.
Tagad Jūs saskarieties ar raksturīgākām problēmām: jo atklājat, ka Jums nav uz kā balstīties, nav uz ko paļauties, tikai tāpēc, ka esat spēcīgi pārvērtējusi savas iespējas un visi uzsākumi attiecībās un sadarbībā ar citiem, pārplīst, kā ziepju burbuļi. Lai atrisinātu konkrētos uzdevumus, globālie uzskati par lietām izrādās bezjēdzīgi, bet ieradums izdāļāt padomus, traucē pašai dzirdēt prātīgas domas.
Tagadējās dzīves uzdevums – vairāk mācīties, reāli novērtējot savas zināšanas, Jums domāto informāciju detalizēti analizēt, meklēt jaunus avotus noderīgām ziņām, ieklausīties citu padomos, kā arī apmainīties ar domām. Dzīvot šeit un tagad, bet ne ar parītdienas plāniem, tikai tāpēc, ka veiksme ir pareizos un pārdomātos ikdienas lēmumos.  Karmiskais uzdevums - Mācīties celt savu kvalifikāciju, iegūt un izmantot informāciju, piemēroties konkrētai sabiedrības daļai, analizējot tajā valdošos ierobežojumus. Jāmācās kustēties, jo atstājat neveikla un bezpalīdzīga cilvēka iespaidu. Jāapgūst savstarpējo sadarbības(arī attiecībās ar mīļoto) veidošanas principi, iecietība, izpratne. Jānonāk pie atziņas, ka ikvienai lietai ir divas puses un katrai patiesībai blakus stāv otra – alternatīvā patiesība. Jūs esat saglabājusi tieksmi dzīvot ātri/strauji, vienlaicīgi nodoties vairākām lietām, nenovedot tās līdz galam. Grūti dzīvot pilsētā, vilina lauku plašumi. Laulību varētu izjust kā slogu, tāpēc svarīgi izvēlēties iecietīgu, saprotošu partneri.

Ω Vēža zīmē – Ir sena dvēsele. Sakrājis pieredzi un zināšanas. Bija varens, ar plašu ietekmes sfēru. Smagi strādājot un perfekti plānojot realizēja grandiozas ieceres. Nozīmīgi bija materiālas dabas ieguvumi. Tomēr visaugstāk vērtēja varu un prestižu. Ir apmulsis, ka tā visa vairs nav, tomēr cenšas veidot karjeru, pievērst sev uzmanību. Mācās, daudz strādā. Var manipulēt ar jūtām, izmantojot mīlestību, savu godkārīgo mērķu sasniegšanā. Ir spējīgs, prasīgs pret sevi un citiem. Prasmīgi izmanto pieredzi. Cenšas norobežoties no sabiedrības, jo baidās, ka tā, uzzinot par šīm vājībām un kļūmēm, novērsīsies no viņa.
Ierastais uzvedības stils – Stingrība, vēsums, oficiālums, obligātums un tieksme visur vadīties pēc pastāvošām normām un kārtības. Godkārība un ļoti skaidrs, reāls, bez sentimentalitātes skats uz visu pastāvošo.
Raksturīgākās problēmas – Šāda cilvēka dzīve ir pilna ar dažādiem šķēršļiem, pamatu šīm problēmām, galvenokārt rada pats. Radot starp sevi un citiem cilvēkiem distanci, grūtās un smagās dzīves situācijas paliek vientulībā bez atbalsta un sapratnes no citiem, tuviniekiem. Tiecoties visu iepriekš saplānot palaiž garām negaidītas veiksmīgas iespējas.
Tagadnes uzdevums – Pirmajā vietā uzstādīt rūpes par tuviniekiem un citiem cilvēkiem, nenomākt sevī emocionalitāti un intuīciju, bet likt tām darboties. Droši izpaust savu dvēseles iekšējo bagātību pretēji visiem plāniem un iedibinātai kārtībai. Uztvert pasauli visā tās daudzkrāsainībā un mainīgumā, un negaidīt, ka viss attīstīsies saskaņā ar plāniem un „ķert veiksmi aiz astes”. Karmiskais uzdevums - Ļauties emocijām, izkopt sevī jūtīgumu, spēju baudīt mākslu, atbrīvoties no dogmām un līdzpaņemtajiem stereotipiem. Nepieciešams veidot labvēlīgu, sirsnīgu attieksmi pret citiem. Jāpiedalās procesos, kur cilvēks dod nesavtīgi un saņem negaidīti.

Ω Lauvas zīmē – iepriekšēja dzīvē ir bijis pasīvs, karmiski – vergs, tiecās pēc ērtībām un baudām. Ērtību labad mēdza „peldēt pa straumi”. Viņa darbība bija sociāli orientēta. Raizējās par cilvēku labklājību. Tiecās pēc neatkarības, taču neko nedarīja, lai to iegūtu.
Ierastais uzvedības stils – Norobežošanās, aizraušanās ar kādu zinātnisku vai sociālo ideju. Ekscentrisms, nievājoša attieksme pret autoritātēm, diezgan abstrakts redzējums pret reāli apkārt notiekošo. Arī tagad cenšas izvairīties no ciešākām saistībām, jo baidās nonākt atkarībā. Tomēr šajā ziņā nav konsekvents, jo nepieciešama cilvēku klātesamība. Tas rada spriedzi – pašizolētība konfliktē ar vajadzību pēc drauga. Ja samierinās ar vientulību, to lieliski izmanto – attīstās garīgā jomā, izkopj savu individualitāti, noformulē savu attieksmi pret dzīves parādībām. Var kļūt par Garīgu Skolotāju.
Raksturīgākās problēmas – identificējoties ar idejām vai teorijām, cilvēks aizmirst par paša individualitāti, un tā rezultātā zaudē mērķa sajūtu. No šejienes izriet fanātisms, ekscentriskā uzvedība, neaprēķinātība un nepakļāvība, kura atstāj graujošu ietekmi uz attiecībām ar cilvēkiem un visu dzīves gājumu kopumā.
Tagadnes uzdevums: nepieciešams iemācīties redzēt sevī un citos Radītāja sākotni. Saprast, ka idejas un teorijas vērtības nav tikai pašas par sevi, bet kā enerģijas potenciāls katrā individualitātē. Vajag iemācīties mīlēt cilvēkus, dalīties ar tiem savā sirds siltumā, būt tiem par autoritāti – bet to nevar iemācīties bez prasmes cienīt katra indivīda autoritāti. Karmiskais uzdevums - Jāiegūst neatkarība, rīkoties pastāvīgi. Pašapliecināties, pašrealizēties. Piemīt organizatora talants, spēj ietekmēt. Laimīgs. Apmierinātības sajūtu dāvās materiālas dabas panākumi – savs uzņēmums, labi atalgots radošs darbs. Mīlestībā atturīgs, sasaistīts, baidās ļauties jūtām. Viņu apprecēt nav viegli. Bieži paliek vientulis.

Ω Jaunavas zīmē – Bijis izteikti jūtīgs. Sāpīgi uztvēris ciešanas, ļāvās tām. Ciešanas viņu atrada pašas. To veidota vide bija šim cilvēkam dabīgs eksistences veids. Viņš it kā izbaudīja atziņu, ka ne viss šajā dzīvē ir pilnīgs un ne visi ir laimīgi. Arī tagad var rasties tieksme ļauties ciešanām un līdzjūtībai. Arī mīlestības jūtas veido kā traģisku pārdzīvojumu.
Ierastais uzvedības stils – Emocionalitāte, ievainojamība, atvērtība ciešanām un pārdzīvojumiem un citu cilvēku problēmām, plānu trūkums un dzīves sakārtotības, tieksme peldēt pa straumi un rīkoties garastāvokļa iespaidā.
Raksturīgākās problēmas – nepraktiskums, neapdomāti un bezjēdzīgi lielā daudzumā iztērēta dvēseles spēka. Sevis apgrūtināšana ar svešām problēmām var novest pie mierinājumu meklēšanas alkoholā vai narkotikās.  Valdošais haoss dzīvē un attiecībās ar apkārtējiem, indivīdu veido par bezpalīdzīgu un nepraktisku saimnieciskās lietās.
Tagadnes uzdevums – aprēķins un praktiskums, piekasīšanās un pat izvēlīgums darbībā un saskarsmē. Tiekšanās visā atrast praktiskuma jēgu un nedarīt neko lieku bez gaidāmā taustāmā labuma. Veselīgs dzīves veids, pareiza un sabalansēta diēta, fiziskās nodarbības. Karmiskais uzdevums - No vienas puses jāprot norobežoties no citu problēmām, no otras – jāmācās izprast ciešanu cēloņi, noskaidrot, vai tie ir pārdzīvojumu vērti. Iespējams, ka svarīgāka par līdzjūtību ir reāla palīdzība. Ja šie cilvēki pārvalda savu emocionalitāti, no viņiem izveidojas lieliski ārsti.   

Ω Svaru zīmē – Agrāk augstu vērtēja savas vajadzības un prata panākt, ka arī citi cilvēki bez ierunām tās akceptēja. Bija rosīgs, steidzās no viena „kaujas lauka” uz otru, lai stiprinātu savas pozīcijas un panāktu sev vēlamos rezultātus. Viņam bija grūti sadarboties, uzņemties saistības kopā ar citiem, pildīt norunas un līgumus. Varēja būt arī despotisks. Bijis fantastisks mīlētājs.
Ierastais uzvedības stils – aktivitāte, impulsivitāte, enerģiskums, uzspiešana un tieksme risināt visu „tūlīt un tagad”, bez ilgstošas apdomāšanās un šaubām. Cilvēks paļaujas tikai uz sevi, tikai tāpēc, ka citi tam šķiet neuzticami un pasīvi.
Raksturīgākās problēmas – milzīgs enerģijas daudzums tiek tērēts pa tukšo, tikai tāpēc, ka cilvēks „laužas aizvērtās durvīs”, tā vietā, lai nedaudz apdomātos un apiet šos šķēršļus, vai arī uzrīko skandālu un strīdu, kad pie minimālas piepūles varētu sasniegt savstarpēju piekrišanu. Viņš spēj izdarīt nozīmīgi mazāk, nekā spētu to izdarīt, ja iemācītos sadarboties ar citiem.
Tagadnes uzdevums – Diplomātiskums, taktiskums un prasme redzēt izpausmju abas puses un rūpīgi izsvērt savus lēmumus, visus „par” un „pret”, iekams pielietot to dzīvē. Spējas veidot partnerattiecības un paļauties uz otru tāpat kā uz sevi. Karmiskais uzdevums - atbrīvot savu ego no neierobežotās alkatības. Vairs nav tik spēcīgs, lai ņemtu no citiem. Jāiegūst pašam un jāprot dalīties ar citiem. Kad iemācīsies akceptēt pārējo tiesības, tiks apbalvots ar lielisku sajūtu – būt laimīgam. Karma izpaužas arī attiecību jomā. Jāmācās izprast citu vajadzības un jūtas. Bieži jāizvēlas zelta vidusceļš. Sevišķi uzmanīgi jāizturas pret partneriem mīlestībā. Mēdz būt draudzīgs, bet izteikti greizsirdīgs.

Ω Skorpiona zīmē – Nauda, īpašumi bijuši viņa eksistences un drošības pamatakmeņi. Šīs dvēseles vadmotīvs: „Tā turpināt!”. Bija bagāts, taču nejutās gandarīts, jo uztraucās par iespējamiem zaudējumiem. Nodevās baudām, nepievērsa uzmanību garīgajai attīstībai.
Ierastais uzvedības stils  - Praktiskums, saimnieciskums un prasme rast labumu no jebkuras rīcības un saņemt apmierinājumu no dzīves – tādu kāda tā ir. Spējas neatlaidīgi strādāt lai saņemtu vēlamo rezultātu.
Raksturīgākās problēmas – Cilvēks pierod visu darīt ar paša rokām, bet varētu taču visu neuzvelt uz saviem pleciem, lai sasniegtu daudz vēlamākus rezultātus, tai vietā vajadzētu piesaistīt arī apkārtējos. Viņš ir pārāk piesaistīts materiālismam, reizēm vajadzētu prast ziedot kaut nieku, lai iegūtu daudz lielāku laimestu.
Tagadnes uzdevums – Attīstīt sevī gribu, prasmi ietekmēt lēmumus un citu cilvēku rīcību. Nepieķerties savam īpašumam, esošos resursus pielietot varas iegūšanai, daudz izdevīgākam stāvoklim savā dzīvē. Neizvairīties no cīņas, atļaut valdīt emocijām, ciktāl tās vareni atklāj un pastiprina cilvēcisko rīcību. Atsacīties no mantkārības. Ja to nespēs, saskarsies ar mantas, sabiedriskā stāvokļa, tuvu cilvēku vai cita veida zaudējumiem. Sākumā to uztvers traģiski. Ja sapratīs, ka zaudējums ir signāls iekšēju procesu sākšanai, atbrīvosies no nomāktības un sloga sajūtas, iegūs enerģiju jaunai dzīvei. Karmiskais uzdevums – garīgā attīstība. Jāpaplašina redzesloks. Pārmaiņas jāuztver kā reālai dzīvei objektīvas. Mīlestībā jāieklausās sirdsbalsī, nevis aprēķinam. Veiksmes pamatnosacījumi – prasmīga sadarbība, drosmīga rīcība, augstsirdība. Iespējamas vecumdienas.

Ω Strēlnieka zīmē – (atrodas kritumā)jau vairākās inkarnācijās bijis svārstīgs domās un darbos. Pēkšņi un negaidīti pameta iesākto arī tad, ja tam bija paredzamas labas sekmes. Ieguva daudz informācijas, bet nespēja to analizēt un lietpratīgi izmantot. Prāts bija izsmalcināts un elastīgs, bet intereses izkaisītas. Atrisināja tikai nelielu daļu no savām problēmām. Izteikts stabilitātes trūkums. Bija ideāls sarunu biedrs, bet neuzticams partneris. Arī mīlestībā nenoturīgs. Arvien metās jaunu dēku meklējumos.
Ierastais uzvedības stils – Vāc visu iespējamo informāciju un ar tās palīdzību pieņem lēmumus. Tieksme mācīties un uzkrāt zināšanas, orientējoties – apkārtējo padomiem un viedokļiem.
Raksturīgākās problēmas – nozīmīga atkarība no citu viedokļiem. Perspektīvu trūkums, tā rezultātā zaudē laiku un spēkus maznozīmīgos sīkumos. Neko ievērības cienīgu arī neveic. Nodomiem trūkst plašuma, tādēļ, ka dotajā brīdī aizrāvies ar sīkumiem, un netiecas paskatīties kas atrodas aiz horizonta. Nepārtraukti mācās, bet tikai mācīšanās pēc.
Tagadnes uzdevums – Arī šo dzīvi vajadzētu sākt ar līdzīgu ievirzi. Taču pienāk brīdis(parasti līdz 35 gadu vecumam), kad cilvēks kardināli mainās. Jo tāda ir iekšējā nepieciešamība. Atrod savu ceļu, iet pa to godprātīgi un veiksmīgi. Sāk izmantot savas potences – organizē sarunas, slēdz līgumus, gūst panākumus. Attīsta spēju pārvaldīt situāciju. Iekams vaicāt padomu kādam citam, viņam vajag mēģināt pavaicāt sev pašam – jo tik tiešām viņam pašam rodas atbildes uz interesējošiem jautājumiem. Vajag mācīties ieraudzīt perspektīvu, novērtēt savu rīcību „no putna augstuma”,  nevis maldīties detaļās. Ar optimismu attiekties pret savām iespējām, droši ģenerēt idejas un droši sekot tām pa pēdām. Bet uz problēmām dažreiz derīgi paskatīties „no Visuma redzespunkta” – tie uzreiz kļūst mazāk nopietni. Karmiskie uzdevumi – kalpot iecerei, atdot sevi pilnīgi līdz galam. Aizstāvēt ētikas principus. Šī ir laba karma cilvēkam, kas apzinīgi iet pa norādīto ceļu.

Ω Mežāža zīmē – norāda, ka pienācis brīdis kļūt pieaugušam un uzņemties pilnu atbildību par savu rīcību. Tas nenāksies viegli, jo pagātnē dzīvoja savā emocionālajā pasaulē, citu personu aizbildniecībā. Bija pieķēries vecākiem un tēva mājām kā vietai, kur var eksistēt bez rūpēm un pienākumiem. Nevēlējās „doties pasaulē” un sākt pastāvīgu dzīvi. Labprāt pakļāvās, kā algu par to saņemot drošības sajūtu.
Ierastais uzvedības stils – Pārāk lielas rūpes ir rīcības virzošais spēks un biežie  emocionālie izvirdumi un noskaņojuma maiņa. Ieciklēšanās ikdienas rūpēs par tuviniekiem un mājas darbiem. Ir tieksme paslēpties aiz citu muguras.
Raksturīgākās problēmas – nepietiekama godkāre – kā rezultāts kaut niecīgi, bet tomēr nesasniegti mērķi sabiedrības labā. Precīza plāna un sistemātiskuma trūkums jebkurā rīcībā noved pie tā, ka indivīds visu laiku kustās pa noslēgtu apli, ”maldās trijās priedēs”, pazīstamās situācijās, tā arī neveicot neko savā dzīvē nozīmīgu.
Tagadnes uzdevums – Ja ir gatavs mainīties, jāsāk ar domāšanu, ieviešot tur skaidrību un sistēmu. Tas var izdoties, ja pratīs paskatīties uz sevi it kā no attāluma. Jākontrolē jūtas, jābūt maksimāli uzmanīgam situācijā, kur emocionalitāte var ņemt pārsvaru pār prāta apsvērumiem. Uzmanīgi jāveido ģimenes dzīve. Ja tai pārlieku pieķersies, ģimene var kavēt karmisko uzdevumu veikšanu. Cilvēkam sev priekšā ir jāuzstāda augsti godkārīgi mērķi un tiekties tos sasniegt par katru cenu. Atbildības nasta ne tikai pret tuviniekiem, bet pret sabiedrību kopumā. Karmiskie uzdevumi – atteikties no aizsargājamā un aprūpējamā pozīcijām, izkopt sevī mērķtiecību un izturību, pacelties augstākā sociālā un mantiskā stāvoklī nekā tas ir videi, no kuras nāk!

Ω Ūdensvīra zīmē – Galvenās rūpes bija – godkāres apmierināšana. Meklēja un veidoja sakarus tikai ar sev līdzīgiem un augstākstāvošiem. Nodarbojās ar lietām, kur varēja celt autoritāti. Neinteresēja ne pašas lietas, ne cilvēki, ar kuriem sadarbojās. Nozīmīga bija tikai iespēja izcelties. Bija talantīgs, veiksmīgs, augstprātīgs. Patika izbaudīt savu varu, izraisot pateicības jūtas, - ziedoja, atbalstīja, bija mecenāts situācijās, kas dod iespēju „paspīdēt”.
Ierastais uzvedības stils – Tagad grūti stāvēt uz zemes, jo zemapziņā saglabājušās atmiņas par bijušo spožumu. Tiecas izrādīties, būt veiksmīgāks par citiem. Tas var izdoties, ja izveidos sevī labvēlīgu attieksmi pret visu dzīvē un kalpos lieliem, sabiedrībā nozīmīgiem mērķiem. Cilvēks ļoti lepojas ar saviem talantiem un lielu nozīmi velta savai radošai pašizpausmei. Tanī pašā laikā tam nepieciešama sabiedriskā piekrišana līdz ar to rīcībā ir vairāk izrādīšanās..... Augstu vērtē savu autoritāti, bet arī svešas autoritātes – nav viņam tukša skaņa.
Raksturīgākās problēmas – Dažreiz cilvēks tik ļoti „ieciklējas” uz sevi pašu, ka apkārtējie zaudē pret viņu jebkādu interesi, bet tieši tas tiek uztvert ļoti sāpīgi. Viņš var mesties citās galējībās: darīt tikai to, ko gaida no viņa apkārtējie, lai tikai dzirdētu to piekrišanu. Bet tāda rīcības izvēle ne pie kā laba parasti nenoved.
Tagadnes uzdevums – Mērķi meklēt garīgajā jomā, kalpot humānām idejām, cienīt cilvēkus tādus, kādi tie ir. Vajag apvienoties ar citiem cilvēkiem, lai sasniegtu kopēju mērķi. Kopējā radošā aizraušanās ar kādu ideju, kura ir interesanta arī domubiedriem – lūk ceļš, pa kuru ejot var pārvarēt nolemto.

Ω Zivju zīmē – Cilvēkam ļauts ieskatīties noslēpumainu parādību dziļumos, tuvoties nepazīstamām, neizprotamām izpausmēm. Pagātnē iemācījās izprast, kārtot un organizēt reālās dzīves lietas. Vairākās inkarnācijās attīstīja praktiskai dzīvei noderīgas iemaņas un kritisku prātu. Mācēja klasificēt, sistematizēt, bet neprata sintezēt. Pareizi izpildīja visus noteikumus. Lielu vērību pievērsa detaļām, pat sīkumiem. Galvenais darbības veids bija kalkulēt, analizēt, aprēķināt. Jūtas – nobīdītas otrajā plānā. Neprata sajūsmināties, aizrauties, ļauties gara lidojumam. Neticēja nekam, kas nebija aptaustāms, izmērāms, aprēķināms.
Ierastais uzvedības stils – Praktiskums, izvēlība, uzmanība detaļām, racionāla un loģiska pieeja jebkurai dzīves situācijai. Interesē veselīgam dzīves veidam, tieksme visu izdarīt pareizi ar vislielāko efektivitāti.
Raksturīgākās problēmas – Cilvēks var maldīties daudzās detaļās un apkārtējās pasaules izsmeļošajos sīkumos. Tomēr dažreiz intuitīva nojausma ir vairāk vērta ne simtiem loģisku secinājumu. Dzīvs cilvēks taču nevar visu un vienmēr darīt pareizi.
Tagadnes uzdevums – Dvēsele būtu jāatver neparastajam, prātam neaptveramajam. Grūti apvienot sevī savas šīs diametrāli pretējās attieksmes.  Ja nesagatavots ļausies emocijām un ezotēriskai, var rasties problēmas garīgā un dvēseliskā aspektā, arī seksuālajā jomā. Pat veidoties tendence apspiest dabīgos instinktus. Ja noslēpumainajai pasaulei tuvosies palēnām, ļaujoties intuīcijai un pārvarot nedrošības sajūtu, var iegūt emocionālu atbrīvotību un dvēseles mieru. Vajag saprast un piedot vājības – kā paša, tā arī citu cilvēku, mācīties līdzi just un pacensties „redzēt aiz kokiem mežu”. Reizēm kāroto var sasniegt daudz vienkāršākā veidā ar prasmi atslābināties un peldēt pa straumi. Karmiskie uzdevumi – ļauties emocijām, atvērt sirdi un dvēseli visam, kas stāv pāri ikdienas realitātēm, kalpot cilvēkiem, izstarot iekšējo gaismu.