trešdiena, 2016. gada 20. jūlijs

Dienas horoskops 2016 gada 19. jūlijs

https://www.facebook.com/janis.rieznieks/posts/1282914018386272
Dienas horoskops 2016 gada 19. jūlijs
Īpašas norādes:
Sarežģītais un arī zaudējumu laiks turpinās, bet jāatcerās, ka ne visi zaudējumi ness mums sliktu un ļaunu, jo tad kad mums atņem lieko mums paliek vieglāk iet uz priekšu. Tas ko mēs šajā laikā visvairāk zaudēsim būs mūsu pašu cerības un ilūzijas, kam ar realitāti bieži vien nav nekāda sakara. Šādā zaudējumu laikā ir labi "pieņemt" savu likteni un sākt sakārtot savu dzīvi - piemērm, cilvēks ilgstoši slimo un mēģina sev un citiem iestātīt, ka slimības cēlonis ir kāds vīrus vai iekaisums, bet patiesībā viņa slimības cēlonis ir vainas apziņa (un zemapziņā viņš to zin) par kādu notikumu pagātnē, tādēļ kamēr viņš netigs galā ar vainas apziņas cēloni arī visa veida ārstēšanās būs tāda pati kā līdz šim - neveiksmīga.
Apsziņas ārstēšana ir audz smagāka kā fiziskā ārstēšanās, tādēļ arī sāpīgāka. Tieši izvairīšanās no garīga veida sāpēm un zaudējumiem mūdz dzīve bieži vien velk dziļāk un dziļāk purvā. Taču šis ir labs laiks sevi sakārtot.

Dienas enerģija tāpat kā vakar ir raksturojama ar tādiem vārdiem kā labestība, patiesība, laiks, gribasspēks, prasme, skaidrība, stingrība, stabilitāte un tieksme uzņemties atbildību. Tātad šī ir enerģijas, kas dod galējo uzvaru, dot spēku droširdīgām darbībām, aizstāv visu labo Visumā, kas sibolizē ar cilvēka spēju uzņemties atbildību par sevi, saviem lēmumiem un visumu sev apkārt.
Kā jau minēju īpašā spēja šodien ir tāda, kas piešķir pilnīgu, permanentu un neapstrīdamu uzvaru (galējā uzvara). Taču uzvara nāk nevis caur personisko spēku, bet kolektīvo, caur apvienošanos ar augstākajiem spēkiem ar mērķi nodibināt taisnīgumu. Šādu uzvaru var panākt ļoti skaidri zinot mērķi - Ko tu gribi panākt vai ko tu gribi iegūt (konkrēti un izmērāmi).
Laiks ir labvēlīgs tādām lietām kā - uzņemties atbildību, procesa vadību, blefošanai, paļauties arī uz veiksmi, aktīvas un agresīvi sistēmiskas darbības; nākotnes stratēģiju izstrāde un plāna realiuzācijas uzsākšana (jebkurā uzbrukumā uz savs darbību plāns); uzsākt jaunas attiecības; pieņemt galējo lēmumu; nodarboties ar ārstniecisko Yogu; sexam, meditācijai (pašattīstībai); dažādām labvēlīgām darbībām, parakstīt dojumentus; pārbraukt uz citu valsti; veikt lauksaimniecības darbus – stādīšanu, sēšanu, ravēšanu utt; veikt visa veida tirdzniecību un finansu aktivitātes; laulībām; dziedniecībai; dabas pētniecībai; būvniecības uzsākšanai; romantiskām attiecībām; materiālo lietu sakārtošanai (grāmatvedības un dokumentu lietvedība); apģērbu, juvelierizstrādājumu un automašīnu iegādei. Labi ir mājas pamatu likšanai, ienākšana jaunā dzīves vietā, aktivitātēm, kas prasa labas uztveres spējas un spēju pieņemt pareizu spriedumu situācijā, kā arī citām aktivitāem saistībā ar nekustamajiem īpašumiem.

Diena nav labvēlīga kriminālām darbībām (noķers) un lietām, kas saistītas ar nāvi, destrukciju, nojaukšanu. Neētiska, primitīva, neapdomāta uzvedība un lēmumu pieņemšana tiks sodīta.
Enerģiju pārvalda Uttara Ashada nakshatra
Dienas rezultatīvākais laiks: Nav labvēlīga laika

Planētu stāvokļa ziņas:
1) Budha (merkūrs) attrodas viena grāda robežā ar Veneēru, tādēļ mīlestības (baudas saņemšanas) jautājums būs aktuālāks kā parasti.
2) Mangala (Mars) ir pirmā grāda robežā Vrichikā (Skorpiona zīmē) un kopā ar Saturnu, kas nozīmēm, ka daudzas slepenas lietas beidzot "uzņems apgriezienus".
3) No mēness 8ajā (3) un 12 (2) mājās atrodas kopumā 5as planātas, tādēļ šodiena un nākāmās 2as dienas būs īpaši "intensīvas" zaudējumu sfērā.