otrdiena, 2016. gada 12. jūlijs

MAZĀS ASTROZIŅAS 11.07.-17.07.


Sajūta tradicionāli ir tāda, ka pēc 15. jūlija vasara jau pārveļas uz otru pusi. Skolēni morāli jau gatavojas skolai, bet pieaugušie - jaunajai darba jundai. Joks, protams, bet katrā jokā ir daļa patiesības. Šajā nedēļā daudz interesanta.

Nedēļas sākumā mīlas dieviete Venēra, bet nedēļas vidū arī ziņnesis Merkurs no slapjajiem Vēžiem pāriet uz saulainajiem Lauveniekiem. Un smeldze ir tā, ka latvieši labi zina, ka saule nav mūžīga un drīz, pavisam drīz jau atkal līs. Šo domu stiprinās Mēnestiņa tranzīts cauri sūrajiem Skorpioniem. Ļoti aktīvs šonedēļ būs arī lielais draugs un ievainotais dziednieks Kairons (Hīrons), kurš tagad mitinās Zivju zīmē.

Tā arī būs, ka kosmiskā un ļoti dziedinošā lietutiņa mirkļi mīsies ar spožo Lauvu sauli. Šī nedēļa ir tā, kurā ir labi lietas apcerēt. Skumjas atlaist un stingri doties pretim Saulei. Ļoti dziedinoša nedēļa. Piedošana, emocionālā un fiziskā dziedināšana. Sevišķi jaudīga un izcili labvēlīga dziedinošā enerģija būs nedēļas nogalē, kad super aspektus veidos pati Saule, kareivīgais Marss un dziednieks Kairons. Šajā nedēļas nogalē patiesi ir jēga spert drošus soļus savas emocionālās dzīves sakārtošanā. Vai tā būs piedošana, bildinājums, labi vai skarbi vārdi - viss strādās. Varat sev uzdāvināt kādu nieciņu, kas priecēs sirdi un dziedinās, piemēram, jaunu automašīnu. Lai silti šonedēļ! Priekā!
Andis
andisgeste@gmail.com