otrdiena, 2015. gada 14. jūlijs

Vīrieši un sievietes

Šrī Bagavān, jūs sakāt- cieniet sievietes un nekavējoties saņemsiet manu svētību.
Šrī Bagavāns:
“Pirms 5000 gadiem dzīvoja reiz vīrs (ebrejs) Dievs vārdā Jahve un dieviete Ašara. Tika izveidotas viņu abu statujas- abas vienādā augstumā un abas tika vienādi pielūgtas. Kad vīrieši saprata, ka sievietes daudzās jomās ir pārākas, tad izlēma mazināt viņu panākumus.
Vīrieši saprata, ja spēs sievietes garīgi sagraut, tad spēs pār viņām dominēt. Lai sagrautu sieviešu garu, viņi izveidoja ļoti mazu Ašaras statuju un novietoja to netālu no Jahves pēdām. Un tā sievietes zaudēja savu garu un pār viņām sāka dominēt vīrieši.
Tā tas ir turpinājies kopš tiem sensenajiem laikiem un beidzies ar to, ka vīriešiem kļuvis ļoti grūti respektēt sievieti. Es zinu dažus vīrus, kuri ir laipni, iejūtīgi un labi pret savām sievām, bet tie nekad nav spējuši tās cienīt. Reiz pie manis ieradās kāds precēts pāris. Es redzēju, ka vīrs ļoti jauki izturas pret sievu. Pēc kāda brīža vīrs vēlējās runāt ar mani vienatnē un sievu aizsūtīja prom. Vai zināt, ko viņš man jautāja? “Bagavān, vai mana sieva iepriekšējā dzīvē nav bijusi ēzelis? Man tā šķiet.” Es teicu, ka nē, bet viņa bijusi pavisam kas cits. Viņš nespēja tam noticēt. Vīrietim ir ļoti grūti cienīt sievieti. Vīri sniegs visu savām sievām, tikai ne cieņu un respektu.
Vienotība ir Sieviešu Atbrīvošanas kustība. Tāpēc mēs sakām AmmaBagavāns nevis BagavānsAmma. Jums ir jāsaprot gan vīriešu, gan sieviešu vajadzības.
Kad sieva jums stāsta savas problēmas, jūs iesakāt daudzus risinājumus. Sievieti neinteresē risinājumi. Viņas vienkārši vēlas tikt uzklausītas. Viņas atkārtos vienu un to pašu daudzas reizes. Jums jāklausās. Tas arī viss.
Kad vīrietis runā par problēmām, tad viņš meklē risinājumu. Jums viņam jāpiedāvā risinājumi. Tas arī viss.
Katram cilvēkam ir sava uztvere. Uztveri var mainīt, ja tiek mainītas smadzenes. Smadzenes pa tiešo ir saistītas ar sirdi. Kad cilvēkā nav cieņas, tad uz smadzenēm tiek raidīti nepareizi signāli un tas ietekmē sirdi. Kad sākat izrādīt sievietei cieņu, tad smadzenes saņem pozitīvus signālus un sūta pozitīvus signālus sirdij. Sirds izsūta pozitīvus signālus visam visumam un visums savukārt ienes izmaiņas ārējās dzīves apstākļos. Tā jūs vīrieši, kļūstat veiksmīgi un gūstat panākumus, ja cienāt sievietes.
Ja tomēr sievietes cienīšana jums šķiet neiespējama. Ko darīt? Jums jāsāk rīkoties. Smadzenes atšķiras no Prāta. Ja apzināti būsiet cieņas pilns, tad smadzenes uztvers šos pozitīvos signālus un padarīs šādu uzvedību par paliekošu. Smadzenēs notiek neirobioloģiskas pārmaiņas. Tas ietekmē un uzlabo arī fizisko sirdi. Un tā jūs izkļūstat no daudzām problēmām un kaitēm. Vēršos pie vīriešiem: “Jūs varat to!”"