otrdiena, 2015. gada 21. jūlijs

Mīliet TAGAD - Eņģeļi caur Ann Albers

Mīliet TAGAD !!!
11.07.2015 … Eņģeļi caur Ann Albers
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …
--------------------------------------
Dzīve var būt daudz vieglāka, nekā jums tas mācīts. Mīlestība vēlas piepildīt jūsu dzīvi. Vai spējat atteikties no līdzšinējā ceļa? Vai spējat novērst savu prātu no pieķeršanās problēmām un sarežģījumiem, lai radītu vietu RISINĀJUMIEM? Vai varat sakoncentrēt savu uzmanību uz to Skaisto, ko vēlaties redzēt nākotnē, vai pat vēl labāk – uz Skaistumu, kas jums jau TAGAD ir visapkārt?
Mēs labi zinām, ka visiem jums ir sarežģīti apstākļi jūsu dzīvē. Mēs zinām, ka visi jūs esat pārsteidzoši Radītāji, un jūs šīs problēmas esat uzradījuši ne jau tādēļ, ka vēlētos šīs grūtības, bet drīzāk gan tādēļ, ka esat Sevi kaut kur pa ceļam piemirsuši Mīlēt. Tad kā jūs to varētu izmainīt tūlīt pat?
Pieņemsim, ka jūs ciešat no ķermeņa vai Sirds sāpēm. Jūs varētu izvēlēties būt maigāki pret Sevi tieši tagad, parūpēties par Sevi veselīgā veidā, un izdarīt veselīgas izvēles priekš sava ķermeņa – nevis balstoties uz to, ko jūs domājat, bet gan uz to – ko jūsu ķermenis jums saka! Ja jums ir emocionālas ciešanas – pajautājiet savam Garam, ”Kas man ir nepieciešams komfortam?” – Varbūt Eņģeļu apskāvieni? – Varbūt draudzīgs atbalsts? – Varbūt silta sega vai neliela pastaiga dabā? Ja jums ir fiziskas sāpes – pajautājiet savam Ķermenim, ”Ko tu centies man ar to pateikt? Kā lai es tev palīdzu justies labāk?” Esiet maigi pret Sevi! Neapkarojiet savas emocijas un necīnieties ar savu ķermeni! Tie ir tikai jūsu Dvēseles vēstneši. Tie tikai parāda jums tās jomas, kur jums pietrūkst Mīlestības.
Pieņemsim, ka jūs vēlaties kaut ko, bet nezinat, kā to panākt. Iedomājieties sevi vēlamajā stāvoklī, atstājot pie tam vietu arī iespējai, ka Dievišķajam priekš jums ir padomā pat vēl labāks rezultāts! Un tad … sameklējiet – par ko jūs varētu priecāties jau TAGAD !!! Sameklējiet to, kas jūs TAGAD iepriecina! Sameklējiet to, kas TAGAD ir skaists jūsu dzīvē! TAGAD atrazdamies Mīlestības vibrācijās, jūs daudzkārt pavairojat tās savā nākotnē.

Dārgie, itin visiem jums ir neaprakstāms Spēks, jo patiesībā jums ir Radītāja Mīlestība, kas vēlas ieplūst caur jūsu Mīlošo Sirdi jūsu dzīvē. Jūs tai atveraties, pievēršoties kaut mazākai Mīlošai domai vai Mīlošai izvēlei. Jūs VIENMĒR varat atrast, ko Mīlēt – kādu krāsu, kādu gabaliņu šokolādes, kādu ainavu debesīs … kādu izpalīdzīgu cilvēku savā pagātnē, kādu, ar ko vēlaties būt kopā, bet neesat pat vēl satikuši, kādu mākslas darbu, kādu videoierakstu jūsu internetā, kādu brīnišķīgu foto, kādu burvīgu ēdienu, kādu ziediņu, kas izspraucies cauri asfalta plaisai, lai atgādinātu jums par dzīves pavasari, neraugoties uz visām domstarpībām … Šeit VIENMĒR ir kāds vai kaut kas, ko Mīlēt … Iespējams, tā varētu būt seja, ko jūs redzat spogulī? Nu protams, jūs pats !!!
Mēs Mīlam jūs tik ļoti, un ziniet, ka mēs, Eņģeļi šeit Debesīs esam tikai tā dēļ, lai ļautu radītāja Mīlestībai nepārtraukti plūst caur mums, jo patiesībā … tieši šī Mīlestības izjušana … tās ir Debesis. Un arī jums tās var būt šeit uz Zemes tagad – tieši TAGAD … un gluži no jauna !!!