sestdiena, 2015. gada 11. jūlijs

Datumi un darba cikli/ jauns posms no11. jūlija




 Ir sācies jauns materializācijas posms visos līmeņos, kas ir saistīts ar Zemi bet ne tikai. Šis jaunais posms ļaus labāk izprast savu saikni ar materializāciju, ļaus paplašināt un padziļināt izpratni par to, kam materializācija vispār ir domāta un ar ko saistīta. Kā arī šis jaunais laiks palīdzēs labāk apzināties sevi kā Radītāju, ka viss, ko esam iecerējuši, ir iespējams un var piepildīties, nesot labumu visiem.

 Tas ir ļoti spēcīgi saistīts ar katra personīgo realizāciju uz Zemes, kā arī pašas Zemes realizāciju, tiks izveidoti jauni saziņas un iezemēšanās kanāli ar Zemi, kas ļaus labāk sajust mūsu planētu un arī pašiem sevi.

Cilvēkiem -Būtnēm sāks pakāpeniski rasties apziņa par to, ka viss, ko viņi realizē smalkajos, vai fizikā jebkurā gadījumā ir saistīts arī ar nākotni, to, ka no viņu rīcības šeit un tagad pa taisno būs saistīts kādu viņi veidos nākotni sev un apkārtējiem.

Pakāpeniski sāks izzust stereotipi par Zemi un cilvēci, kas līdz šim brīdim ļoti traucēja Zemes un cilvēces attīstībai. Būtnes sāks izprast un apzināties kādēļ viņi ir šeit un kam vispār Zeme tika radīta.
Kādiem Dievišķiem mērķiem kalpo.

Var palūgt visu nepieciešamo informāciju, lai palaistu visus nepieciešamos procesus materializācijā.

 

Oladara