svētdiena, 2015. gada 5. jūlijs

Atmodas mācība Koknesē

Vienotības universitātes kursi
Atmodas kursi palīdz cilvēkam sasniegt Piepildījumu, Transformāciju, Brīvību un Atmodu. Šādi kursi pieejami Indijas dienvidaustrumos- netālu no Čenajas. Ja sajūtat aicinājumu apmeklēt šo ļoti īpašo vietu un pieredzēt brīnumainu ceļojumu, kurā aicināti piedalīties jebkuras zemes cilvēki, jebkurā valodā runājošie, tad apskatiet šo lapu:
www.onenessuniversity.org
vai rakstiet marabrante@inbox.lv
Patlaban komplektējas grupiņa, kas dosies uz Vienotības universitāti šī gada novembrī.

Kāpēc cilvēki cieš?
Šrī Bagavān, lūdzu, izskaidrojiet mācību: "Atmodinātais nepazīst pretošanos. Neatmodinātais ir pilns ar pretestību."
Šrī Bagavāns:
"Kas pamatā ir jūsu dzīve? Jūsu dzīve ir pilna ciešanu, no rīta līdz vakaram to piepilda kādas no ciešanām, fiziskās ciešanas, psiholoģiskās eksistenciālās ciešanas, tādas un vēl citādas ciešanas. Nu, tāda ir jūsu dzīve- ciešanas.
Bet kāpēc jūs ciešat? Atmodinātais, kurš ir transformēts, necieš. Iemesls ir pavisam vienkāršs- jūs visu laiku pretojaties. Jūs pretojaties tam, jūs pretojaties šitam. Jūsu dēls saņem nulli eksāmenā, jūs pretojaties tam. Sieva jums nesmaida, jūs atkal pretojaties notiekošajam. Jūsu boss ir stingrs ar jums, jūs tam pretojaties. Jūs vēlaties, lai kaut kas notiek, bet tas nenotiek- jūs atkal pretojaties. Visu laiku ir pretestība.
Pretošanās ir ciešanas. Bet Atmodinātais, kurš ir transformēts, ne tikai atmodināts, bet tāds, kurš ir transformēts- tam nav pretestības. Viņš vienkārši plūst ar dzīvi. Tieši tāpēc viņa dzīvē nav ciešanu.
Bet jums tas nav jāmēģina. Kad ir pretestība- lai tā ir. Necentieties to mainīt- jo, ja neesat transformēts, tad to nevarat izdarīt. Tāpēc mēs jums sakām, kamēr neesat atmodināti, neuzvedieties kā atmodinātie, esat dabīgi, esat normāli. Bet tad, kad esat atmodināti un transformēti, tad redzēsiet, ka nav pretestības. Jūs vienkārši plūstat ar dzīvi un tajā nav ciešanu."

Kā rodas negatīvas emocijas?
Šrī Bagavāns:
"Negatīvas emocijas pamatā rodas no iekšējā veseluma trūkuma. Kad mūkam paši no sevis, kad neesam gatavi ieraudzīt to, kas notiek mūsu iekšienē, kad cenšamies kaut ko noslēpt paši no sevis, tas arī noved pie negatīvām domām. Kā tad apjaust vai ieraudzīt šīs negatīvās domas? Jums ir jāvēro savs "vārdā nosaukšanas" jeb definēšanas process. Ja to apstādināt, tad tūlīt pat atbrīvosities no negativitātes. Visa problēma ir definēšanā."

Naming- nosaukt vārdā, definēt, apzīmēt, kādus vārdus izvēlamies kaut vai domās…

Vienotības universitāte

Dzīves jēga
Kāda ir manas dzīves jēga?
Šrī Bagavāns:
"Pamatā jūs te atrodaties 3 iemeslu dēļ.
Visi esat te ieradušies, lai mācītos un attīstītos. Šo dzīvi jūs izplānojāt vēl pirms savas piedzimšanas. Visa dzīve, ko patlaban te izdzīvojat, jums tika parādīta un jūs piekritāt nākt lejup. Jūs gribējāt saņemt šo pieredzi, kaut ko iemācīties un garīgi augt. Jums šis mērķis ir jāatklāj. Šeit notiekošajās programmās ir iespējams atklāt jūsu dzīves mērķi.

Otrkārt, mācīšanās procesā, Dievs jūs izmanto arī savam labumam. Dievs ceļ māju un izmanto jūs kā celtnieku. Viņš izmanto jūs, lai jūs nestu ķieģeļus, mūrētu un celtu šo māju. Procesa laikā Dievs izsniedz jums algu ar ko jūs un jūsu ģimene laimīgi dzīvo. Šis atalgojums ir atklāsmes, ko saņemat dzīves laikā. No jūsu puses skatoties- atklāsmes turpina mācīšanās procesu. No Dieva puses skatoties- jūs Viņam palīdzat izpildīt Viņa misiju šai planētai.

Treškārt, dzīves maksimālais mērķis ir apvienoties ar Dievu. Visa jūsu dzīve ir tā veidota, lai virzītu jūs šajā virzienā. Ja katru dzīves notikumu kārtīgi izprastu un uztvertu to kā Dieva darbību, tad pietuvotos pavisam tuvu Dievam. Beigās tad kļūstat vienots ar Dievu.
Tas ir dzīves mērķis."

Vienotības universitātes Atmodas mācība


Dzīve ir ceļojums
Šrī Bagavāns:

"Dzīve ir ceļojums. Viss ir ceļojums. Viss ir process. Dievs ir process. Viss, kas ir- nauda, veselība, attiecības, vārds un slava, panākumi un neveiksmes, pārbaudījumi, kas nāk un iet, tas viss ir dzīve un no jums tiek sagaidīts, ka ar visu to tiekat galā.

Tikai tad, ja skatīsities sejā šiem izaicinājumiem un pārbaudījumiem, tad augsit. Tikai tad jūsu dzīves ceļojumā ir kustība. Ja nesastopiet dzīves piegādātos izaicinājumus, tad nav kustības, un jūs esat iesprūduši. Un tā, dzīve piedāvās dažāda veida pārbaudījumus. Sākot no kārtības līdz nekārtībai, no nekārtības līdz kārtībai, dzīve virzās cikliski…lai kādā jūs būtu stāvoklī, problēmas nāks un būs. Vienotība jums palīdz un dod zināšanas, lai sastaptu šos pārbaudījumus. Ja tās pareizi uztverat, tad tās izzūd.

Pēc kāda laika uzrodas kāda cita problēma. Un atkal, jums tai jāskatās sejā, un tieši tad jūs atkal varat augt. Šādai izaugsmei nav gala. Nepārtraukti būs izaicinājumi un nepārtraukta būs izaugsme.

Tā ir veidota dzīve. Jūs nevarat iedomāties dzīvi bez kaut vienas problēmas. Tāda dzīve neeksistē. Bez izaicinājumiem jums būtu sajūta, ka mirstat. Jums nebūs sajūta, ka dzīvojat. Lai dzīvotu, jūs saņemat pārbaudījumus."

Vienotības universitātes Atmodas mācība

Zeme, mēs un mūsu dzīve
Šrī Bagavāns:
"Zemes sirds iziet transformācijas. Zemei ir fizisks ķermenis, tāpat kā cilvēkiem. Tāpat viņai ir apziņa. Patlaban, pieaugot rezonansei, Zemes sirds funkcionē citādāk nekā agrāk. Tagad jūsu sirds un Zemes sirds ir savienotas. Zemes sirdi var ietekmēt jūsu sirds un otrādi. Tāpēc ir tik svarīgi, lai jūsu sirds sinhronizētos ar Zemes rezonansi. Tas nozīmē, ka jūsu sirdij ir jāatplaukst. Jūsu sirds atplauks tad, kad atklāsit attiecībās mīlestību. Lai atklātu mīlestību sevī, ir jāpārstāj nosodīt savi vecāki, partneri, utt. iekšēji. Nevienu nevar kritizēt, jo viss visums pa tiešo ietekmē visus notikumus, pat cilvēku rīcību. Tāpēc mācieties pieredzēt dzīvi. Dzīve ir jāizdzīvo, tā ir jāpieredz, vai tās ir sāpes vai prieki."

Vienotības universitātes Atmodas mācība

Kāda vēl nedzimušu mazuļu saruna...
Mammas klēpī sarunājas divi mazuļi. Viens jautā otram:
"Vai tici dzīvei pēc piedzimšanas? "
Otrais atbild:
"Protams. Kaut kam noteikti ir jābūt pēc piedzimšanas. Iespējams, ka te mēs tagad esam tāpēc, lai sagatavotos tam, kas būsim vēlāk."
"Muļķības un nieki" saka pirmais. "Pēc piedzimšanas nav nekādas dzīves. Kāda gan tā varētu būt?"
Otrais saka: "Es nezinu, bet tad varbūt būs vairāk gaismas nekā ir te. Varbūt, ka mēs staigāsim ar savām kājām un ēdīsim ar savām mutēm. Varbūt mums būs vēl citas sajūtas, kuras tagad nespējam nemaz saprast."
Pirmais atbild:" Tas ir absurdi. Staigāšana ir neiespējama. Un ēst ar muti? Smieklīgi! Nabas saite nodrošina barošanu un to, kas mums vajadzīgs. Turklāt nabas saite ir tik īsa. Pavisam loģiski, dzīve pēc piedzimšanas ir izslēgta."
Otrais uzstāj: "Tomēr es domāju, ka kaut kas ir un, iespējams, tas ir citādāk nekā būt te. Varbūt, ka mums vairs nebūs vajadzīga šī fiziskā saite."
Pirmais atbild: "Nieki. Ja tur būtu dzīve, tad kāpēc neviens no turienes nekad nav atgriezies uz šejieni? Piedzimšana ir dzīves beigas un pēc piedzimšanas nav nekas cits kā tikai tumsa, klusums un aizmirstība. Tā nekur neved."
Otrais: "Labi, es droši nezinu, bet mēs taču satiksim savu Māti un viņa par mums parūpēsies."
Pirmais: "Māti? Vai tu patiešām tici Mātei? Jāsmejas. Ja eksistē Māte, tad kur Viņa ir tagad?"
Otrais: "Viņa ir visapkārt mums. Viņa mūs aptver. Mēs esam no Viņas. Mēs dzīvojam Viņā. Bez Viņas šī pasaule nevar un nespēj eksistēt."
Pirmais: "Bet es viņu neredzu. Un loģiski, ka Viņa neeksistē."
Otrais atbild: "Dažreiz, kad apkārt ir klusums, mēs esam klusi un sevī, kad ieklausāmies pa īstam, tad varam uztvert Viņas klātbūtni, tad varam dzirdēt viņas mīlošo balsi, kas skan no augšas."


Atgriešanās pie sevis
garīgās Atmodas mācība ikvienam
"Mīlestības trūkums ir visu problēmu galvenais cēlonis"
17. un 18. jūlijā Koknesē

Šajā divu dienu kursā pētīsim Visuma likumus un principus, kas ietekmē un nosaka mūsu dzīves, izpratīsim problēmu cēloņus un dziedināsim tos.
•       apgūsim senas mācības un zināšanas, pētīsim dzīves principus un likumus
•       sapratīsim, kas ir vienotība
•       apcerēsim un pārdomāsim savu dzīvi un attiecības nolūkā sasniegt dziļākus apziņas līmeņus
•       dziedināsim attiecības ar saviem vecākiem, iekšējo bērnu, saviem bērniem un partneri
•       apgūsim senas meditāciju tehnikas, lai sekmīgāk spētu darboties enerģētiskā līmenī
•       saņemsim dikšas- Kosmiskās enerģijas sūtījumu jeb dāvanu, kas nostiprina iegūtās zināšanas un pārmaiņas attiecībās
•       Kursa- procesa beigās saņemsiet dikšu devēju iniciāciju

Tiekamies 17.jūlijā no pl. 9:30-18:00 un 18.jūlijā arī no pl. 9:30 - 18:00 Koknesē, Parka 20 - 66
Dalības maksa 88 €

Kas jāņem līdzi?
• rakstāmais un pierakstu burtnīca
• labs un darboties gribošs noskaņojums
Velciet ērtu apģērbu. Varēsiet sēdēt gan uz krēsla, gan uz grīdas

Vada: Māra Brante un Jānis Ieviņš. Vienotības universitātē (Indija) sertificēti treneri.
Māra: "Esmu gājusi garīgās izaugsmes ceļu latviskajā dzīvesziņā, Austrumu gudrībās, reiki, numeroloģijā un kādā no Peru nākušajā mācībā."
Jānis: "Atbildes uz saviem jautājumiem esmu guvis budismā, kristietībā, latviskajā dzīvesziņā, astroloģijas un numeroloģijas zināšanās, arī reiki un Peru gaismas priesteru mācībā."
Ar savu pieredzi un gūtajām atziņām dalāmies ar citiem- gan veicot uguns rituālus, gan vadot dažādus seminārus un nodarbības. Dalībnieki ir atzinuši, ka esam atbildīgi un nopietni strādājam, izprotot ko darām. Pēdējā ir Vienotības universitātē apgūtā Atmodas mācība. Apgūstot šīs it kā vienkāršās un vienlaikus viedās zināšanas, kas netiek mācītas skolā, cilvēki atmostas laimīgai, veiksmīgai un pilnīgai dzīvei. Dzīvē atgriežas krāsas.
Pieteikšanās dalībai- Māra tālr. 29266349, epasts: marabrante@inbox.lv