sestdiena, 2015. gada 18. jūlijs

Jaunās realitātes pārsteigumi. Enerģētiskā prognoze 2015.gada jūlijs

 

Emanuels Dagers (Emmanuel Dagher)
http://www.emmanueldagher.com/energy-for…
http://ianlisakov.ucoz.com/publ/ehnerget…


Esiet sveicināti, Draugi!


Man ir liels gods savienoties ar jums šādā veidā. Visas cilvēces vārdā pateicos jums par jūsu apņēmību, iet garīgās attīstības ceļu, kas strauji ved pasaules apziņu uz daudz lielāku atbilstību daudz augstākas esības stāvoklim. Tieši, pateicoties jums, lietas mainās tik strauji!


2015.gada vasaras Saulgrieži ir bijuši tiešām monumentāli! Radās iespaids, it kā visapkārt tiktu ieslēgta gaisma. Ļoti daudzi savās sirdīs sajuta tādu kā  enerģētisku atvieglojuma nopūtu.


Pirms Saulgriežiem kolektīvajā apziņā bija jūtams nogurums un satraukums. Daudziem  tas lika justies “kā ātrvārāmajā katlā”, kurā spiediens palielinās  un ir jūtama nepieciešamība to atbrīvot. Emocijas virmoja visapkārt un iespēja atrast miera un sazemētības stāvokli visu to gaismas straumju vidū, kas pār mums nolija no Saules un citiem debesu ķermeņiem, šķita tik tāla un netverama.


Saulgriežu vārti palīdzēja un palīdz daudziem no mums atgriezties pie pierastās sevis izjūtas, lai gan daudz “attīrītākā”  stāvoklī. Modernizāciju, kurai mēs tikām pakļauti dažu pēdējo mēnešu laikā, tagad mēs izjūtam un apgūstam pilnā mērā.


Jūlija sākumā Venera un Jupiters šķietami pietuvojās viens otram vairāk nekā jebkad agrāk ļoti ilgā laika periodā. Parasti šī parādība tiek saukta par savienošanos un rada ļoti spēcīgu portālu neparastām un ievērojamām pārmaiņām.


Jupitera un Veneras savienošanās caur iekšējo Dievišķo vadību un sinhronitāti spēja pārvirzīt mūs atpakaļ pie mūsu visdziļāko un patiesāko vēlmju piepildīšanas.


Mūsu ceļš pilnībā attīrās, bet enerģijas palīdz mums uzzināt, kādā virzienā spert nākamo soli. Jupitera un Veneras savienošanās ļāva mums gūt ieskatu par priekšā stāvošo Venēras retrogrādo periodu no 25.jūlija līdz 6.septembrim. Savas retrogrādās virzības periodā Venera precizē un atjauno dzīves patiesās vērtības. Tāpēc šīs 6 nedēļas kļūs par pārsteidzošu brīnumainas paplašināšanās laiku.


Nākamā atmošanās viļņa apliecinājums


Vēl aprīlī enerģētisko atjauninājumu un zvaigžņu izlīdzināšanās sērija radīja vienu no visspēcīgākajiem atmošanās viļņiem, kādi jebkad ir tikuši piedzīvoti šajā dzīvē. Tas bija viens no pārsteidzošākajiem dzīves brīžiem! Tomēr vienmēr atcerieties, ka Gars mums dod tieši tik daudz, cik mēs spējam panest.


Vai varat iztēloties, ko juta tie, kuri vispār nezin un nesaprot, kas enerģētiski notiek?


Šī atmošanās cikla laikā ikviens cilvēks uz planētas gūst iespēju atbrīvoties no vecajiem šabloniem/modeļiem, kuri vēl joprojām darbojas un joprojām spēj norobežot mūs no svētlaimes stāvokļa, prieka plūsmas un Visuma pārpilnības. 


Dažiem dzīves pēc vecajiem šabloniem/modeļiem laiks jau ir beidzies un viņi ir no tiem atbrīvojušies, tai pat laikā citi tikai sper pirmos soļus šajā virzienā. Lai arī kāda apjoma attīrīšanās bija  jāveic, tas tika paveikts. 


Tagad mēs redzam konkrētu apstiprinājumu tam, ka jaunais atmošanās vilnis ir pieņēmies un darbojas ar pilnu spēku. Vai nu tā būtu mūsu personīgā dzīve vai kaut kas pasaules mērogam atbilstošs, viss mainās ar gaismas ātrumu. Pat mēs paši!


Šis jaunais atmošanās vilnis izpaužas mūsu dzīvē vairākos veidos:
·Mēs sajūtam spēcīgu vēlēšanos sakārtot sevi atbilstoši visam, kas stiprina mūsu saikni ar Garu
·Dziļi iesakņojušās atmiņas un pārliecība, ko esam atnesuši no pagātnes, tagad atkal uzpeld virspusē (tā tas notiek vienmēr lielas attīrīšanās laikā)
·Katru dienu mēs piedzīvojam sinhronitāti un deja-vu sajūtu
·Mūsu iekšējā redze/dzirde/sajūtu atpazīšana un zināšanas neticami saasinās
·Mēs sākam daudz labāk apzināties un izprast savu apkārtni
·Mēs redzam spilgtus, skaidrus un ļoti reālus sapņus, kas līdzinās dzīvei citās pasaulēs, paralēli šai esošās
·Mūsos uzplaukst jaunas idejas, kas var ietekmēt mūsu personīgās vai profesionālās dzīves virzienu
·Mēs aizvien skaidrāk un atklātāk izpaužam sevi, vairs neslēpjot savu patieso būtību
·Mēs veidojam jaunas dvēseliski radnieciskas draudzības saiknes un jaunas attiecības, vienlaikus atbrīvojoties no tām, kuras vairs neatbilst tai mīlestībai un savstarpējam atbalstam, pēc kādiem mēs tiecamies
·Dažkārt mēs jūtamies daudz varāk pakļauti garastāvokļa svārstībām, esam daudz vieglāk aizkaitināmi, kā parasti
·Mums reibst galva un mēdz “džinkstēt” ausīs
·Mainās mūsu ieradumi attiecībā uz ēdienu
·Biežāk rodas vēlēšanās paraudzīties zvaigznēs


Pasaules mērogā mēs varam saskatīt milzīgas pārmaiņas tajā, kas cilvēcei nozīmē VISU cilvēku cienīšanu, neatkarīgi no viņu rases, dzimuma, kultūras, seksuālās orientācijas vai no jebkādām citām pazīmēm.


Jā, mums pilnīgi noteikti vēl ļoti daudz kas ir priekšā. Tomēr ļoti daudz kas ir mainījies tajā, kā mēs attiecamies cits pret citu. Kolektīvā apziņa sāk redzēt un saprast, ka savā būtībā mēs visi esam vienādi.


Tuvākajos mēnešos mūs sagaida vēl virkne nozīmīgu pārsteigumu kā personīgajā dzīvē, tā arī pasaules mērogā. Daudzas no sēklām, kas tagad tiek iesētas, izaugs oktobrī, novembrī.


Vislabākā atslēga šo pārsteigumu saņemšanai  - ir izlīdzināšanās/iekļaušanās dzīves plūsmā. Tas vienkārši nozīmē, ka mēs atļaujam sev saglabāt mentālo, fizisko un emocionālo elastību.


Mūsu prāts tiecas visur saskatīt struktūru un bieži var būt skarbs. Procedūra ir svarīga, taču ir būtiski arī pietiekami bieži mainīt lietu kārtību, lai uzturētu prāta, ķermeņa un emociju elastību, lai saglabātu spēju ātri piemēroties dabiskajai dzīves plūsmai.


Pārpilnības realitātes radīšana


Kad notiek tik straujas pārmaiņas, pasaulē parādās daudz “brīvi peldošu” domformu. Tā kā prāts nejūtas īpaši komfortabli stāvoklī, kad vienlaikus notiek tik daudz pārmaiņu, daudzas no šīm domformām, lielākoties, atspoguļo idejas, kuras balstītas uz bailēm, nepietiekamību, kas pēc tam izplatās pa visu kolektīvo apziņu.Tas ir saistīts ar to, ka šīs enerģijas pierod mijiedarboties prātā un sajust sevi esam drošībā.


Šīs brīvās domformas ir vienkārši iemācīti šabloni/modeļi. Tie cikliski riņķo kolektīvajā apziņā un piesaistās tiem, kuri vibrē tajā pat frekvencē.


Kā daudzi no mums zina, mācīties var arī no nepietiekamības/trukuma šabloniem/modeļiem, taču šīs mācībstundas parasti nāk kopā ar problēmām un diskomfortu.


Es jūtu, ka jūs, tāpat kā daudzi citi, kas ejat pa personīgās dziedināšanas un paplašināšanās ceļu, jau esat gatavi atlaist diskomfortu un problēmas, kādas sev līdzi nes šīs mācībstundas, īpaši tās, kas ir saistītas ar pārpilnības nepietiekamību/trūkumu.


Atrašanās energģijās, kādās mēs šobrīd atrodamies, dāvā mums brīnišķīgu iespēju apgūt šīs mācībstundas ātrāk, vieglāk un patīkamākā veidā. Galvenokārt tas no mums prasa atturēties no pārlieku vētrainas reakcijas uz dzīves notikumiem, drīzāk [iesakot mums] dzīvot tādā kā novērotāja stāvoklī, kas sevī ietver daudz mazāk spriedumu un daudz vairāk atšķirtspējas un izpratnes.


Mēs esam pelnījuši uzplaukumu un pilnvērtīgu un krāšņu dzīvi!


Ja jūs jūtat, ka jūsu prāts sāk pakļauties nepietiekamības/trūkuma šabloniem/modeļiem, esiet gatavi vienkārši vērot tos, bet nevis reaģēt uz tiem. Pēc tam atrodiet iespēju izdarīt kaut ko labu vai iespēju būt dāsnam attiecībā  vismaz  uz vienu cilvēku (vēlams – kādu, kas nav jums pārāk tuvs, lai nepiesaistītu šeit esošās gaidas). 
Jūs varat to darīt kafejnīcā vai, veicot darbu brīvprātīgo grupā, vienalga kur, kad vien jums rodas šāda iespēja – izpaust kādam savu labestību. Bet pēc tam vērojat, cik ātri Visums sāks atvērt durvis jūs priekšā.


Pirmais, par ko ļaudis domā, nonākot “nepietiekamības/trūkuma domāšanas” gūstā, ir “Kā man samazināt savus izdevumus, īpaši attiecība uz to, kas man patiesībā nemaz nav vajadzīgs?” 
Un pēc tam sāk darboties lietas, kas visticamāk visvairāk uztur šo domu, tā teikt - “dod” jums visu to. Šis modelis drīzāk nostiprina/iemūžina nepietiekamību/trūkumu, nevis maina un mazina to.


Tāpēc, kad jūs sagrābj visas šīs nepietiek/trūkst domas, tā vietā, lai atteiktos no tā, kas “baro” un “silda” jūs, nekavējoties atrodiet iespēju pakalpot apkārtējiem – ar savu laiku, enerģiju, talantiem.
Un jūs redzēsiet, cik ātri šīs nepietiekamības/trūkuma enerģijas izšķīst!


Ņemot vērā visu teikto, varam konstatēt, ka mēs ar jums dzīvojam tādā laikā, kādu sen esam gaidījuši, par kuru mūsu senči ir runājuši pirms tūkstošiem gadu.


Augstākā apziņa “noskūpsta” ikviena uz šīs planētas esošā prātu un sirdi! Pat to, kuri šķiet vēl joprojām darbojas vecajās atdalītības enerģijās. Pat viņi tādā vai citādā veidā ir pakļauti šai ietekmei.
Tas vienkārši ir laika jautājums un viņi arī kļūs maigāki un ļausies atmošanās vilnim, kas aptver visu mūsu pasauli.


Līdz nākamajai reizei,
Jūsu Emanuels


Mīļie, visi, kas lasāt
Tulkojot šo prognozi un vienlaikus vērojot savu dzīvi, varu teikt, ka pēdējā gada laikā to vien esmu darījusi, kā trenējusi savu elastību, cenšoties piemēroties absolūti neprognozējamām situācijām un cilvēkiem, notikumiem un sajūtām, tai skaitā - fiziskām. Tagad saprotu - kāpēc. Iespējams arī kādam no jums ir līdzīgi.
Lasiet un uzņemiet - Mīlestībā , Sandra