otrdiena, 2015. gada 14. jūlijs

Kāpēc sevi jādziedina?


Vai zināt, ka ik reizi, kad runājat par nedziedinātām traumām vai aizvainojumiem, jūs atkal un atkal aktivizējat savu emocionālo, garīgo un fizisko ķermeni? Runājot vai kaut vai domājot par seniem notikumiem, jūs pieredzat tos tā it kā tie notiktu tagad. Jūsu neapzinātais prāts neatdala šī brīža pārdzīvojumus no pagātnes atmiņām. Zemapziņas prātam viss notiek tagad- ievainojumi, negatīvā pieredze, sāpes.

Kad atkal no jauna sevī aktivizējat sāpīgās atmiņas, tad jūsu domas, vārdi un emocijas rada negatīvu karmisko enerģiju, ko jūs, pavisam nezinot, raidāt savā nākotnē. Šī karmiskā enerģija manifestējas kā vēl sāpīgāki notikumi, kas ļoti līdzinās oriģinālajiem. Citiem vārdiem- kad paceļas kādas pagātnes lietas un tās netiek risinātas, tad veidojas karmiskais aplis (“grūtais aplis”).

Katru reizi, kad reālās dzīves situācijās manifestējas šis grūtais aplis, tad jūs vienlaicīgi pieredzat oriģinālās sāpes un esošās sāpes. Šādos brīžos, kad esošajā dzīves situācijā ienākušas sāpes un tās sasaucas ar pagātnes sāpīgajiem notikumiem, cilvēkam tiek dota laba iespēja dziedināt pagātnes sāpes.

Diemžēl, kad notikums tiek aktivizēts, tā vietā, lai lietotu to kā dziedināšanas iespēju, daudzi cilvēki cenšas pagātnes sāpes nogrūst prom no savām acīm…ar ēdienu, narkotikām, internetu, facebook, TV un vēl daudziem citiem līdzekļiem.

Nedziedinātās lietas uzkrājas ķermenī līdz tās tiek izdziedinātas. Ķermenis kļūst par noliktavu emocionālajiem ievainojumiem, bet par to prasa arī samaksu- īpaši, ja šādas sāpes tiek uzkrātas gadiem ilgi. Šādu senu sāpju uzkrāšana ķermenī acīmredzami to novājina, piesauc slimības un kaites, izsauc depresiju, spriedzi, nogurumu un svara pieaugumu. Labās ziņas ir tādas, ka ķermenis ir gatavs atbrīvot šos senos pārdzīvojumus, kad vien tam gatavs esat jūs pats.

Kad aktivizējas nedziedinātie notikumi, tad nemūciet no tiem, atrodiet laiku tos pilnībā izdziedināt. Tas nozīmē- radiet ar nodomu sevī telpu sajust savas emocijas un ļaujiet notikušajam iziet dziedināšanas procesu. Ļaujiet sev pilnībā pieredzēt šīs emocijas pirmo reizi, bez pretošanās, tad zināsiet kāds dziedināšanas ceļš ir jūsējais.

Sāpes ir paredzētas dziedināt. Mums nav jāpavada dzīve, stiepjot uz kamiešiem pagātnes sāpes un aizvainojumus. Nedziedinātās lietas velk mūs lejup, esam kā iemidzināti, tās kavē mūs no apzinātas jaunrades un tālāk iešanas. Tikai mūsu pašu sāpīgās lietas traucē sastapt savu augstāko potenciālu un iespējas. Mūs ierobežo turēšanās pie vecā. Tā mēs paši sev liedzam sasniegt kalna virsotni.

Pateicoties patlaban cilvēku kolektīvajā apziņā notiekošajām pārmaiņām un uz šīs planētas pieejamajām augstākajām enerģijām, šobrīd ir kā vēl nekad vieglāk atbrīvot vecās lietas un notikumus. Šie senie notikumi paši paceļas- nolūkā tos atrisināt. Tāpēc tik daudzi cilvēki vienlaicīgi iziet cauri līdzīgiem izaicinājumiem un pārbaudījumiem. Rētas vēlas tikt dziedinātas un senās sāpju atmiņas vēlas tikt atbrīvotas, bet pēdējais vārds pieder jums. Nekas no tā visa nevar notikt, ja neesat tam gatavs un to nevēlaties.

Cilvēkam ir jābūt brīvam un tīram no emocionālajām nastām un apgrūtinājumiem. Cilvēkam ir paredzēts dzīvot dzīvi bez ierobežojumiem- pārpilnībā, mīlestībā un jaunradē. Cilvēkam ir jāstāv kalna galotnē ar plaši izplestām rokām- gribošam piepildīt un saņemt savus vislielākos sapņus.

Mūsu Dievišķie klausās…

Pagātnes dziedināšana notiek Astoņu solīšu Atmodas mācībā, kas šo piektdien/sestdien notiks Koknesē, bet nākamnedēļ sestdien/svētdien- Raiskuma Auciema muižā (Cēsis).
Tuvāka info:marabrante@inbox.lv vai 29266349 vai arī

http://gaismasdarbinieki.blogspot.com/2015/07/astonu-solisu-atmodas-maciba.html
http://gaismasdarbinieki.blogspot.com/2015/07/atmodas-maciba-koknese.html