piektdiena, 2015. gada 1. maijs

Zems tonuss, maz enerģijas ? Laiks sākt aizdomāties par savu veselību

 

Mēs esam pieraduši dzīvot automātā un neuztraucamies par savu psiholoģisko veselību . Mūsu mentalitātē ir tā ielikts, ka ir jācieš līdz pēdējam , cerot, ka tas pāries pats no sevis, vai, ka laiks visu dziedē. Diemžēl laiks nedziedē, laiks tieši iedzen vēl dziļāk neizdzīvotās emocijas un kuras nosēdušās mūsu ķermenī , veido emocionālos sasprindzinājumus un negatīvus dzīves scenārijus ( krieviski : время не лечит, время калечит ) 

Es diezgan ilgi jau nodarbojos ar cilvēka psihes izpēti, lai apgalvotu : cilvēka veselību ( fizisko un psihisko) ietekmē tā pagātnes nasta, kuru viņs sev nes līdzi visu savu dzīvi, dažreiz pat to pašam neapzinoties

Augsts stresa līmenis, grūtības adoptēties mūsdienu mainīgajā pasaulē, nepārliecinātība par saviem spēkiem, bailes no rītdienas- viss tas atspoguļojās uz veselības stāvokli ( mūsu ārējo izskatu un iekšējām sajūtām) .

Cilvēks sevi mierina, ka nav nemaz tik slikti, ka gan jau kādu dienu būs labāk, bet kā labāk nepaliek, tā nepaliek.
Diezgan bieži veselība nav ietverta cilvēka interesēs, nu ja tikai nepaliek pārāk slikti. Labi, ka arvien vairāk un vairāk daudzi apzinās, ka izstrādājot savus negatīvos psiholoģiskos stāvokļus, tas pozitīvi ietekmē arī veselību !

https://youtu.be/WUhhNJuH_dM
 
 
http://www.ilutarepule.com/pakalpojumi/