piektdiena, 2015. gada 1. maijs

Latvija ir zeme ar kosmisko pieslēgumu, uzsver maiju kalendāra pārzinātājs Ivo Puriņš

 

Vērts aizdomāties
Tāpat kā mūžība ir absolūtās un bezgalīgās realitātes (Dievības) atribūts, tā arī laiks ir matērijas un enerģijas dinamiskā potenciāla raksturīga pazīme. Kolīdz kosmiskā manifestācija sasniedz fiziskās pasaules līmeni, šīs pasaules matērija/enerģija izpaužas kā maiņu un tapšanu radošs dinamisms. (Roberts Mūks)

2012. gada decembrī neiestājās daudzu mēļotais un nepareizi interpretētais pasaules gals, bet gan sākās pasaulē jauna ēra – gaismas un apgarotības laikmets. Noslēdzās iepriekšējais, 5000 gadu krēslas cikls, un jaunajā apgaismības laikā visai pasaulei ir iespēja pārveidot savu realitāti, izmantojot pareizas zināšanas un metodiski veidojot precīzu personīgo realitāti, saprotot ultimatīvi vienīgo konstanto enerģiju uz šīs zemeslodes – laika plūsmu. Tikai dzīvojot laika straumē, nevis tai pretojoties, katrs cilvēks spēj saprast un realizēt sava paša unikālo potenciālu, veidojot un mainot savu personīgo nākotni.

Maiju kalendāra ilggadējais priesteris, iniciētais “Sauļu salicējs”, Baltu zīmju tulks, šamanis un dienas beigās vienkāršs vīrs, Ivo Puriņš, 2012. gada beigās saņēmis no Ixil Kiche maiju vecajiem misiju – stāstīt Vecās pasaules iedzīvotājiem par piekto tolteku atklāsmi un izplatīt šīs zināšanas Latvijā un visā pasaulē, jo pēdējā reize, kad Gvatemalā tika dokumentēts tik praktisks un precīzs kalendāra tulkojums, bija vairāk nekā pirms 200 gadiem. Latvija ir Eiropas enerģētiskais centrs, atsaucoties uz maiju vecajiem: “zeme kurai ir kosmisks pieslēgums”. Pirmais laika zintnieku kurss Latvijā jau ir ieguvis “Dienu Glabātāju” iniciāciju un palīdz atvērt šīs zinības par laika plūdumu visiem, kas vēlas iziet uz tolteku “dzīves ceļa”.

Visā pasaulē ir ļoti maz cilvēku, kas reāli tulko “laika zīmes”, un palicis maz informācijas avotu, kuros pareizi interpretētas senās civilizācijas vissvētākās gudrības.
Senos laikos tās tika izmantotas tikai valdnieku un priesteru varas nostiprināšanai, lai būtu vieglāk manipulēt ar tautas masām. Vienkāršiem ļaudīm tika slēpta šo zināšanu praktiskā puse, toties tagad šīs zināšanas atkal kalpo tiem mērķiem, kam tās tika radītas – virzīt cilvēkus uz savas garīgās esības apzināšanos.

Ivo Puriņš ar komandu šobrīd strādā pie apjomīgākā un precīzākā informatīvā arhīva un veido kalendāra mācīšanās platformu visai pasaulē. Projekts, kurš tiek veidots četrās valodās ar mērķi skart visas tās dzīves un profesionālās sfēras, kurās praktiski izmantojamas sakrālās zināšanas par laika dabu.

Šie Latvijas zintnieki ir saskatījuši un vēlas nodot citiem alternatīvas izaugsmes iespējas, kuras pagaidām pasaulē praktiski netiek izmantotas. Zināšanas par laiku, jeb “260 Dieva izpausmes formām” ir noderīgas ikkatram, kurš spēj patstāvīgi domāt.

Maiju kalendārs ietver unikālu laika plānošanas sistēmu, kas palīdz pareizi izprast katras dienas notikumu nozīmi, sinhronizēties ar laika upes plūsmu un būt kā zivij ūdenī. Kalendāra zināšanas būs īpaši nozīmīgas nozarēs un profesijās, kuras strādā ar cilvēkiem – psihoterapeitiem, skolotājiem, treneriem, vadītājiem, juristiem un konsultantiem sociālajās sfērās. Kalendārs sniedz izpratni par to, kas ir katra indivīda un katras dienas stiprās un vājās puses, kāda veida mijiedarbībā cilvēks jūtas vislabāk un spēj efektīvi realizēt savus darba pienākumus. Un protams šīs zināšanas palīdz saprast atbildības uzņemšanās shēmas par personīgo dzīvi jebkurā tās sfērā.

Katram no mums ir sava unikāla pieeja dzīvei, risinājumu, kā arī “bēgšanas” modeļi, unikālas kapacitātes un spējas, ar ko realizēties šajā laika telpā. Viss, kas dzimst un veidojas mūsu realitātē, notiek laikā, un pareizi izmantojot katras dienas potenciālu ir iespējams iekļaut savu realitāti enerģijas raksturā, ko pauž apkārtējā vide, Dievs un kosmoss.

Maiju kalendāru varbūt korektāk būtu dēvēt par “Maijas kalendāru”. Jo šīs unikālās zināšanas nepieder vienai tautai un to mērķis jau izsenis bijis ļaut cilvēkiem izprast to “ilūziju realitāti’, kurā mēs nonākam, piedzimstot uz zemes, lai dzīvotu labāku un saskanīgāku dzīvi. To aktualitāte ir īpaši nozīmīga šajā laikmetā, kad cilvēks pats piedalās šīs ikdienas realitātes veidošanā un nosaka, cik saskanīgāks un labāks būs nākamais 5000 gadu cikls.

Kļūstot pašam apzinātākam un vērīgākam, mainot savu tekošo realitāti, cilvēks ir spējīgs piesaistīt sev vēlamos notikumus un dzīvot tādu dzīvi, kādu vēlas. Viss šajā pasaulē ir ļoti vienkārši. No katra pēc spējām, katram pēc nopelniem.

Maiju priesteri, tāpat kā Atlantīdas valdītāji, krita lepnības grēkā un gāja pazušanā. Tikai zināšanas, kas nākušas no Dieva, saglabājās caur laikiem līdz mūsdienām, līdz gaismas laikmeta slieksnim, jo šeit tām jātop pareizi pielietotām. Šeit tās var sniegt tieši tās atbildes, kuras mums nepieciešamas. Atbildes uz to, kā mums jāvirza savas domas, vārdi, darbi un nodomi tagad, uz Jaunā laikmeta piedzimšanas sliekšņa.

Mums jāzina, ka jaunā dzimšana sākas ar vecā, aizvadītā, savu laiku nodzīvojušā nāvi. Mums jāzina, ka tagad ir laiks atjaunot sava cilvēciskā ego saikni ar mūžīgo, nemirstīgo dvēseli, kas ienāk “maijas” pasaulē, lai iegūtu jaunu ar konkrētu laika ciklu saistītu pieredzi. Ja mums šobrīd liekas, ka veiksme mūs ir pametusi, tad tā arī ir. Dievs gatavo mums jaunu laikmetu, kurā būs jauni labklājības un veiksmes kritēriji. Jo gaismā lietas izskatās mazliet savādāk nekā puskrēslā, un līdz ar to izmainās vispārpieņemtā vērtību sistēma. Kas mums tagad jādara? Jāiet pretim jaunai veiksmei, izmantojot jaunas zināšanas.

http://www.la.lv/latvija-ir-zeme-ar-kosm…