svētdiena, 2015. gada 17. maijs

Pacelšanās apvienojoties



 /No vēstījumu cikla, kas veltīts PasaulsĒkas pārveidojumu lielākai izpratnei/
29.04.2015 … saņēmusi Nika
https://youtu.be/YojLehODbbw



https://www.youtube.com/watch?v=YojLehODbbw
http://portal-preobrazenie.ru/ru/node/940
Dažus šī apjomīgā vēstījuma fragmentus iztulkoja Maija Čepule …

(07:17)
Šobrīd nepieciešams parunāt par to, kas īsti ir attīstība, un kā tā tiek saprasta Vienotajā. To nepieciešams atcerēties arī tā dēļ, lai arvien vairāk jūs spētu pāriet no polārās uztveres uz Vērotāja uztveri, respektīvi - uz tādu uztveri, kura neizsauc reaģēšanu. Svarīgi arī atzīmēt, ka šīs reakcijas ikvienā no pieredzes līmeņiem (3D, 4D, 5D, utt.) atšķiras, tādēļ katrā no Spēles līmeņiem pastāv savi neiesaistīšanās kritēriji. Var iesākumā izaugt par 3D Spēles Vērotāju, kuram šī dotā līmeņa attiecību pieredze kļūst neinteresanta, tālāk var izaugt par 4D Spēles Vērotāju, utt. Var iziet pakāpeniski visus līmeņus, taču pilnīgi iespējams arī ir – visā pilnībā apzināties Sevi, uzreiz nonākot pie Mūžīgajām Patiesībām. Ikvienam no jums ir unikāla Gaisma, un tādēļ arī Vērotāja stāvoklī katrs var nonākt savādāk. Tomēr jebkurā gadījumā – nonākšana tādā stāvoklī – tā ir pacelšanās, kas ved pie Dvēseles vibrāciju paaugstināšanās, izejot ārpus Spēles un atgriežoties pie Sevis/ pie Mūžīgajām Patiesībām.


Zemes laukos, tātad arī cilvēku uzskatos, ir sastopami ieraksti par to, ka attīstība – tā noteikti vienmēr ir tiekšanās uz Gaismu/ Vienotību/ Mīlestību. Taču īstenība ir tāda, ka Gaisma/ Vienotība/ Mīlestība vienmēr ir atradusies un atrodas jūsu iekšienē. Un tādēļ attīstība nevis tuvina jūs Gaismai, bet tikai paplašina un padziļina izpratni par Sevi un savas Gaismas patieso dabu. Attīstība – tā vienmēr ir Sevis paša izzināšanas paplašināšana, un pastāv bezgala daudz dažādu attīstības metožu katrā no Kosmisko Gredzenu slāņiem.


Vienotajai Apziņai interesē iepazīt daudzējādās Sevis šķautnes. Patlaban, runājot par izzināšanas līmeņiem blīvajās pasaulēs, ir vērts atcerēties, ka Diženais Arhitekts Rada (izdomā, plāno, veido) pasaules ar dažāda virziena attīstības vektoriem. Mēs gribam uzsvērt, ka APZINĀTI tiek izbūvētas – gan tīru un harmonisku mijiedarbību pasaules, sadarbībā ar telpas dzīvo audeklu, gan arī tehnokrātiska rakstura pasaules, kur mijiedarbība tiek īstenota ar zinātnes un tehnikas palīdzību. Tomēr vislielāko izplatību ir radušas jaukta tipa pasaules.


Šādās pasaulēs Diženais Arhitekts pats nosaka viena vai otra aspekta procentuālo pārsvaru, kas tiek ierakstīts dotās matricas audekla atbilstošajos laik/telpas laukos. Laiks šeit kalpo kā lielums ar konkrētu mijiedarbības nobīdes koeficentu, kāds ir paredzēts dotajai pieredzes gūšanas sistēmai/ Spēles laukumam. Mēs varam turklāt apgalvot, ka visām pasaulēm katrai ir savas svarīgas attīstības īpatnības, tomēr patreizējā attīstības posmā tiek atbalstītas jaukta tipa pasaules, par cik tās apvieno sevī un uztur pastāvīgā, sākotnēji iecerētā balansā gan vienu gan otru aspektu, un neļauj būtiski izkropļoties Patiesības uztverei. Procentuāli šo abu aspektu attiecība reti kad ir 50/50.      


~*~*~*~*~*~


(28:38)
Atgrizīsimies pie augšāmcelšanās/pārejas procesu daudzajiem virzieniem. Patreizējais uzdevums ir – uzturēt šos visus procesus Radošā ritmā, taču sabalansētība nosaka arī to, ka radīšana var sevī ietvert tāpat arī sagraušanas aspektu, kā nepieciešamu tās sastāvdaļu. Mēs saprotam, ka šāda nostādne ne visai iekļaujas to cilvēku priekšstatos, kuri vēl joprojām aktīvi atrodas Spēlē, vai tagad tikai no tās sāk atvadīties. Šeit uz Zemes tas notiek tā dēļ, ka duālajā Apziņas stāvoklī atrodoties, tiem, kuri vēl nav pamodušies, prevalē vēl joprojām nosacījumi un spēles azarts: sadalot pasauli gaismā un tumsā, un citās polaritātēs. Tādēļ arī augšāmcelšanās/ pacelšanās process tiek uztverts kā virzība uz kādu vienu polaritāti, līdz ar to automātiski noliedzot Sevī kādu citu polaritāti. Sistēmai ir jābūt balansā! Tādēļ lūk, svarīgi ir – neko un nevienu nenoliegt, visus un visu notiekošo pieņemot bez nosacījumiem. Augšāmcelšanās – tā vienmēr ir pacelšanās pāri pār Spēles nosacījumiem, tā ir Vērotāja pozīcijas ieņemšana.


Aplūkosim tagad detalizētāk katru no trim iepriekšaprakstītajiem pasauļu tipiem, precīzāk būtu teikt – katru no trim attīstības virzieniem. Darām mēs to, lai viestu skaidrību šo pasauļu darbībā un lai veicinātu planetārajā laukā Patiesību sabalansētību.


Tīru un Harmonisku mijiedarbību pasaules, sadarbojoties ar telpas dzīvo audeklu, un saplūstot ar Dzīves enerģiju.


Tās ir pasaules, kur valda Tīra Gaisma, tās ir augstāko līmeņu pasaules. Tās atrodas Patiesas Harmonijas laukos. Katrā ziņā var teikt, ka Harmonija izriet no sevis paša saplūšanas ar Sevi Patieso, taču paplašināšanās un attīstība šeit saistās ar zināmu vienpusību. Tieši Tādēļ daudzi tiecas uz zināmu iziešanu no balansa, lai Dvēsele paplašinātos savā izziņā un tiktu ārā no zināmas vienpusības. Neskatoties uz to, ka dinamika pastāv arī šādās pasaulēs, tāpat kā visur – kopumā tās ir Radītāju pasaules, esot Diženā Kalpošanā Vienotās Apziņas kopējam labumam, tās ir Vērotāju un Apjausmu pasaules. Mēs teiksim vēl vairāk – KATRS NO JUMS ir atradies, un atrodas šinīs pasaulēs, jo jūs patiesi esat Diženas Būtnes.


Jūsu planēta ir tiešām unikāla pēc savas būtības, jo satur sevī daudzus jo daudzus Diženus, patiesi Diženus Jūs. Pārmaiņu laiks ir īpašs vēl ar to, ka šeit uz šīs planētas atrodas liels daudzums augsti attīstītu Dvēseļu. Ak Gaismasnesēj, paraugies uz to Būtni, kura no tava paša Sirds Spoguļa noraugās uz tevi! Katrs no jums ir Gaisma neizmērojama! Jūsu Sirds Ugunīgā sfēra, degot ar nepārspējamu Liesmu, gan saskatāmi gan arī nesaskatāmi fiziskajam ķermenim, atspoguļojas jūsu acīs. Nav itin neviena tāda cilvēka uz Zemes, kurš sevī nebūtu ietvēris ārkārtīgi unikālu pieredzi un ārkārtīgi unikālu Gaismu. Pārejas/ Augšāmcelšanās laikā šeit ir sapulcējušās pašas izcilākās Dvēseles, un to ir īpaši svarīgi saprast tieši tagad. Nav šeit uz Zemes neviena paša, kurš šeit būtu nonācis nejauši. Zemes unikalitāte ir neparasti pievilcīga. Aizgrābti un iedvesmoti mēs sekojam katram no jums. Atcerēties ir laiks – Kas Tu Esi, un Kas Esi Bijis VIENMĒR !!!


Pilnīgas Harmonijas un Tīras Gaismas pasaulēs – Būtnes iepazīst Saplūsmi ar Dzīvi un auž Laika un Telpas radīšanas audeklus. Tas, ko uz jūsu planētas sauc par «jaunradi» - tā ir ļoti attāla šo pasauļu atbalss. Atmiņas par to glabājas jūsu Dievišķās Sirds dzīlēs, un tādēļ Dvēsele, atveroties, tiecas nemitīgi dāvāt Savu Gaismu, radot kaut ko Visu labā un sev par prieku. Patiesā Harmonijas pasaule atrodas mūsu iekšienē, jaunrades uzplaiksnījumos izvērsdamās uz āru, un paužot Gaismas harmonismu un Mīlestības Viedumu. Šī pasaule izspraucas, kā Sirds Atcerēšanās, jūsu šīszemes pieredzē, caur neparastiem krāsu salikumiem gleznās, caur jūsmīgiem un vienlaikus arī dziļiem Sapņiem, kā arī ikvienā Saplūsmes mirklī ar Dzīves enerģijām. Aleluja Mīlestībai un Patiesai Harmonijai, sevis saplūsmē ar Sevi Patieso! Atslēga uz šo pasauļu atcerēšanos – Esamība, visaptveramība.


Iekšējās Apziņas vektoriālās attīstības pasaules, jeb pielietojamo mehāniku izzinošās pasaules


Mēs nevarējām atrast precīzāku aprakstu šīm pasaulēm, tādēļ izvēlējāmies šādu nosaukumu. Gribam vien atgādināt, ka jebkura alegorija un izvēlētais vārdu savienojums ir daudz plašākā nozīmē saprotams. Šīs pasaules daudz detalizētāk mēs aprakstīsim mūsu nākamajos vēstījumos. Norādīsim vienīgi to, ka patlaban aplūkojamās [tehnokrātiskās] pasaules, gluži tāpat kā Pilnīgas Harmonijas pasaules, ir daudzslāņainas, un katrā no šie slāņiem (katrā no Kosmiskajiem Gredzeniem) viņas izpaužas savādāk. Attīstība šinīs [tehnokrātiskajās] pasaulēs notiek, koncentrējot Apziņu galvenokārt uz kādas vienas vai dažu mākslīgu sistēmu radīšanu. Šīs pasaules ir uzbūvētas tieši tādiem mērķiem, un attīstās, pateicoties dotās matricas/ pieredzes lauka darbības rezultātu analīzei. Šādas pasaules rodas arī pateicoties iekšējās Apziņas lauka darbībai, respektīvi, pateicoties pašas pētnieciskās/ attīstošās domas lauka darbībai, mērķtiecīgi izkopjot dažas noteiktas Dvēselas kvalitātes. Atslēga uz šo pasauļu atcerēšanos – Attīstības vektors, atbilstoši plāni, un doto uzdevumu īstenošana.


Atgriežoties pie blīvajam ķermenim raksturīgās polārās domāšanas, piezīmēsim, ka Tīrās Harmonijas pasaules (Mātišķās, nevektoriālās pasaules/ apņemošās pasaules) nav un nevar būt antagonistiskas, salīdzinot ar Iekšējās Apziņas vektoriālās attīstības pasaulēm (Tēvišķo, vektoriālo plūsmu pasaules/ dzīļu pasaules). Viss ir savstarpēji saistīts, un pastāvīgi no viena uz otru pārtekošs. Nav itin nekā pastāvošajā, ko būtu iespējams atdalīt. Tieši tādēļ tiek izveidotas tādas pieredzes telpas, ar noteiktām iluzorām īpašībām un kvalitātēm, kur speciāli tiek paredzēti un ir iespējami šādi atšķirtības momenti.


Vektoriālās attīstības pasaule katrā Kosmiskajā Gredzenā/ slānī izpaužas savādāk, un to mēs aplūkosim tālākajos vēstījumos, lai pārāk jūs nepārslogotu. Šobrīd svarīgi ir piezīmēt, ka līdz pat pacelšanās brīdim Arhitekts paredzējis bija arī iznīcināšanas jeb pazemošanas vektoru, un tādēļ varēja notikt daudzās pasaulēs kari, kuri nesa iznīcību un apspiestību. Taču tagad, pateicoties uzkrātajai pieredzei, tiek ieviestas korekcijas, un tās ir sekojošas: Tehnokrātiskā attīstība tiks uzturēta, tanī skaitā arī tās graujošie aspekti, vien tad, – ja nolūks/ mērķis tai ir – jaunrade. Iespējams, pagaidām vēl diezgan sarežģīti ir izprast šo sistēmu, taču mēs gribam, lai jūs pievērstu savu uzmanību tam, ka ikviens attīstības ceļš var turpināties ieplānotajā variantā, un var tikt arī koriģēts. Gan Sevis iepazīšana Tīrā Harmonijā/ Esamībā, gan arī sevis iepazīšana atsevišķā/ izvēlētā jaunrades virzienā un tehnisko aspektu izkopšanā. Šeit būtu vērts pieminēt, ka atsevišķais/ atšķirtais ne vienmēr nozīmē kādu polaritāti, tas tik pat labi var nozīmēt arī etapveidīgu attīstību, un var arī radīt nozīmīgus paplašinājumus.


Iekšējās Apziņas jaukta tipa attīstības pasaules


Zeme, un jūsu Saules sistēma kopumā ir pasaule ar jaukta tipa attīstību/ raksturu/ īpašībām, bet vienlaikus arī – tā ir ārkārtīgi unikāla sistēma. Tā ir tāda sistēma, kura savāc, kā spogulī, visu citu pasauļu dažādās puses, līdz ar visiem to unikālajiem raksturlielumiem un īpašībām. Taču Zeme ne tuvu nav vienīgā jaukta tipa pasaule, tomēr visu pasauļu atspoguļošana miniatūrā tiek uzturēta vienīgi šeit, uz Radītāju planētas. Jaukta tipa pasaulēs jau sākotnēji tiek noteikts vienas vai otras kvalitatīvās grupas procentuālais pārsvars, taču arī tas ir nosacīts dalījums. Kamēr noteiktais procentuālais pārsvars saglabājas – sistēma turpina būt sabalansēta. Mēs ar to vēlamies pateikt, ka sistēma var būt sabalansēta ne tikai pie spēku attiecības 50/50 (piemēram, 50% Tīras Harmonijas izpausmju un 50% iekšējās attīstības izpausmju), bet arī saglabājot pārsvaru 70/30 vai 40/60, utt. Viss atkarīgs no tā – ko tieši izvēlējusies attīstīt Vienotā Apziņa, un kādi ir bijuši daudzie šinī sistēmā sākotnēji ieviestie parametri.


Bez šaubām, ikvienas [pieredzes gūšanas un noformēšanas] sistēmas jebkurā attīstības ciklā tiek ieviesti savi parametri, tie var būt ievērojami izmainīti, bet var būt arī tikai nedaudz koriģēti. Bet mēs jau pieminējām, ka Zeme ir UNIKĀLA planēta, un tālab pielietotie virzības vektori šeit ir peldoši, taču precīzāk būtu teikt – atspoguļojoši. Tas tā ir tādēļ, ka JŪS PAŠI esat šīs sistēmas Radītāji. Viss ir ļoti vienkārši, un reizē arī sarežģīti, jo jūs PAŠI nosakāt savas attīstības koeficentus un daudzos parametrus. Bet arī tā ir tikai neliela daļa no Patiesības. Katrs no jums var apzināties, un var arī neapzināties savu Dievišķo dabu, taču neatkarīgi no tā – katram no jums piemīt Izvēles Brīvība, un izvēles notiek ikvienu brīdi. Katrs no jums ik brīdi izdara kādu izvēli – SVARĪGU IZVĒLI – un to ir nepieciešams skaidri apzināties, Gaismekļi! Svarīgi to ir apzināties tieši TAGAD, kad laika atspere sasniedz savu maksimumu, visa uzkrātā tālākai realizācijai.


Mums ir jāsaka vēl vairāk – katrs no unikālajiem jums, un arī Zeme kopumā, ir VESELA SISTĒMA, kurā ietverts VISS. Katrs cilvēciskais ķermenis šinī Sistēmā iekļauts, pateicoties [ķermenī] ierakstītajām savienojumu saitēm ar VISU, un tādēļ – no KATRA izdarītās izvēles atkarīgs VISS. Atcerieties, Gaismekļi, Mandelbrota kopas, jeb Fraktāļus, par ko bijām jau iepriekš runājuši – tā ir Atslēga.
gal_126229737_middle
Kolīdz katrs no jums izprot jebkuras savas domas, darbības, apjausmas un sapratnes SVARĪGUMU – robežas izdzēšas, jo izveidojas VIENOTA aina, un izveidojas tā JŪSOS PAŠOS. Katrs no jums ir unikāls, un katrs ir izvēlējies savu tālākās attīstības ceļu/ pasauli. Kādam no jums var interesēt Tīras Harmonijas pasaules, ar savu radošo izpausmi, ar kopības sajūtu, un saplūsmi ar telpu, esot Diženā Mierā. Kādam var interesēt tehnisko iespēju attīstīšana, instrumentu un aparātu būvniecība, var interesēt priekšmetu fizisko īpašību izzināšana un tas, kā darbojas apkārtējā vide. Kādam var būt nepieciešams izbūvēt savas Dvēseles tālākattīstības plānus, un tos realizēt, kādam var būt nepieciešams attīstīt noteiktas sava rakstura iezīmes, bet kādam var būt interesanti dinamiski apvienot gan vienu, gan otru.


Visam ir tiesības BŪT, un savienojoties jums/mums, veidojas daudzdimensiālas mijiedarbības Vienotais Audekls. Pacelšanās procesa vienvirziena/vektoriāla izpratne neatspoguļo īstenību (tā ir smalki apslēpta pārējās dzīves noliegšana), jo pacelšanās – tā ir attīstība un paplašināšanās uz kvalitatīvi savādākām vibrāciju nišām/diapazoniem, un attīstība turklāt vienmēr ir daudzpusīga, kā arī daudzpusīgs ir pats Avots/Absolūts. Pacelšanās nozīmē visa attiecību trijstūra pacelšanu uz augstāku pakāpienu. Paceļoties, pieaug Apziņas Harmonija, un iekšējā apzinātība pārietkvalitatīvi jaunā līmenī. Notiek kvalitatīvs lēciens arī tehnokrātiskajā attīstībā, kur sagraušana, ja arī notiek – tad notiek jaunrades vārdā, sagraujot vecos pamatus, taču nesagraujot pašu pieredzi. Katrā Kosmiskajā Gredzenā/ slānī pasaulēm ir savas raksturīgas īpatnības, un mēs tās ar prieku atklāsim jums turpmāk, jūsu atmiņas atsvaidzināšanai. Mēs arī turpmāk aplūkosim Diženās Zemes tālākos pārveidojumu un pacelšanās procesus. Mēs arī vēlamies atzīmēt, ka sagrāvei/iznīcībai 3./4. Kosmisko Gredzenu līmeņos nav nekā kopīga ar sagrāvi 5. Kosmiskā Gredzena līmenī, jo tai tagad ir pavisam citi cēloņi, kas saistīti ar matērijas augšāmcelšanos.


Katram jūsu teiktajam vārdam, Gaismasnesēji, jaunajos, tagad arvien vairāk un vairāk izpaustajos laukos, ir MILZĪGA NOZĪME, un tādēļ – kvalitatīvi jaunajā, paplašinātā, nepolarizētā VĒROTĀJA izpratne kļūst īpaši svarīga. Rīkoties izejot no Mīlestības, virzīties izejot no Mīlestības, un Mīlestības vārdā – tā ir Pacelšanās Atslēga, savas Sākotnējības atklāšanās/ izvēršanās Atslēga. Pacelšanās īstenojas caur uztveres veselumu, caur katra jūsu Sevis, Patiesā savākšanu Vienotajā Veselajā, kurš kopā tiek likts no jūsu/mūsu katra Unikalitātēm. Unikalitāšu Vienotība – tā ir Atslēga, kura arvien spožāk iedegas Dievišķajās Sirdīs, tādejādi ieaužot kopīgiem spēkiem pavedienus, lai atgrieztos pie Sākotnējās Nedalāmības.


Patiesības Vārti/ Kristus Vārti nav domāti atšķirtības spēlēm. Dzīves pieredze atšķirtības/dualitātes apstākļos ir noslēgusies, un tas liecina vienīgi par to, ka šis dzīves audekls vairs nav Vienotajai Apziņai interesants, gluži tāpat, kā skolniekam vairs nav interesanta bērnu dārza programma. Ielūkojies savā Dievišķajā Sirdī, Gaismasnesēj, un atceries … Vai gan var kāds cits ceļš būt skaistāks par TAVĒJO? Dvēsele skumst, kad jūs ignorējat Viņas Unikalitāti, cenšoties to salīdzināt ar kādas citas daļiņas/ Dvēseles Skaistumu. Iedvesmā savācot pa graudiņam vien visu Dvēseļu gūto pieredzi vienkopus, pie jums/mums atnāk Debesu Svētība, un Patiesība tad uzplaukst Sirdīs, ar neizdzēšamu Viņas apliecināšanas Liesmu. Svētīts lai katrs Mīlestībā vadītais mirklis, katrs Patiesībā vadītais mirklis! Svētīts lai Patiesības Vārtu daudz plašākas vēršanās laiks! Aleluja Mīlestībai !!!     
https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5782225