pirmdiena, 2015. gada 18. maijs

Fragments no SOLĀRAS prognozes MAIJAM 2015


~ Noslēdzošās jūdzes, JAUNĀ aizsākums ~
http://www.nvisible.com/
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …
-----------------------------------------------
Neskatoties uz ārējām izpausmēm, stiprā uzkaļķojuma čaula, kas ilgu laiku bija turējusi dualitātes ietvarus, izdēdē. Tas notiek ikkatru dienu, un tas līdzinās neatlaidīgai ledus kušanai. Par cik dualitātes uzkaļķojums izšķīst – itin visam/visiem nepieciešams piemēroties, pārkārtoties un pārkalibrēties. Dualitātes atlikumi ir jānovāc un jāattīra. Šī dualitātes vājināšanās izsauc tektonisko plātņu lēnu pārvietošanos. Tas notiek gan ārēji, fiziskajā Zemes garozā, gan iekšēji, mūsos pašos.
Caur to visu mūsu Māte Zeme sauc pēc mūsu uzmanības. Viņa ar to paziņo, ”Es esmu dzīvs spēks, ko nevar kontrolēt vai iegrožot. Es esmu dzīvs spēks, kurš sadarbojas ar jums, lai novestu ikvienu lietu atkal pie līdzsvara, un radītu Jaunu Pasauli.” Viņa veic to caur zemestrīcēm, vulkānu izvirdumiem, ugunsgrēkiem un plūdiem. Viņa nemitīgi attīra planētu no visa, kas nav īsts. Šīs attīrošās aktivitātes satuvina mūs daudz ciešāk. Viņas dalība šinī jauna radīšanā padara viņu mums daudz dārgāku.
Šinī laikā notiek daudzi uz dualitāti balstīto lietu atmaskojumi. Mēs pamanām ļoti daudz nelīdzsvarotības, kas neizriet no cilvēku alkatības un korumpētības vien. Šī nelīdzsvarotība sakņojas vēl daudz dziļāk. Kāda iemesla dēļ Zeme daudzviet kļūst nepiemērota cilvēka dzīvei? Kāda iemesla dēļ daudzi dzīvnieki un augi izmirst uz tās? Kāda iemesla dēļ pārtika, ko lietojam, kļūs mums kaitīga? Kāda iemesla dēļ rodas ķīmiskais piesārņojums gaisam, ko elpojam? Ar kādu nolūku? Tas viss priekšplānā izvirza Jaunās Realitātes nepieciešamību, un tik ātri, cik vien tas iespējams.
Šis ir izaicinājumu pilns un super nepieradināts laiks, kad jaunā dzīve izšķiļas no vecās pasaules pīšļiem. Un vitāli nepieciešams ir, lai mēs fokusētos nevis uz trūdošo dualitātes pasauli, bet gan uz svaigo Jauno Pasauli, kas tikko kā rodas.
Maijs ir sava kursa koriģēšanas, jaunu maršrutu nospraušanas, rīcības un tālākvirzības mēnesis. Tālākvirzība jau uzsākusi savu paātrinājumu. Par cik mēs tuvojamies jūnija un jūlija Lielajai Konverģencei, daudzi elementi sāk nostāties savās vietās. Šī Lielā Konverģence ne tikai savedīs mūs kopā ar īstajiem cilvēkiem un vietām, bet aizsāksies arī tūlīt pēc tam nopietna pārcelšanās uz mūsu Īstajām Pozīcijām.
Ir spēcīga sajūta, ka esam atkal nonākuši Noslēdzošajās Jūdzēs. Kā jau vienmēr, sasniedzot Noslēdzošās Jūdzes, palaikam mēs varam just tādu nogurumu, ka vienkārši grūti ir paspert vēl kādu soli uz priekšu. Bet mēs saprotam, ka apstāšanās nav pieņemama. Vienīgais veids, kā tikt galā – ir turpināt iet, līdz kamēr viss ir paveikts, lai nonāktu savās Īstajās Pozīcijās. Tas līdzinās bērniņa laišanai pasaulē – mēs nevaram pēkšņi izdomāt, ka darīsim kaut ko citu. Bērniņam ir jātiek ārā – nav citu variantu, un mums ir jāpievērš tam visa sava uzmanība.
Tanī pat laikā mēs sajūtam pieaugošu saviļņojumu. Tas ir dēļ tam, ka mūsu Noslēdzošās Jūdzes spēcīgi ir savijušās ar Jauno Aizsākumu. Tā vairs nav ”Atbrīvošanās no Vecā, lai dotu vietu Jaunajam”, bet vairāk gan kā ”Pabeigšana, kura konfrontē mūs ar Jaunā infrastruktūrām.” Mēs atbrīvojam sevi no pagātnes, lai varētu pilnā ātrumā doties savā Pareizajā Virzienā. Bet ja mēs jau tur esam, tad – lai nostiprinātu, sakārtotu un precizētu to, ko esam jau uzradījuši. Daži nākamie mēneši dos noslēdzošos grūdienus mūsu jaunajai piedzimšanai.
Maijs var atnest mums arī dažu Nemierīgu Vilni, kas mijas ar relatīvu rāmumu, kur viss gludi risinās. Mēs varam piedzīvot negaidītus pavērsienus un neparedzētus līkumus, par cik mēs sērfojam uz daudziem viļņiem vienlaikus.
Daudzi no mums jūt, ka kaut kas liels var notikt Maijā. Ne tikai personīgi, bet arī daudz plašākā mērogā. Ir lielas izlīdzināšanās sajūta, atmetot pagātnes kritērijus, un nostādot savu iekšējo kompasu uz savu Īsto Virzienu. Mēs esam nolaidušies Jaunajā Realitātē, un apgūstam – kā šeit funkcionēt, un kā saskaņoties ar jaunā tipa dažādo intensitāšu plūsmas jauno ritmu. Un tanī pat laikā – lai arī daba varētu piemēroties jaunajiem ritmiem – notiek šīs izmaiņas Zemes garozā, par kurām mēs zinām, jo Māte Zeme tāpat piedalās šinīs transformācijās.
Tieši šobrīd cilvēce piedzīvo masveida pamošanos bezprecedenta mērogos. Pamodusies cilvēce soļo vienā solī. Mēs sākam uzņemties atbildību dabiskā un skaidrā veidā. Mēs priecīgi dodamies uz priekšu savā Īstajā Virzienā kā Īstenie Patiesie. Mēs atraisām savu radošo potenciālu, lai dzimtu Jaunā Pasaule. Mēs sanākam kopā kā Viens Vesels. Mēs radam ļoti spēcīgu MĪLESTĪBAS impulsu, lai ārkārtīgi nozīmīgi izmainītu kolektīvo apziņu nākamo mēnešu laikā. Un beidzot mēs sajūtam dziļu piepildījumu, kas rodas, kad mēs pilnībā dzīvojam savā Patiesumā.       

https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5801215