pirmdiena, 2015. gada 18. maijs

Brauciens- studijas Vienotības universitātē

2015. gada novembrī (no 27.oktobra- 24.novembrim)- grupas brauciens un studijas Vienotības universitātē (Oneness University) Indijā.

Šī brauciena un mācību mērķis- panākt pārmaiņas apziņā. Savukārt apziņas pārmaiņas var notikt tad, kad mēs pamostamies sev un savai dzīvei.

Vienotības universitātes darbības mērķis un visu piedāvāto kursu un programmu mērķis ir- katram cilvēkam, izmantojot savu personīgo pieredzi, nonākt pie saziņas ar savu iekšējo patiesību.

Mācības Vienotības universitātē nozīmē- pārmaiņas un garantiju, ka šajā ceļojumā uz atmodu saņemsiet palīdzību un vadību kā piedzīvot iekšējo mieru un laimi. Šajā procesā pasniedzēji ļauj ieraudzīt un atbrīvot to, kas traucē dzīvot pilnvērtīgu dzīvi. Un rezultātā jūs zināt un pieredzat to, ka esat pamodies sev un dzīvei. Jūs uzsākat ceļu uz pilnīgu transformāciju, jūsu sirds atveras aizvien vairāk un vairāk.

Kurss balstās uz Ammas un Bagavāna (patlaban dzīvojoši avatāri, kuru misija ir modināt cilvēci) mācībām, kā arī katrai grupai tiek dota iespēja tikties ar Bagavānu, saņemt viņa svētību un iegūt atbildes uz saviem jautājumiem. Tāpat programmā ietilpst dikšas (svētības enerģijas saņemšana) un Atmodas tempļa apmeklējumi.

Novembrī Vienotības universitātē norisinās programma “Ceļojums Atmodā”, kas ir trīs nedēļu mācību process, sākuma programma.
Mācības sākas 31.oktobrī un noslēdzas 22.novembrī.

Kursa plāns:
Piepildījuma zinātne no 31.oktobra- 8.novembrim
Vienotības, Atmodas zinātne no 7.novembra- 15.novembrim
Dievišķā zinātne no 14.novembra- 22.novembrim

Vienotības universitātes kurss
Vienotības kursi ir pakāpenisks soli-pa-solim process, kas pārdomāti virza jūsu apziņu no esošā stāvokļa pretim patiesajām un neierobežojošajām dzīves iespējām.

Piepildījuma zinātne
Mums visiem ir dzīves sapņi un mēs visi uzstādām mērķus, lai tos sasniegtu. Kādā dzīves brīdī mēs sastopam šķēršļus, kas panākumus un sekmes padara par mirāžu. Varbūt tas notiek pateicoties tam, ka trūkst pareizā redzējuma, zināšanu un drosmes, mūsos ir neizlēmība vai iekšēji neesam stabili, mūs var viegli novirzīt no mērķa, utt. Šādi iemesli cilvēkus bieži vien novirza no uzstādītā mērķa un pareizās rīcības. Bet mūsdienu sacensību pilnā pasaule liek cilvēkam būt enerģiskam un visu laiku fokusētam uz mērķi. Šis kurss palīdz sasniegt iekšējās īpašības, kas visos personīgajos, profesionālajos, akadēmiskajos, ģimenes un garīgās dzīves aspektos ienesīs piepildījumu. Universitāte Visuma noslēpumainos un mistiskos likumus integrē mūsdienu pasaules ikdienas problēmās un piedāvā risinājumus. Tā ir empīriska zinātne ar ko mēs te nodarbojamies. Katram cilvēkam pieder dinamiski instrumenti, kas spēj sniegt patiesu mācību pieredzi, radot izmaiņas jūsu uztverē, ļaujot redzēt un ieraudzīt daudz plašāku dzīves spektru.
Kad esat piepildīts, tad kļūstat par laimīgu cilvēku. Šeit sākas jūsu ceļojums pretim Atmodai…

Vienotības zinātne, Atmoda
Atmoda ir ceļojums. Šis process pirmkārt jau fokusējas uz dalībnieku sevis apzināšanos un tuvina apziņas plašumu atklāšanai. Šī apzināšanās noved pie transformācijas, kas nes pārmaiņas apziņā, ko sauc par Atmodu. Atmodas process atmodina cilvēka patieso dabu un atbrīvo no slogiem un nastām, no destruktīvajām domām un uzskatiem, kas dziļi, dziļi iesēdušies un iemājojuši zemapziņā. Šī kursa daļa un process cilvēku transformē par laimīgu būtni. Atmodas kurss sevī ietver ceļojumu, kas nes jūs pretim paplašinātam apziņas stāvoklim, piedāvājot īpašas, praktiskas un ikdienā pielietojamas mācības.

Dievišķā zinātne
Dievišķā zinātne ir sākums Ceļojumam pretim Dievišķā atklāšanai, kas sākas pēc Atmodas. Šis kurss palīdz jums savienoties ar Dievišķo, iegūt tiešu pieredzi un dod iespēju saņemt to, ko dziļi iekšēji meklējat un sagaidāt no Visuma.
Šis ceļojums intensīvi fokusējas uz visu, ko esat iemācījušies un apguvuši iepriekšējās nedēļās- nolūkā radīt svētu, spēcīgu un unikālu saiti ar Dievišķo. Savienojums ar Dievišķo jūsu dzīvē atgriež maģiskumu, izbrīnu, brīnumus un mistēriju.

Vienotība aicina visus meklētājus, kuri vēlas pieredzēt šo atbrīvošanu. Jo šis ir atklājumu un personīgās pieredzes gūšanas laiks.
Skatiet: www.onenessuniversity.org

Jautājumiem un pieteikumiem- zvaniet Māra Brante 29266349 vai marabrante@inbox.lv
Pēdējo pāris gadu laikā esmu piedalījusies piecos nopietnos, dziļos un ļoti vērtīgos Vienotības universitātē rīkotos mācību procesos, esmu saņēmusi arī iniciāciju pasniegt tālāk šīs zināšanas un mācības. Vadoties no savas pieredzes un vēloties, lai arī Jums būtu iespēja saņemt un apgūt Vienotības universitātes mācības, esmu kopā ar Jums šajā braucienā- gan uzņemoties tulka pienākumus, gan palīdzot ar dokumentu kārtošanu un reģistrēšanos mācībām, biļešu meklēšanu, transporta un viesnīcu rezervēšanu.


Pirms mācībām Vienotības universitātē, jāiziet divu dienu mācību process tepat Latvijā, kura laikā iepazīstaties ar Vienotības mācībām un noslēgumā saņemat iniciāciju, kļūstot par dikšu devēju (dievišķās enerģijas translētāju). Tuvākās nodarbības notiks Limbažos 6.-7.jūnijā. Zvaniet vai piesakieties- marabrante@inbox.lv vai 29266349