sestdiena, 2015. gada 9. maijs

9.maijs - Austrumu diena - 2 Muluk



9.maijs - Austrumu diena - 2 Muluk

 

Dienvidu vilnis – Austrumu diena - 2 Muluk – Ūdens, Debesu Rasa, Informatīvais lauks.

 

Otrā diena laika plūsmā ir diena, caur kuru izsveram - vai turpināsim, vai neturpināsim pirmajā dienā pacelto tēmu.

Šodien aktīva ir Muluk enerģija. Muluk ir ūdens, Debesu rasa, karmiskā informācija, zemapziņas informācija, sarkanais mēness.

Muluk ir informācija, kuru nesam sevī! Tās ir visas zemapziņas domas un uzstādījumi. Muluk ir kā zemapziņas programma, pēc kuras tā vadās ikdienas dzīvē. Šie uzstādījumi ir radušies ilgstošā laika periodā, izdarot secinājumus. Bieži vien tie ir nosacījuma refleksi, kuri ir iestrādājušies un bremzē mūsu attīstību.

Piemēram, braucot dienas laikā uz pilsētas centru, fonā ir doma, ka auto nebūs kur nolikt, jo tā ir bijis iepriekšējās četras reizes. Tas būtu nosacījuma reflekss par to, ka auto nebūs kur nolikt, kaut arī tā nav patiesība, jo patiesībā mēs paši radām šo situāciju ar šo domu palīdzību.

Un Muluk ir tas, kurš atspoguļo to, ko mēs dziļi zemapziņā domājam par dažādām situācijām. Ja mums kaut kas neizdodas vai nobrūk, bieži vien tā ir tieši zemapziņa, kura vadoties pēc nosacījuma refleksiem, izmet informāciju, ka tas jau nav iespējams, vai ka tur nekas nesanāks.

Sanāk, ka katrā dzīves situācijā, kurā mums kaut kas noiet greizi, ir jāskatās sevī, savā zemapziņā un jāmeklē, kur ir tāda informācija, kura bloķē šo vai citas darbības.

 

Šodien un šajā vilnī šī Muluk enerģija ir otrajā pakāpienā, kas nozīmē to, ka apkārtēja pasaule parādīs mums mūsu zemapziņas programmas.

 

Muluk ir Austrumu enerģija un Muluk ir tā enerģija, kura provocē gribu uzzināt un izzināt.

Ja kaut kas neiet tā, kā vajag, ir jāprasa eņģeļiem un Visumam - kāpēc tā? Taču mēs varam arī uzreiz meklēt iemeslus zemapziņā, jo paši vien esam radījuši šādu situāciju.

 

Muluk enerģija ir griba izzināt sevi, savu karmisko informāciju. Muluk galvenais uzdevums ir izmainīt zemapziņas programmas tā, lai dzīvē viss notiek pēc mūsu gribas.

 

Lai visu dzīvi pārvalda mūsu griba un gribai nav pretrunu ar zemapziņas programmām. Prasīsim šodien Visumam to, ko gribam uzzināt, to, ko gribam izprast un saprast, un, agri vai vēlu, mēs visu informāciju saņemsim.

Prasīsim un mums atbildēs.

Tā kā neķersim šodien kreņķi par to, ka kaut kas nesanāk, taču izmantosim to kā lielisku iespēju izmainīt zemapziņas uzstādījumus.

 

Sakārtosim savas domas un savu zemapziņu sev vēlamā virzienā, un dzīvosim tā, kā mums pašiem gribās.

 

Lai mums visiem skaista diena.