otrdiena, 2015. gada 24. februāris

Saules, Neptūna savienojums spriedzē ar Saturnu

 



23.02.2015 ir precīzs Saules un Saturna kvadrāts, kas veido saejošu konjukciju ar Neptūnu uz 26.02.2015 - Saule (dzīvības speki un vitalitāte, arī pašapziņa, EGO, sirds dāsnums, mīlestība un radošā izpausme) ir saspringta ar Saturnu - (kas savukārt ierobežo, rada komplikācijas, sāpes, aprobežotību, uzdevumus, šķēršļus, neizdošanos un zaudējumus) - tātad šī nedēļa var kādam atnest sirds sāpes, zaudējumus, dažādus šķēršļus un neizdošanos, depresijas u.c. psihiska rakstura problēmas, kā piemēram nepilnvērtības kompleksus, bailes no nākotnes, no atbildības. Daudziem, kuriem ir sirds un asinsvadu sistēmas problēmas šajās dienās izjutīs pastiprinātas sāpes un ciešanas.
Toties Saturnam ir arī pozitīvā puse - un tā ir pašdisciplīna, izturība, pamatīgums un iekšējā stabilitāte, pārliecība par to ko dara. Tātad Saturna izstarotās enerģijas mijiedarbojoties ar Sauli spēj izturēt tikai sirdsgudri un iekšēji viedi ļautiņi.

Tādi, kuri jau ir pārcietuši dažādas situācijas Liktenī un spēj atšķirt mazsvarīgo no svarīgā, tie, kuri nečīkst, bet prot uzņemties atbildību un attiecīgi rīkojas.

Bet Neptūns šajā situācijā radīs papildus spēkus ticībai labajam. Ticībai Augstākajam, Mīlestībai.
Tomēr mēģināsim izprast ko tad Neptūns dod mums - un tās ir - priekšnojautas, vilšanos, melus, ilūzijas u.c. nenoteiktus stāvokļus, indes, gāzes, ķīmija, šķidrums, arī gaiss, un protams, alkohols u.c. apreibinošas vielas. Arī viltību dod Neptūns. Neptūns ir tuvs māksliniekiem, mūziķiem u.c. radošās profesijas pārstāvjiem. Neptūns palīdz izprast zemapziņas procesus, psiholoģiju u.c. ar psihi saistītus stāvokļus. Meditācijas. Reliģija.

 Viennozīmīgi - Neptūns - aicina ticēt labajam. Protams - pirms tam būtu ieteicams noņemt "rozā" briļļukus

Un tātad - šajā nedēļā piedzīvosim apskaidrību, iespējams, ka atšķetināsies kāds pagātnē dziļi iestrēdzis process, kas saistīts ar nelikumībām jeb neskaidrībām. Piemēram - kāds atgūs vai tieši otrādi zaudēs sev tik nozīmīgo amatu vai "krēslu". Notiek it kā savstarpēja "mazgāšanās" un tieši aizkulišu procesos. Marss pašlaik ir ļoti aktīvā pozicijā un aicina rīkoties atklāti - tieši, bez kompromisiem, jo turpat ir arī Venēra.

Un vēl, atcerēsimies, ka tuvojas precīzais Urāna un  Plutona spriedzes aspekts uz 17.03.2015, kurš stipri, ik pa laikam "purina" politiku visā pasaulē. Notiek cīņa par varu, par enerģētisko resursu ietekmes zonu, par situācijas ekonomisko iespaidošanu, kā arī šis aspekts zinātnieku vidū rada daudz jaunu atklājumu tehnoloģiskajās jomās. Šis aspekts liek transformēt kaut ko  jau sen iesīkstējušu, nederīgu - no kā jau tā kā būtu sen laiks atsacīties. Un tie ir pieņemtie uzskatu stereotipi sabiedrībā. Dogmas. Daudzi runā par domu maiņu, bet vai tāpēc daudzajiem ir mainījušies dzīves apstākļi uz labo pusi???? Izrādās, ka ar apņemšanos domāt labi, runāt labu, un darīt labu vien nepietiek. Ir vajadzīga iekšējā spēka koncentrācija! Kurš bieži vien ir pat ļoti nepietiekošs!

Tādēl vēlu viesiem šonedēļ pacietību, pacietību un vēlreiz pacietību, līdz pati Pacietība zaudēs pacietību!
Lai izdodas.

http://www.draugiem.lv/uranija/#/uranija/news/?p=12977916