otrdiena, 2015. gada 24. februāris

Mīlestības pārziņā - Eņģeļi caur Ann Albers

Mīlestības pārziņā …
21.02.2015 … Eņģeļi caur Ann Albers
http://angelmessages.visionsofheaven.com…
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule


Ir daudz tādu situāciju dzīvē, kad jūs varat būt diezgan drošs par savas izvēles rezultātu. Ja darīsiet ”X” – nonāksiet pie ”Y”. Pieskarsieties karstai plītij – apdedzināsiet pirkstus. Izdabāsiet nelaipnam cilvēkam – maz izredžu sagaidīt ko citu. Iestādīsiet rozi un to laistīsiet – ļoti iespējams, ka tiksiet atalgoti ar skaistu ziedēšanu. Ja braucot pa ceļu vadīsieties pēc ceļa rādītājiem – jums visticamāk izdosies nonākt pie sava galamērķa.
Tomēr dzīvē ne viss vienmēr pakļaujas jūsu kontrolei, un vairums cilvēku to uztver, kā galveno savu ciešanu avotu. Taču – tas var būt tikpat labi arī galvenais jūsu prieka avots! Priecājieties! Jums nebūt nav jānosaka viss savā dzīvē! Ja braucat savā mašīnā, bet tiekat novirzīts uz apvedceļu, vai arī ja ejat uz noteiktu mērķi savā dzīvē, bet Dievs novirza jūs uz citu pusi – PRIECĀJIETIES! Tur ir kas daudz labāks priekš jums, ko jūs pat nebūtu varējuši nosapņot un iedomāties. Uzticieties, dārgie. Jūs, protams, varat izdarīt gudras izvēles, pamatojoties uz to, ko jūs zināt, bet kad jūsu izvēles nāk no Sirds – tad varat būt droši, ka sasniegsiet pašu labāko savā dzīvē.
Tas ir gluži cilvēciski – nonākot ”uz apvedceļa”, sajusties kā neveiksminiekam, vai iedomāties, ka dzīve jūs pievīlusi. Jūsu Sirds jūs noved pie attiecībām, kuras nedarbojas, un jūs jau atmetat cerības atrast īstu Mīlestību. Jūsu Sirds jūs noved pie biznesa, kur neiet viss tik gludi, kā jums gribētos, un jūs jau sākat šaubīties par savām karjeras iespējām. Tā vietā, dārgie – uzticieties! Ticiet, ka spēks, kurš zvaigznes bīda debesīs, vada arī jūsu ceļojumu TĀDĀ VEIDĀ, kur vienīgais galamērķis ir – Mīlestība, Sevis Izpaušana, Prieks, un bagāta Dzīves Pieredze.
Turiet savu Sirdi atvērtu! Turpiniet uzklausīt savu Sirdi! Gandrīz katrai pasakai vai senai teikai ir skaists redzējums iesākumā, ir neiedomājami pavērsieni, un šķietami nepārvarami šķēršļi turpinājumā, bet tad – neparasti skaistā veidā varonis atrod Sevi, un nonāk pie laimīgām beigām. Ja jūs turpināsiet uzticēties Dievam, uzticēties Dzīvei, uzticēties Mīlestībai, un paši savai Sirdij – tad jums būs ne vien laimīgas beigas, bet arī laimīga dzīve, kas turpināsies, iesniedzoties mūžībā.     

https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5685441