sestdiena, 2015. gada 7. februāris

Lai izjustu Mīlestību – ļaujiet tai plūst - Eņģeļi caur Ann Albers

Lai izjustu Mīlestību – ļaujiet tai plūst
07.02.2015 … Eņģeļi caur Ann Albers
http://angelmessages.visionsofheaven.com…
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …


Šinī Mīlestības mēnesī atcerieties Mīlestību ne tikai meklēt, bet arī padalīties savā Mīlestībā ar kādu citu, jo kad jūs dāvājat citiem vienkārši tikai savu sirsnību un labestību – jūs pievelkat Mīlestības Radošos Spēkus sev, un caur Sevi.
Kad jūs uzsmaidāt pretimnācējam – tas ir ne tikai jūsu smaids vien – tas ir Dieva smaids. Kad jūs mierinat draugu – tas ir ne tikai jūsu mierinājums vien – tā ir Dieva Mīlestība, kas sniedzas caur jums. Kad jūs atrodat laiku, lai parūpētos par sevi nedaudz vairāk – jūs atļaujat arī Dievam parūpēties par jums tāpat.
Līdz ar katru vienkāršu Mīlestības un Labestības aktu jūs saskaņojat savu prātu, ķermeni, Sirdi un Dvēseli ar Radītāju. Tādejādi, ja jūs vēlaties sajusties Mīlēti – esiet Mīloši un Neviltoti. Ja jūs nevarat atrast Mīlestību, ko dāvāt citiem – tad vismaz apņemieties Mīlēt Sevi, jo Mīlestības vibrācija, neatkarīgi no savas formas un adresāta, nomierina un atgriež jūs atpakaļ Radītāja Mīlošajās rokās.
Katrs no jums vēlas piedzīvot Mīlestību ik dienu, ik mirkli. Tomēr gluži cilvēciski apsvērumi liek jums atraidīt šo Mīlestību. Jums gribētos gan sevi iepriecināt ar tasi tējas vai kafijas – taču jums ir jāsteidzas savās ikdienas rūpēs. Jūs gribētu gan pabūt ar ģimeni vai parunāties ar draugiem, taču baidāties, ka sarunas var pārāk ievilkties. Jūs vēlētos gan izturēties Mīloši pret kādu, kurš ir jūs sāpinājis, taču baidāties, ka tas varētu pavērt durvis vēl lielākām ciešanām. Dārgie, ieprieciniet sevi ar tasi tējas vai kafijas! Uzrakstiet draugiem vai piezvaniet, un pasakiet, ”Man ir pavisam maz laika, bet man gribējās Tevi pasveicināt!” Esiet Mīloši pret tiem, kas ir jūs sāpinājuši, taču neļaujiet viņiem vairs noteikt jūsu dzīvi.
Ikkatru brīdi jums ir izvēles iespēja un izdevība – izjust Radītāja Mīlestības pieplūdumu sevī un caur sevi. Ikkatru brīdi jums ir iespēja noskaņot sevi uz tām lietām, pēc kurām esat ilgojušies, un kuras esat nākuši atrast un atcerēties šeit uz Zemes. Tās ir šeit priekš jums – vienmēr, un uz visiem laikiem – tieši tagad.  

https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5662356