otrdiena, 2015. gada 10. februāris

no 9.februāra līdz 15.februārim


 
 
Kaut kā nerakstās šīs nedēļas iespējamā prognoze. Nu neiet kaut kā no „rokas”! Neskatoties uz to, ka retrogradais Merkurs veido labu aspektu ar strikto Saturnu, kas liecina, ka mentālais līmenis ir sistemātisks, pa „gaisiem” negrābstās. Bet nu nekā…. Nerakstās. Tomēr uzsākšu....
 
Līdz 11.februārim Venērai labs aspekts ar Plutonu, tas veicina attiecībās harmoniju. Toties rad lielu emocionālo intensitāti. No otra tiek prasīta uzticība un arī attiecīgs uzmanības apliecinājums dārgas dāvanas veidā.
 
11.februāri Merkurs paliks direkts, tomēr līdz 3.martam tas atradīsies zonā, pirms kura tas veica savu retrogrādo kustību, tātad „miegainā” zonā pirms visa veida saziņa, komunikācija, tirdzniecība un autotransports, kā arī līgumu slēgšanas procesi, ar sadarbības partneriem vai domubiedriem uzņems apgriezienus. Sāks attīstīties biznesa un tirdzniecības projekti. 
 
12.februārī Mēness plkst.18:46 ieies Strēlnieka zīmē, kur emocijas ies plašumā, tā teikt „par taisnību un godīgumu” mēs te „cepamies”.
 
13.un 14.februārī Mēnesim būs vairāki spriedzes aspekti. Nu ne visai harmoniski izskatās visu mīlētāju dienas enerģētiskais planētu fons. Man šķiet, ka tiks vētītas attiecības. Kāds pašķirsies, jo sapratīs, ka nav jēgas tā tālāk turpināt, kāds tieši otrādi – noskaidros pārpratumus un pat var salīgt mieru. Cits apvainosies, ka dāvanā ir saņemts ne tas ko gribējās, bet kāds, kurš centīsies no visas sirds apliecināt savas jūtas, pretī var saņemt vēsa „ūdens” šalti. Diena un arī vēlā novakare var būt ar negaidītiem likteņa pavērsieniem. Varu vēl piebilst, ka čika laiks šajā dienā būs no plkst.17:15 – 00:24 15.februārī.
 
Toties ap 22.februāri Venēra un Marss būs cieši satuvinājušies – un mīlestība būs tā teikt no „pirmā acu skatiena”. Un tas notiks Auna zīmes pirmajos rādos!
 
Organisma atslodzes diena – 11.,12.februāris no plkst.23:38-11:58