trešdiena, 2015. gada 25. februāris

Fragments no SOLĀRAS prognozes FEBRUĀRIM 2015

Fragments no SOLĀRAS prognozes FEBRUĀRIM 2015
~ MEGA PĀRSLĒGŠANĀS ~
http://www.nvisible.com/
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …


Februāris ir superkoncentrēts ultrapotenciālu mēnesis Paātrinātai Pārejai uz Rīcību. Šis mēnesis satur trīs galvenos lēcienus. Pirmais lēciens bija, kad mēs, ieejot Februārī, nonācām spēcīgu enerģiju strāvojumā, liekot dažiem no mums sajusties, gluži kā lielgabalu apšaudē nonākušiem.
Februāris pieņemsies un izvērtīsies tik veiksmīgi, cik spēcīgi būsim atspērušies tieši tagad. Tas līdzināsies tam, it kā mēs trauktos bobsleja kamanās lejup no milzīga kalna ar ieslēgtām rokas bremzēm abās pusēs. Šīs bremzes rada milzums daudz dzirksteļu, saskaroties ar ledus celiņu, taču mūsu ātrumu tas būtiski neietekmē. Kad Merkūrs atgriezīsies taisnā virzienā 11. Februāri, viena no rokas bremzēm tiks atlaista. Tas būs otrais Februāra lēciens.
Ķīniešu Jaunais Gads iestājas 18-19.Februārī. Tas ir oficiālais 2015. gada sākums! Tas arī iezīmēs Februāra trešo lēcienu, par cik tiks atlaista arī otra mūsu bobsleja kamanu bremze. Vēja Zirgs nodos savu scepteri Koka Kazas/Aitas/Auna rokās.
Kad mēs ieejam Aitas/Auna Gadā, mums ir izvēle – vai nu būt paklausīgām aitām, vai majestātiskiem auniem. Vai mēs pasīvi spiedīsimies barā kā aitas, un ļausimies pieaugošajai baiļu un nedrošības varai un manipulācijām. Vai arī būsim kā pašapzinīgi auni, kas gatavi savākties kopā un pārstrādāt šī gada ”ganību” enerģiju, kā vēl nekad. Šī savākšanās kopā – tas ir tas, kas pazīstams kā Konverģence. Tā ir Īsteno Patieso sanākšana kopā savās Īstajās Ģimenēs bezprecedentā līmenī.
Vairāku iepriekšējo mēnešu laikā daudzi no mums savā progresā ir nonākuši pie tāda mentālo un fizisko spēku izsīkuma, ka nepieciešama uzlādēšanās. Ir sajūta, ka ātrgaitas ceļš ir bijis aizšķērsots, taču tagad mēs traucamies ātrāk pat par gaismas ātrumu. Mūsu enerģija smalki iesniedzas neskaitāmās pasaulē. Mēs jūtamies izplesti/izstiepti visos iespējamos virzienos. Un kaut arī tā nav pārāk patīkama un ērta sajūta, un mums patiešām negribas būt tik izstieptiem un saspringtiem – tas tomēr ievērojami paplašina mūsu Būtību – veidā, ko nekad nevarējām pat iedomāties.

Jaunā Realitāte nerodas tikai no mūsu vēlmēm un sapņiem vien. Mēs varam to vizualizēt ar tīru nodomu ikkatru mīļu dienu, taču tik un tā viņa neparādīsies. Kas ir vajadzīgs – tas ir tas, ka mēs atlokām piedurknes, – un sākam to būvēt – maz pamazām – veltot tai visu savu uzmanību un pūles. Jaunā Pasaule rodas no mūsu izlēmīgas rīcības, no mūsu sviedriem un asinīm, no mūsu līdzcietības asarām un skaidra nodoma, no mūsu finansu resursiem un sirsnīgas iesaistīšanās. Mēs ne tikai izmantojam savas jau zināmās prasmes un iemaņas, bet attīstām arī tādas iemaņas, par kurām mums nebija ne jausmas, ka mums tādas ir. Mēs apgūstam – kā veiksmīgi piezemēties atkal un atkal gluži praktiski, vissīkākajās detaļās – lai mūsu kauliņi tomēr paliktu dzīvi. Mēs uzturam un saglabājam savu neaptveramo paplašinājumu – lai kur arī būtu, lai ko arī darītu.

Jaunā Pasaule tiek būvēta no mūsu Patiesās Sirds Mīlestības. Tas ir tas cements, kas satur kopā VISU, ikvienu lietu. Vai tie būtu pamatu akmeņi, vai jumta dakstiņi. Visas brīvās spraugas tiek Mīlestības piepildītas. Visa mūsu Būtība tiek Mīlestības piepildīta. Mīlestība ir Gaiss, ko mēs elpojam.
Daudzi no mums ir bijuši ierauti nemitīgā darbībā jau vairākus gadus, nezinot neko par šo pielikto pūļu rezultātiem. Viss, ko mēs zinājām – tā bija nepārvarama sajūta, ka tas, ko mēs darām – ir pareizi. Mums nebija nekāda redzama atbalsta no malas, izņemot šo pareizības sajūtu. Laiku pa laikam šķita, ka esam likuši uz spēles visu savu dzīvi, savu enerģiju, savu laiku un resursus, un ka mēs varam visu pazaudēt vai iegūt visu. Tomēr tagad arvien vairāk un vairāk mēs varam saredzēt, ka mūsu Pārdrošākie Sapņi sāk beidzot īstenoties arī fiziskā plānā.
Februārī mēs pielietosim visu, ko esam apguvuši, piedzīvojot iepriekšējo mēnešu MEGA PĀRSTARTĒŠANU. Mēs integrēsim un nostiprināsim sevī pamatīgas izmaiņas, un piepildīsim sevi ar jaunu enerģiju. Mēs beidzot varēsim daudz pilnīgāk iedzīvoties savā Jaunajā Ainavā. Mēs beidzot esam gatavi iet uz priekšu, lai manifestētu savus Pārdrošākos Sapņus. Mēs esam gatavi dzīvot savu Īsteno Patieso Dzīvi, kā Īstie Patiesie.
Februārī, un turpmāk: – jo lielāku lēcienu mēs izdarīsim mūsu Pareizajā Virzienā – jo lielākus panākumus mēs piedzīvosim. Gluži tāpat, kā jau pēdējos gados tas ir bijis – ja mēs nostādām savu iekšējo kompasu uz savu Pārdrošāko Sapņu īstenošanu – mēs varam sasniegt to, kas iepriekš ir šķitis neiespējams.
Februāris ir lielu pavērsienu laiks, kas var izlikties dramatisks laiku pa laikam, taču tanī ir arī miera un atstarošanās saliņas. Ja vien mēs turpināsim pievērst savu uzmanību pasaulei, kurā mēs VĒLAMIES dzīvot, nevis aizejošajai un izgaistošajai – tad šī mūsu Jaunā Pasaule kļūs VISIEM daudz redzamāka.

Ļausimies Lēcienam, Lēcienam, un atkal Lēcienam !!!

https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5690220