piektdiena, 2015. gada 20. februāris

Marsa un Venēras saspēle tuvākajās dienās būs visai interesanta...

 


20.02.2015 notiks interesanta divu planētu pāriešana Auna zīmē. Un proti, Marss plkst.2:11, bet Venēra plkst.22:05 ieies ļoti aktīvā ugunīgās stihijas zīmē - Auns. Vīrišķā enerģija te izpaudīsies pilnā mērā, toties Venēra - sievišķā enerģija te nav izteikti spēcīga, jo mīlas Dievietei vairāk tuva ir romantiskā dzīves puse, nevis aktīvā un impulsīvā.

Marss Auna zīmē –  ir ļoti spēcīgs. Vīrišķā enerģija pilnā plaukumā. Un izteikti spēcīgs tas būs laika posmā no 7.03.2015 – 16.03.2015. Pašlaik sabiedrībā aktualizējušās dažnedažādas baumas par situāciju pasaulē. Nu lūk, Marss te savu dabu parādīs no visas tiesas. Ļoti ceru, ka situācija nebūs pārāk „karsta”. Turklāt ap 17.03.2015 ir precīzs Urāna un Plutona disharmoniskais aspekts, kurš visu pasauli šūpo jau kopš 2008.gada un šūpos vēl kādu laiciņu. Jo pa vecam vairs nevaram dzīvot, bet pa jaunam – vēl nesanāk, grūti vienoties. Daudzi centīsies šo destabilizējošo enerģiju pasaulē līdzsvarot ar lūgšanu un mantru starpniecību, bet daudziem būtu ieteicams atrast sevī to spēka punktu, lai turētu savu apziņu harmonijā un līdzsvarā. Īpaši labi rezultāti gaidāmi sportistiem. Daudzi uzsāks aktīvo sportošanu pie dabas. Vismaz es atkal mēģināšu atsākt  aktīvo rikšošanu no rītiem svaigā gaisā.

Venēra Auna zīmē – sevi izpaudīs kategorijās - vai nu melns vai balts, vai patīk – nepatīk.Vairums savas emocijas izpaudīs tieši, asi un pat agresīvi. Sievietes, lai iepazītos, pirmās spers aktīvus soļus. Viņas būs vairāk greizsirdīgas nekā citkārt. Mīlestība būs no pirmā acu skatiena, bet uz īsu brīdi. Ja mīlas ugunij nedos „ barību” tā ātri vien noplaks. Tāpat strauji tiks sarautas mīlas saites. Ļoti izteiktas būs egoisma izpausmes. Atbildes reakcijas būs tiešas un atklātas.

22.02.2015 Rietumos, ja debess vakarā būs skaidra, varēs rdzēt Marsa un Venēras savienojumu, jo abas planētas būs cieši satuvinājušās. Interesantas dieniņas mūs gaida. Īapši brīvdienas būs izteikti emocionālas.

Lai sokas labajos darbiņos!


Uranija - astroloģija, ezotērika un zinātne