trešdiena, 2015. gada 18. februāris

Nākamie trīs gadi. Fragments no Kryon vēstījuma caur Lī Kerolu

Nākamie trīs gadi. 
Fragments no Kryon vēstījuma caur Lī Kerolu
Ottavā 2014.gada 30.novembrī
http://www.kryon.su/frm//viewtopic.php?f
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa


Sveicu jūs, Mani Mīļie!
Es Esmu Kryon no Magnētiskā Dienesta. Šī vieta ir droša. Un kopā ar tiem, kas ar mani šeit ir ieradušis, mēs radām šīs vietas enerģiju, lai ieskautu jūs mīlestībā, kuru jūs sajutīsiet, kā kaut ko maigu un, kura aizvadīs līdz jums informāciju, ko mēs šurp nesam.
Informāciju, kas ir pilnīga un kas ir sinhronizēta ar Dieva mīlestības uz jums palīdzību. Šis nebūs pārāk garš vēstījums, taču tas, ko gribu paveikt, ir sniegt jums informācijas intensitāti.
Mīļie, mēs esam izveduši jūs caur jaunu enerģijas potenciālu atklāšanas laikam. Un mēs sniedzām jums visu, kas nepieciešams, tad, kad tas jums jūsu ceļā bija vajadzīgs, sākot jau ar 2010.gadu.
Aprakstot 2012.gada pieredzi un ļaujot jums uzzināt, ka nav nekā, no kā baidīties, 2012.gadā mēs jums stāstījām par pār-kalibrēšanu, bet 2013.gadā mēs lūdzām jūs nebaidīties no šīm pārmaiņām.
Kad jūs sasniedzāt 2013.gadu, mēs teicām jums, ka pastāv enerģijas aizkavēšanās un daži no jums vēl atrodas pārtapšanas procesā. Enerģijas neņem vērā kalendāros gadus.
Un mēs joprojām gatavojamies  atklāt jums nākamo trīs gadu potenciālu.
Četras lietas gatavojas notikt ātri. Ir enerģija, kura beidzas nākamo trīs gadu laikā un tā ir jūsu atjaunošanās procesa enerģija, manas mīļās cilvēciskās būtnes.
Trīs gadi jums tiek doti, lai jūs sāktu izmantot šīs citādās eneģijas – jums ir tam laiks. Šis laiks ir kritisks Senajām Dvēselēm. Šīs pārmaiņas ir dziļas un jums tās ir jāierauga un jāapzinās lēnām/pamazām. Jāizpēta, ko tās priekš jums atnes. Šo trīs gadu laikā Jaunā Paradigma ieņems savu godpilno vietu.
Šajā telpā esošie kvantu astrologi redzēs to savos grafikos, pateicoties savai iedziļināšanās spējai, akurātumam un patiesības izjūtai. Vispirms izpētīsim sakritības numeroloģijā, lai jūs ieraudzītu, ka skaitļi rāda to, kas ir. Atkal un atkal mēs definējam 2014.gadu kā gadu numur viens.
Tas arī ir Jaunās Cilvēces potenciāla pirmais gads – 2014.gads.
2013.gads - bija pārkalibrēšanas gads.
Gads, lai pierastu pie visa tā sajaukšanās, kas varētu notikt; gads, lai pierastu pie tā, ka jūs esiet šķērsojuši precesijas atzīmi. Tā bija reāla tagadne un jūs sākāt to sajust.
2013.gads dažiem bija grūts gads; pašanalīzes gads. Iespējams – kādam tas ir bijis apmācību gads, kādam varbūt dziedināšanās gads…
2014.gadā sākās process un tas tika nosaukts par gadu numur viens.
Tieši tagad mēs esam noteikuši vēl trīs gadus. Trīs nozīmīgus gadus – nozīmīgus tādēļ, ka paradigma pārbīdās. Un tā – mēs nosaucām šos gadus  par gadiem numur divi (2015), trīs (2016) un četri (2017) – seko nākamie …
Tagad jūs varat aplūkot numeroloģiju katram no šiem gadiem un saskatīt noteiktu lietu atspoguļoumu.
Skaitlis Divi          - tā ir dualitāte
Skaitlis Trīs - ir katalītiskais
Skaitlis Četri – visbeidzot - tā ir struktūra
Kad saliekat tos visus kopā, jūs iegūstat deviņi – noslēgumu.
Šie trīs gadi pabeigs ciklu cilvēciskajām būtnēm, īpaši Senajām Dvēselēm. Tās (šo trīs gadu enerģijas) arī noslēdz ciklu citām cilvēciskajām būtnēm uz šīs planētas, kuras nav uzskatāmas par Senajām Dvēselēm. Jūs ieraudzīsiet to.
Ko tas nozīmē?
Cilvēciskā apziņa sāks virzīties uz lielāku mērogu: ceļā no tā, kas ir bijis, uz to, kas būs. Un negaidiet, mani mīļie, ka visi iedzīvotāji vienlaicīgi piedzīvos apgaismību šo trīs gadu laikā.
Es jums stāstīju par pārbīdi, kas Galvenajā Enerģētiskajā Plūsmā notiks uz planētas, beidzoties šim trīs gadu ciklam.
Mēs runājam par šiem gadiem: 2015-to, 2016-to un 2017-to.
Es sāku saņemt to [šo gadu] enerģijas un tas jums nebūs nekāds pārsteigums – nokļūt līdz devītniekam. Un, lūk, ir vēl kas, ko gribu jums pateikt. Mēs nodēvējām par sinhroniskām numuru sakritības – “viss vai devītnieks” . Deviņi ir - noslēgums, novecojošā spiediens.
Tam jāparāda, ka šie trīs gadi, kas tuvojas, nozīmē kaut ko lielisku. Kad jūs sāksiet saskatīt devītniekus daudzā un dažādās vietās, jūs sāksiet saprast, ka tas ir apmācību cikla noslēgums. Caur numeroloģiju šajā gadījumā atnāk cilvēciskās enerģijas pieredzes pieraksti, kas jums stāsta par apmācību pabeigšanu. Jūs sāksiet likt kopā mozaīkas-mīklas enerģiju un pēc trim gadiem jūs būsiet gatavi virzīsieties tālāk.

Mīļie,
Laikam ritot, mēs katrs atrodam savu dzīves ritmu, atbilstošu tam apzinātības stāvoklim, kādā esam. Ir pieklususi  dažādu avotu sniegtā informācijas straume un tas, kas tagad notiek, ir vairāk tāds iekšējais darbs katram pašam ar sevi. Tomēr ir labi mēģināt apjaust kopējo ainu. Tieši par to arī šis Kryon vēstījuma fragments.
Lasiet un uzņemiet - Mīlestībā
Sandra