trešdiena, 2015. gada 4. februāris

AKAŠI hronikas par Februāri 2015

AKAŠI hronikas par Februāri 2015
31.01.2015 … publicējusi Jen Eramith
https://akt.memberclicks.net/index.php?o…
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …

Kādu enerģiju un kādu pieredzi mēs varam sagaidīt Februārī 2015?
Šis mēnesis nesīs negaidīto. Ir tāda sajūta, ka ar katru nākamo dienu lietas atkal pagriežas jaunā virzienā. Kā tik jūs iedomājaties, ka esat noorientējušies īstajā virzienā – viss atkal izmainās. Kā tik jūs pielāgojates – viss tūlīt izmainās atkal un atkal.
Lietderīgi būs sagaidīt negaidīto, un spēt izmainīties atkal un atkal. Tāpat būs lietderīgi pieiet katrai jaunai dienai – kā atsevišķam notikumam. Reizēm jums nāksies pat katrai stundai pieiet kā atsevišķam notikumam. Nesatraucieties , ja nesaredzat, kā vakardiena varēja ietekmēt šodienu, vai arī kā šodiena var ietekmēt to, kur jūs nonāksiet rīt. Fokusējieties katrreiz uz patreizējo mirkli. Ja jūs darīsiet visu ko spējat, lai būtu godīgs, dabisks, ar Mīlošu un atvērtu Sirdi – tad jūs saņemsiet tieši to šinī mēnesī, kas jums nepieciešams. No otras puses, ja jūs centīsieties saglabāt kontroli pār to kas notiek, un ko citi jūt – tad jūs pamanīsiet, ka šis mēnesis raisīs jūsos daudz ciešanu.
Šis mēnesis, ļoti iespējams, uznesīs daudz emociju virspusē ikvienam. Jums būs lietderīgi paraudzīties uz savām emocijām, tiklīdz tās parādās. Pieņemiet tās, uzņemieties atbildību par tām, un tad ļaujiet tām aiziet. Ja jūs turēsieties pie savām emocijām, un gaidīsiet, lai citi palīdz jums sajusties labāk – atkal jūs novedīsiet sevi pie ciešanām. Būs tā, it kā šis mēnesis būtu piepildīts ar kosmiskiem portāliem. Būs tā, it kā katra diena jums nestu jaunu, pilnīgi atšķirīgu paplašināšanos Garā. Lai atvērtos nākamajam portālam, jums vajadzēs palaist vaļā iepriekšējo. Tāda būs šī mēneša daba dienu no dienas.
Vai ir kādas īpašas darbības, kas varētu mums palīdzēt šinī mēnesī?
Vissvētīgākais, ko šomēnes jūs varētu darīt – jūs varētu pieradināties lietot vārdus ”Lūdzu piedod man!”. Kad jūs teiksiet ”Lūdzu piedod man!” ikreiz, kad tas nepieciešams – tas palīdzēs lietām norimt un ļaus jums pavirzīties tālāk.
Ikreiz, kad jūs jūtat, ka vajadzētu atvainoties kādam – lūdzu dariet to. Ikreiz, kad jūs jūtat, ka vajadzētu uzņemties atbildību par kaut ko – lūdzu uzņemieties to. Pasakiet citiem, ka jūs atzīstat savu kļūdu – un jūs tiksiet tālāk. Lieciet citiem skaidri saprast to, ko esat iemācījušies – tā, lai citi varētu saprast, ka esat uzņēmušies atbildību no savas puses par situāciju.
Ja jūs pastāstīsiet par savu gatavību mācīties un uzņemties atbildību šomēnes – jūs pamanīsiet, ka lietas izmainās, un jūs spēsiet turpināt savu virzību, pat ja apkārtējie censtos jūs vilkt atpakaļ. Šomēnes pieradinieties teikt vārdus ”Lūdzu piedod man!”, un pieradinieties izrunāt lietas, ko esat iemācījušies, vai lietas, pie kā strādājat, vai cenšaties izmainīt. Ja jūs izrunāsiet šīs lietas biežāk kā parasti – jūs ļausiet citiem cilvēkiem vai nu pieņemt jūs, vai aiziet.     

https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5653688