sestdiena, 2015. gada 3. oktobris

Eņģeļa iemiesojums Ādolfā Hitlerā


 

Stāsts “Kā  ar pieņemšanu attiekties pret  “Pasaules Ļaundariem? “.

Stāsta autore Alena Brandis (AB ) (Mentors) Pavadonis Irvi.

AB: Irvi, šeit tu saki, ka tas ir iespējams pieņemt un mīlēt visu pasauli, bet kā tu vari pieņemt  šādus monstrus kā Ādolfu Hitleru, Neronu un citus idiotus no varas, izvarotājus, slepkavas, nodevējus, utt.? Kā?

Irvi: Es tev parādīšu. Aizver acis, atslābini ķermeni, tulīt ieskatīsimies citā dimensijā. Ievelc dziļi elpu …

Es dziļi ievilku elpu, izelpu es jau neatceros, tas izkusa kosmosa zilganajās debesīs, kas steidzās man pretī. Smadzenes uz dažiem mirkļiem uzkārās, tās vienmēr uzkaras, kad kaut kas notiek ārpus programmas. Bet ātri atguvās un apklusa ziņkārības gaidīšanas režīmā. Bilde acu priekšā aizpeldēja, ausīs dungoja. Nākamā brīdī atgriezās asums un es ieraudzīju sekojošo attēlu …

Manu acu priekšā parādījās, piepildīta ar gaismu, baltā istaba. Tai vidū stāvēja balts milzīgs galds, pie kura sēdēja 12 puscaurspīdīgas figūras. Sešas no tām bija līdzīgas Zemes sievietēm, un citas sešas Zemes vīriešiem.

Vīrietis kurš sēdēja galda galā, teica – ” Nu tad, visus jautājumus mēs izlēmām, betir vēl viens ļoti svarīgs jautājums. Uz Zemes atkal ir Karas pārpilnība ( Kara avelido valodā nozīmē: ” Doma par nevēlamo, doma, kas rada nepatīkamas izjūtas”aut. piez.). Sakarā ar to pēc Visuma pievilkšanās spēka un Brīvas Gribas likumamums ir pienākums īstenot uz Zemes reoanalizatorus (Kara izpildītājus), kas īsteno patiesās bailes un domas par nevēlamo tām planētas būtnēm, kuras tik bieži un daudz domā par to.”

Pārējie šīs sarunas dalībnieki sāka izteikt savu viedokli.

– „Puiši, jūs kā vēlaties, bet es vairāk neiešu,” – teica plecīgs vīrs ar kvēlojošiem viļņiem aiz muguras, līdzīgiem spārniem, – “Es joprojām esmu šokā no tā, kas man bija jādara, lai realizētu cilvēku bailes.”

– „Es arī neiešu, es neesmu gatava atkal darīt to, ko es darīju ar tiem bērniem. Es saprotu, ka tā bija šo dvēseļu izvēle, un es saņēmu zināmu pieredzi, bet vairāk es nevēlos,” – sacīja skaista puscaurspīdīgā sieviete.

–  „Es jūs saprotu,” – teica vīrietis, kurš vadīja šo svarīgo sanāksmi, “Bet mums ir jāievēro kontrastu līdzsvaru uz Zemes. Mūsu pienākums ir cienīt  Visuma universālos likumus, bez kuriem attīstība nav iespējama. Tāpēc es ļoti lūdzu jūs pieņemt to ar sapratni, tas ir ļoti svarīgi…”

– „Vai scenārijs jau ir?” – pēkšņi pajautāja, sēdošs pie cita galda gala, pavisam jauns cilvēks ar maza bērna, bet ļoti gudrām acīm.

– „Jā, ir. Sastādīts scenārijs pilnībā pēc cilvēku domām, kuri gaida savu baiļu un Kara-domu iemiesojumu realitātē. Es jūs brīdinu, šī misija būs ļoti grūtaKarš. Miljoni cietušo. Naids un lāst pret izpildītāju uz simtiem, varbūt tūkstošiem gadu.”

– „Es iešu” – pateica jauneklis.

– „Ko tu, Temi, tas savainos tavu dvēseli, jūru enerģijas sadedzinās šī misija!Padomā, mans puika! Miljonu naids tavai gaišai dvēselei!” – Pateica sieviete, kura sēdēja blakus jauneklim.

–  „Bet kādam tas ir jādara.” – Skumji teica meitene, kura āri sēdēja pie baltā galda.

–  „Es esmu gatavs.” – teica Temi.

–  „Eda mavela!” (pateicos aut.piez.) –Pateica tikšanās vadītājs, – „Temi, tas nebūs viegli, bet mēs darīsim visu iespējamo, lai atbalstītu tevi. Un vel tu vari izvēlēties trīs negrozāma nosacījumus. Ko tu izvēlēsies?”

Jauneklis uz brīdi aizdomājās un teica:

  • ”Pirmais, lai būtu mīlestība.
  • Otrais, būt par veģetārieti.
  • Trešais, 21.gadsimtā vismaz nelielākā    cilvēku daļa uzzinās patiesību par mani.”

– Labi, Temi, lai tā būtu!

– Jā, bet kā mani sauks uz ​​Zemes?

– Adolfs.

Atkal attēls sāka peldēt. Zilgans Kosmos. Varavīksne. Gaismas uzliesmojums.Smadzenes šokā.

AB: Vau! Trūkst vārdu, bet man taču neticēs!

Irvi: Visi neticēs, bet viņš arī neprasīja lai visi.

AB: Nu ko, Temi, kam varēšu, tam pastāstīšu.

AB : Irvi, kapēc man gribās raudāt, bet tajā pašā laikā es esmu gatava apkamt visu Pasauli, man būs iespēja mīlēt to, visās tās formās un kontrastos.

Irvi klusēja un tikai apskāva Alenu ar kvēlojošieem spārnim …

Autors Alena Brandis.

Tulkots speciāli priekš Reinkarnistes Ingas Ružickas