trešdiena, 2015. gada 28. oktobris

Šodien ir pienācis 'citreiz'. (Attiecības un čakras.)


Gunta Dauģe shared her post.
Šodien ir pienācis 'citreiz'.
Kā jau teicu - mīlestība ir enerģija. Enerģija ar augstu un vienmērīgu frekvenci. Patīkama vibrācija. Spēja radīt šādu enerģiju ir dzīvu būtņu fantastiskākā lieta. Pie tam tas patiesībā ir gana vienkārši un trenējams. Par praktikām un metodēm gan es nedalīšos. Lasiet grāmatas! Skatieties video vai meklējiet skolotājus!

Lai nu kā mīlestība ir enerģija, kura rodas mūsos (un ne tikai mūsos) un plūst no mums caur 4. jeb sirds čakru.

Kāds sakars šai enerģijai ar attiecībām? Nu nekāds! grin emoticon Labi, jau labi... Ir tā, ka dažu cilvēku tuvumā mēs viegli pārslēdzamies tajā 'režīmā', kad sākam jebkuru pieejamo enerģiju transformēt mīlestības enerģijā. Tā mīlestības enerģijas 'izdalīšana' ir ļoti patīkams process, tad mēs šādiem cilvēkiem īpaši pieķeramies un izveidojam saites ar cilvēkiem (par saitēm jau rakstīju). Paralēli tam arī citi cilvēki mūsu tuvumā mēdz pārslēgties uz šādu 'mīlestības ražošanas režīmu' un pieķeras mums. Savukārt šo mīlestības enerģiju, ko izdala jebkurš cits cilvēks, dzīvnieks, augs, mēs uztveram. Visticamāk, ka mēs nemaz to nepamanām apzināti. Uztverot šādu enerģiju arī mēs vieglāk pārslēdzamies tās vairošanā un izdalīšanā.

Un ko tad nozīmē 'es tevi mīlu'??? Ja godīgi - tad tas ir tik mistisks un nekonkrēts apzīmējums, ka cilvēki ar šo frāzi apzīmē dajebko un neko. Visu, kas viņos rada patīkamas sajūtas. Es neesmu pārliecināta, ka tam ir kāds sakars ar attiecībām konkrētu čakru līmenī un domāju, ka tam ir ļoti nosacīts sakars ar mīlestības enerģiju, jo tā faktiski nav vērsta kaut kādā konkrētā virzienā, pret konkrētu personu. Respektīvi attiecības nav process, saiknes nav process, bet mīlestības enerģijai nav sakara ar nevienu citu kā tikai mums.


Garas diskusijas ar Renate Zarembo par mīlestību un vēlmi, lai otrs mīl, tapa apraksts par to, ko es jūtu un kā uztveru attiecības.

Lūdzu, varbūt kādam noder:

ā par čakrām un saitēm...
saite 2. čakras līmenī ir saite, kas atbild par seksuālajām vēlmēm, par kaisli. Papildus izraisa īpašumnieciskumu, greizsirdību.
saite 3. čakras līmenī ir saite, kas atbild par draudzību, savstarpējo komunikāciju. Par empātiju un otra cilvēka uztveri. Šī saite saglabā egocentrismu, neatkarību, brīvību.
saite 4. čakras līmenī ir saite, kas atbild par beznosacījuma mīlestību. Tā papildus nes otra pieņemšanu tāds, kāds viņš ir. Otra cienīšanu un ļaušanu būt. Vēlmi būt otra tuvumā. Ilgošanos pēc otra. Vēlmi dalīties ar otru tajā, kas ir. Ziedoties, upurēties.

par attiecībām.
Ja saite ir tikai 2. čakras līmenī, tad ir vēlme pēc seksuāliem kontaktiem, bet tikai tad, kad satiekas, kad sanāk. Speciāli neprasās meklēt otru. Greizsirdība, ja otram ir kādas citas attiecības. Var izraisīt arī agresiju vai varbdarbību.

Ja saite ir tikai 3. čakras līmenī, tad tā ir klasiskā izpratnē draudzība. Forši satikties, bet var arī gadiem nekontaktēties. Toties satiekoties ir sajūta, ka laiks neko nav mainījis. Nesatiekoties īpašu trūkuma sajūtu cilvēks neizjūt, nemeklē otru, izņemot gadījumus, kad iet slikti un ir vēlme vnk ar kādu padalīties, tad var gribēties otru samkelēt.

Ja saite ir tikai 4. čakras līmenī, tad tā ir tīra beznosacījuma mīlestība. Es to esmu izjutusi un novērojusi tikai vecāku-bērnu attiecībās. Kad savas intereses, vēlmes un pat vajadzības, tiek noliktas kaut kur tālu prom. Kad otrs spēj sagādāt milzīgu prieku tikai tādēļ, ka ir.

Ja saites ir 2. un 3. čakaras līmenī, tad tās ir klasiskas attiecības starp vīrieti un sievieti. Ir kopā labi gan gultā, gan ārpus tās. Viens otru saprot, uztver, atbalsta, bet neaizmirst par sevi un savām vajadzībām. Katrs drusku to segu velk uz savu pusi. Šādās attiecībās uzticība, saistības, pienākumi tiek vērtēta ļoti augstu.

Ja saite ir 3. un 4. čakras līmenī. Šāda kombinācija ar visticamāk ir starp bērniem un vecākiem, ka savstarpējā sapratne ir lieliska, ka viens otra vēlmes respektē, otram dod savu brīvību, bet paši ir gatavi būt un darīt jebko, neņemot vērā to, kas pašiem vajadzīgs.

Ja saite ir 2. un 4. čakras līmenī. Nez šāda kombinācija ir diezgan dīvaina un laikam ne pārāk veselīga. Tb visticamāk, ka tad ir kaut kāds disbalanss, ka vienam tas ir tikai 2. čakras līmenī, bet otram 2. un 4. čakras līmenī un tas otrs cieš un mokās, bet šīs attiecības pieļauj, jo mīl taču.

Ja saite ir 2., 3. un 4. čakras līmenī, tad tās ir pilnīgas attiecības starp vīrieti un sievieti. Ir gan seksuālā pievilcība, gan savstarpējā sapratne, cieņa un brīvība attiecībās, dziļa tuvība un gatavība otra labā piekāpties un atlikt savus plānus un vajadzības. Jāsaka, ka šādas attiecības ir īsts retums...

P.S. Un tam vienalga nav nekāda sakara ar to, kas ir mīlestība, bet par to citreiz... Šoreiz tikai par attiecībām