ceturtdiena, 2015. gada 22. oktobris

Attiecības ar vecākiem

Kāpēc ir svarīgi sakārtot attiecības ar vecākiem?
Šrī Kalki AmmaBagavāns:
“Kad runājam par attiecību sakārtošanu ar vecākiem, tad patiesībā vēlamies pateikt to, ka, tiklīdz sakārtosiet attiecības ar vecākiem, tā visas pārējās attiecības automātiski sakārtosies. Jebkuras citas attiecības ir balstītas uz šīm attiecībām. Mēs te nerunājam tikai par jūsu bioloģiskajiem vecākiem, lai kas bija tie cilvēki, kuri jūs audzināja no mazotnes, tie arī ir tie, kuri patiesībā veido jūsu dzīvi. Attiecības ar vecākiem iekrāso visas citas attiecības. Ja jums ir ļoti labas attiecības ar mammu un tēti, vai nu tie ir jūsu bioloģiskie vecāki vai arī jūs uzaudzināja citi cilvēki, tad tas automātiski nozīmē sakārtotas attiecības ar visiem, ieskaitot jūsu bērniem.

Attiecības ar vecākiem veido to vidi, kurā pieredzat visas citas attiecības, ieskaitot attiecības ar Dievu. Piemēram, jūs esat ticis sāpināts no tēva puses, jo nepatika viņa valdonīgā attieksme, tad noteikti sastapsiet daudzus cilvēkus savā dzīvē, kuri atspoguļos tieši jūsu tēvu. Tie var būt jūsu draugi, partneris vai priekšnieks. Jūs ik uz soļa sastapsiet kādu autoritatīvu cilvēku un tādējādi sevi bojāsiet. Ja jūs sāpinājusi jūsu māte, jo viņa varbūt deva priekšroku jūsu māsai, atcerieties, šīs sāpes jūs nesat līdzi sev visu mūžu, un tās iekrāso visas citas attiecības, liekot jums justies nemīlētam.

Nesakārtotas attiecības ar māti nozīmē nevajadzīgas veselības problēmas un šķēršļus sasniegumos, nesakārtotas attiecības ar tēvu nozīmē finansiālus zaudējumus. Ja tās sakārtojat, ja spējat pārvarēt sāpes un lūgt piedošanu, tad klāt ir arī pārmaiņas. Pateicībā lūdziet savu vecāku svētību un jūsu vecāku svētība plūdīs uz jums.”

Vienotības universitāte

Dziedināt, izprast šo attiecību un dziedināšanas nozīmi varat:
http://gaismasdarbinieki.blogspot.com/2015/10/visuma-likumi-un-dveseles-dziedinasana_22.html