pirmdiena, 2015. gada 26. oktobris

Veļu mielasts un Veļu laika Uguns rituāls Valmierā


Patlaban esam un dzīvojam Veļu laikā, kad pavērti dvēseļu pasaules vārti, kad mums ir salīdzinoši viegli ar tiem kontaktēties. Klājot Veļu mielastu, pieminot un cienājot veļus, mēs pateicamies priekšgājējiem un lūdzam viņu svētību, viedo padomu un vadību nākamajam dzīves posmam, nākamajam gadam, jauniem iesākumiem.

Lai mums tas izdotos skaisti, bagātīgi un pamatīgi, tad mums būs vajadzīga arī Jūsu palīdzība un iesaistīšanās. (Līdzi varat paņemt tautiskās jostas, kādu sveci ar svečturīti un kādas ēdamlietas: augļi, vārītas pupas vai zirņi, medus, maize, siera gabaliņš, putra, kaņepes utt.- ēdieni, kas bijuši mīļi un iecienīti mūsu senčiem).

Pārrunāsim un izpratīsim šo darbību nozīmi, dziedāsim, meditēsim, paudīsim pateicību. Šajā reizē aicinām piedalīties un atsaukties Visus. Šis ir laiks, kad TAS IR JĀDARA. Aiciniet līdzi arī draugus un domubiedrus. Šis ir atvērts pasākums.

Otra veļu vakara daļa būs Uguns rituāls, kurā dziedināsim senču dvēseles. Dziedinātās dvēseles dāvā svētību un dziedina arī mūs - uzlabojas gan veselība, gan attiecības, gan materiālais stāvoklis.



Tiekamies Valmierā Dīķa ielā 3 (netālu no autoostas un Nestes DUS)
Laiks: 30. oktobrī  plkst 18.00
Ziedojums dalībai 15€
ja nākat divatā vai trijatā, katram 11€

Lai rituāls Valmierā notiktu, lūgums pieteikties līdz 28.oktobrim tālr.  25707197 vai 29266349

Līdzi ņemiet vēlēšanos piedalīties nopietnā rituālā un dziedināt senču dvēseles. Tāpat noderēs arī labs garastāvoklis, silts apmetnis vai plecu lakats, saliekamais soliņš, kabatas baterija, un ko nu sirds liek ņemt līdzi sava fiziskā ķermeņa ērtībām.