trešdiena, 2015. gada 28. oktobris

Kvantu lēciens un kas jūs no tā attur.


 
Aļona Starovoitova
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa


Šis ir pirmais raksts materiālu sērijā par cilvēka Dvēseles un apziņas evolūciju.
*I daļa – Kvantu lēciens. Kas Jūs no tā attur?
*II daļa – Cilvēka Dvēsele: Evolūcija, Integrācija un Saskaņošanās


Manas metafiziķes-tulkotājas pieredzes laikā es reiz izdzirdēju frāzi, kas lika manām smadzenēm uzkarst, proti: “Vēl nesen cilvēce gan attīstījās, taču NE-evolucionēja”.


Lai saprastu, kas mani šajā frāzē “samulsināja”, mēģināsim atsaukt atmiņā to, kādā veidā notiek cilvēka apziņas evolūcija.


Cilvēka apziņas evolūcija


Cilvēka apziņas evolūcija notiek pa augšupejošu spirāli: no izdzīvošanas (un pamatvajadzību apmierināšanas) uz visaugstāko attīstības punktu – Vienotības apziņas sasniegšanu.


Var nez cik ilgi (pat daudzu iemiesojumu gaitā) attīstīties, taču, ja cilvēks neveic kvantu lēcienu un NE-pāriet uz nākamo apziņas līmeni, tad viņš it kā rinko pa apli, atkal un atkal, “uzkāpjot uz tiem pašiem grābekļiem”.


Lai pārietu uz nākamo attīstības līmeni, t.i. – evolucionētu, viņam ir jāveic “kvantu lēciens”.


Kvantu lēciens – ir kvantu fizikas termins, kas attiecas uz elementārdaļinu izmaiņām:


“Nepārtrauktu izmaiņu vietā notiek pārtraukts lēciens. Vienā mirklī elementārdaļiņa atrodas kodola iekšienē. Nākamajā mirklī – tā atrodas ārpusē. Neeksistē nekāds starpstāvoklis, nekāds laiks, kurā daļiņas atrodas pašā pārejas procesā. Salīdzinājumam, atšķirībā no pelītes, kvantu daļiņai nekad nav iespējams noteikt, kad tās galviņa parādās ārpusē, bet astīte paliek iekšā. Kvantu teorētiķi šo pārtraukto pāreju sauc par kvantu lēcienu.”


“Mirkli pirms lēciena, elementārdaļiņa ieņem noteiktu vietu telpā. Pēc mirkļa tā ir kādā citā vietā un, saskaņā ar kvantu teoriju, nekāds fizisks process nesavieno šos divus fiziskos esības stāvokļus, nekāda laika ilgtspēja tos neatdala.


Tā, it kā elementārdaļiņa bez pēdām izzustu, izietu cauri nenoteiktībai bez laika un telpas, un tad uzrastos kaut kur citā vietā.
Vienā miklī daļiņa atrodas kodola iekšienē, bet nākamajā - lielā ātrumā riņķo ap to. Starpposmā nekas nenotiek. Tā ir kvantu lēciena mīkla”.


Citāti no Stīvena Volinska grāmatas “Kvantu apziņa”.


Kvantu lēciens norāda uz izmaiņām, kuru iemeslu nav iespējams izsekot/konstatēt.


Piemēram, cilvēks 10 gadus ir nodarbojies ar dažādām praksēm … Kādā brīdī notiek lēciens viņa attīstībā un nav iespējams noteikt, kas konkrēti kļuva par iemeslu šim lēcienam. Starp citu, problēmu, ar kurām jau tikāt galā, atgriešanās daudz dziļākā līmenī – tieši arī ir kvantu lēcienu sekas.


Tas nenozīmē, ka jūs būtu slikti “strādājuši” un, ka visu nāksies sākt no nulles. Nē. Tas nozīmē, ka citā līmenī jums ir pavērušās tās šķautnes, kādas iepriekš nav bijušas pieejamas jūsu uztverei.


Šeit vietā būs metafora/salīdzinājums ar notīm: līdz kvantu lēciena brīdim jūs pazināt 7 notis un, attiecīgi, strādājāt ar tām. Pēc kvantu lēciena jūs pēkšņi saprotat, ka ir nevis 7 bet 49 notis?!


Un pat, ja jūs kārtīgi esiet apguvuši 7 no tām, jums vēl nāksies aizrakties līdz atlikušo 42 izpausmju cēloņiem jūsu dzīvēs. Salīdzinājums/metafora ir vienkāršota, taču patiesa.


Apziņas attīstības līmeņi


Pastāv milzum daudz apziņas līmeņu gradāciju. Ikviens līmenis nozīmē noteiktu izpratni un pārdzīvojumus, kuriem jāiziet cauri [kuri jāpieredz], lai pārietu nākamajā līmenī.


To var salīdzināt ar atslēgām no durvīm, kad ar katru jaunu pieredzētu viena apziņas aspekta izpratni cilvēkam kļūst vieglāk pāriet pie nākamā apziņas aspekta vai izpratnes līmeņa.


Kad cilvēks iziet cauri vienam apziņas aspektam, atveras jaunas durvis, tiek apgūti jauni pārdzīvojumi, un viņš [cilvēks] var pāriet tālāk uz nākamo apziņas aspektu.


7 kvantu apziņas līmeņi


Uzskatāmības dēļ, minēšu 7 Stīvena Volinska, Kvantu Psiholoģijas Institūta dibinātāja, piedāvātos apziņas līmeņus.


Pievērsiet uzmanību:
Šajā klasifikācijā 1.līmenis jau paredz izpratni par to, ka cilvēks ir  VAIRĀK nekā tikai viņa ķermenis, domas un jūtas.


Ričarda Barretta 7 apziņas līmeņi


Vēl viens apziņas līmenņu piemērs , taču jau no biznesa pasaules:
Amerikāņu konsultatnts Ričards Barretts, balstoties uz psiholoģijas un menedžmenta guru Abrahama Maslova idejām, izskata vajadzības caur Septiņu apziņas līmeņu prizmu”.


Šajā koncepcijā organizetās apziņas zemākais līmenis  ietver izdzīvošanu un vajadzību pēc finansiālās stabilitātes.


R.Barretta hierarhiju noslēdz augstāko, garīgo vajadzību līmeņi. Cilvēkam – tas ir sava aicinājuma meklējumi, aktīva dzīves pozīcija un pozitīva viņa kopienas attīstība, kalpošana sabiedrībai un planētai.


Deivida Hokinsa apziņas skala


Mums visiem vistuvākā klasifikācija varētu būt Deivida Hokinsa apziņas skala. Deivids Hokins (ārsts-psihiatrs, rakstnieks un garīgais skolotājs), izmantojot lietišķo kinezioloģiju un muskuļu testēšanu, ir radījis savu Apziņas Karti.


Saskaņā ar šo skalu, jebkuram objektam Visumā, vai tas būtu augs, emocija, ideja, doma un pat politiskā iekārta, piemīt noteikts daudzums enerģijas, kura vibrē noteiktā frekvencē un ieņem noteiktu pozīciju – enerģētisko līmeni.


Apziņas Karti veido skala no 0 līdz 1000, kur katram enerģētiskajam līmenim atbilst noteikts skaitlis. Virzoties no 0 līdz 1000, mainās cilvēka realitātes uztvere - no uztveres, kas balstīta uz Bailēm līdz uztverei, kas balstīta Mīlestībā.


Pašā apakšā ir Kauna līmenis – 20 balles. Šis stāvoklis ir tuvs nāvei, pilnīga fiziskā un morālā pagrimuma stāvoklis.
Visaugstākais stāvoklis ir stāvoklis, ko neaizēno nekādas ticības vai reliģiskās pārliecības – Apgaismība – 1000 baļļu līmenis.


Zinu-zinu… jūsu galvās tagad rinko 2 jautājumi:
1) kā noteikt, kādā līmenī atrodos es?
2) kas jādara, lai veiktu kvantu lēcienu?


Gudri cilvēki saka, ka noteikt kvantu lēciena brīdi un cēloni nav iespējams. Piedāvāju ticēt viņiem uz vārda un fokusēties uz jums zināmajām pārmaiņām, kuras jūs spējat pārvaldīt.  


Un precīzāk izsakoties – uz izpratni par to, kad  kvantu lēciens NENOTIEK.


Iestrēgšana vecajā apziņas līmenī


Jā, jā – jūs izlasījāt pareizi. Izskatīsim uzskatāmi “iestrēgšanas” piemērus. Piemērus, kad cilvēks, neraugoties uz visām viņa pieliktajām pūlēm, turpina bezgalīgi riņķot pa ierasto apli.


Tā, lūk, mēs esam mnonākuši pie šī raksta mērķa.


Uzreiz brīdinu: zemāk minētie piemēri ir ņemti no manas “Zelta Meistarības Atslēgu”  klientu grupas  un tiek doti uzskatāmības dēļ, nevis tāpēc, lai kādu aizskartu vai, lai noteiktu diagnozi.


Sāksim ar pašu vienkāršāko. Ar afirmācijām.


Nr.1 Afirmācijas visiem dzīves gadījumiem


Atcerieties sevi pašos jūsu garīgo meklējumu sākumos … kad jūs uz lapinām izrakstījāt un nenogurstoši murminājāt pozitīvās afirmācijas:
“Esmu cienīgs dzīvot mīlestībā un pārpilnībā! Visums mani mīl un rūpējas par mani!”


Tie ir pamatu pamati – tā ir  ābece.
Jūs lasāt gudru grāmatu, veidojat savu paradigmu tam, kam, pēc jūsu domām, ir jābūt jūsu dzīvē, un laiku pa laikam atkārtojat šo apliecinājumu, kā mantru vai autotreniņu. Jo vairāk reižu jūs to atkārtojat, jo vienkāršāk jums kļūst saskaņoties ar realitātes vibrācijām, kurā tas patiesi pastāv.


Un tagad iztēlojieties, ka jūs visu dzīvi kaut ko muļķīgi murminiet sev zem deguma.  (Tas izraisa smaidu, vai ne?)


Jā, afirmācijas patiešām darbojas. Noteiktā dzīves posmā. Taču, tiklīdz jūs esiet NOTICĒJUŠI, ka visas jūsu izteiktās frāzes ir reāli sasniedzmas, jūs pārstājat tās [frāzes] izmantot.
Jūs par tām atceraties kādā “izkritiena” brīdī, bet pēc tam aizmirstat.


Varbūt afirmācijas vienkārši vairs nedarbojas?
Nē, taču JŪS esat tās pārauguši - par ko jums arī – gods un slava!


Nr.2 Nemainīgie Visuma likumi


Kad pie jums nonāk zināšanas par to, ka JŪS paši pārvaldat jebkurus notikumus jūsu dzīvē, jūs sākat meklēt informāciju par to, KĀ TO ĪSTENOT ….


Un pilnīgi noteiktu jūsu rokās nonāk literatūra, kurā tiek stāstīts par Visuma Likumiem, kurus vēl nevienam nav izdevies apiet. (o Законах Вселенной).


Visizplatītākais no tiem – no nodomu darbības sfēras: Visums nedzird/Visumam neeksistē vārds NE.


Tāpēc, kad jūs sakāt, ko jūs NEgribat, tad saņemat beigu galā tieši pretējo. Jebkurš no jums piekritīs šim apgalvojumam. Apgūts personīgajā pieredzē. 


Taču tas nenozīmē, ka tā tas būs visu jūsu  atlikušo dzīvi?!


Tiklīdz jūs būsiret integerjuši un apguvuši šo likumu refleksu līmenī, tas IZBEIGS/PĀRSTĀS ietekmēt jūsu dzīvi.


Jūs droši vien esiet satikuši garīgos meistarus, kuri caur vārdu izmanto noliegumu. Vai tas nozīmē, ka viņi ir slikti skolotāji, kuri nepazīst pamata likumus? Visdrīzāk, ka nē. Viņi vienkārši savos vēstījumnos vēršas pie tiem cilvēkiem, kuri JAU ir pārauguši šo likumu.


Nav tālu jāmeklē – es pati tāda esmu. Strādājot ar iesācējiem, es noteikti uzsveru to, cik ļoti svarīgi ir iemācīt sevi domāt pozitīvi un pareizi formulēt vēlamo.


Tomēr ar pieredzējušāku auditoriju, kurai tas jau ir iekšēji iesakņojies, es pat to nepieminu … Izauguši.


Nr.3 Bezgalīga čakru aktivācija


Pāriesim pie enerģētiskajām praksēm.


Kādu mērķi sev izvirza cilvēks, uzsākot kādu enerģētisko praksi? Visdrīzāk – aktivizēt savu enerģētiko sistēmu. Lai tā darbotos bez pātraukumiem un izkropļojumiem.


Manuprāt ideāla šajā ziņā ir enerģētiskā vingrošana. Jūs to veicat KATRU DIENU. Līdz brīdim, kad sākat just, kā iegriežas/ievibrē energyētiskās plūsmas jūsu ķermenī.


Vai pēc tam ir vērts turpināt to izpildīt katru dienu?
Diezin vai. Ja viss darbojas, kā nākas – lai darbojas. Priekš kam traucēt tam?


Jūs vienmēr varēsiet atgriezties pie vingrošanas, ja sajutīsiet spēku izsīkumu ….
Vissvarīgākais ir tas, ko jūs JAU esiet paveikuši: atgriezuši sev jutīgumu un darbaspējas.


Nr.4 Norādes un citi “kruķi/ceļaspieķi”


Ikviens cilvēks ir radīts pēc Dieva ģvīmja un līdzības. Taču, lai cilvēkjs tam noticētu, ir nepieciešams laiks.


Lai šim cilvēkam būtu vieglāk noticēt, viņam tiek sniegtas norādes un vadība no augšas, kuras lieliski strādā … līdz brīdim, kad viņš [cilvēks] savāc pietiekamu skaitu pierādījumu un pārliecinās par to paša pieredzes veidā.


Pēc tam norādes IZZŪD … un cilvēks jūtas neierasti vientuļš, pamests un aizmirsts. Kā tad tā … tik daudzus gadus vadīja un palīdzēja un te pēkšņi … KLUSUMS. Un iestājas Dvēseles tumšā nakts.


Ja cilvēks turpina visur meklēt kārtējos kruķus/ceļaspieķus, viņš gāžas un atkrīt daudzus soļus atpakaļ. Sākas stagnācija.


Jo garīgā attīstība nevar kļūt par pašmērķi. Līdztekus sasniegumiem garīgajā sfērā, atnāk arī prasība pēc daudz augstāka atbildības līmeņa. Atbildība par pašu rīcību.


Jūs vai nu sēžaties pie šī auto stūres un stūrējat vai arī … turpiniet sēdēt un gaidīt, līdz pie stūres piesēdīsies kāds cits un aizvedīs jūs uz vajadzīgo vietu.


Nav tā, ka jūs pārstājat meklēt atbildes ārpusē un gaidīt signālus no malas … Jums vienkārši pazūd jautājumi un jūs vienmēr zinat/jūtat, kas jums ir jādara tajā vai citā laika brīdī.


Ja tas ir JŪSU iestrēgšanas punkts, pajautājiet sev:
Cik vēl daudzi APLIECINĀJUMI jums ir vajadzīgi, lai kustētos jūsu izvēlētajā virzienā?
 
Nr.5 Garīgā lasāmviela un prognozes


Tas ir mans mīļākais jājamzirdziņš. Iesākumā es vienu pēc otras “apriju”  grāmatas, dzenotries pēc zināšanām. Pēc tam “uzsēdos”  čenelingiem un ne dienu nevarēju nodzīvot bez kartējās prognozes.


Un es tagad runāju ne jau par tiem, kuri izlasa un aizmirst … manā auditorijā praktiski nav šādu cilvēku.
Es pati esmu praktiķe un kā magnēts sev piesaistu tos, kuri ir gatavi praktizēt un rīkoties, lai manītu savu dzīvi.


Tad, kur ir problēma – jūs neizpratnē jautāsiet? Problēma ir tā, ka katram instrumentam ir savs laiks.


Čenelingu vēstījumos informācijas kā tādas faktiski nav. Toties ir vibrācija, kura iegriež kaut ko jūsos un dod stimulu tālākai attīstībai.


Un, protams, atbalsta jūs jūsu centienos. Tas ir sava veida garīgais-vibrāciju DOPINGS. Jo ilgāk jūs lietojat dopingu, jo sarežgītāk pēc tam ir organismam iemācīties dzīvot paša spēkiem.


Ja jums ir slikti, jūs esiet zaudējuši orientierus, iestrēguši – lai čenelingi/vēstījumi jums palīdz.


Taču, ja jūs ne dienas nespējat nodzīvot bez tiem, tad tie ir pārvērtušies par ATKARĪBU, kura bloķē jūsu iedzimto spēju pacelties JEBKURĀ esības līmenī …. pat visaugstākajā.


Un tā – jūsu priekšā ir 5 dažādu dzīves jomu piemēri, lai arī varētu minēt daudz vairāk.


Visus šos piemērus saista viena lieta:


Katrs no tiem var kalpot par lielisku instrumentu apziņas paplašināšanai un pavadīt jaunu kvantu lēcienu… vai arī pārvērsties par kruķiem un noturēt jūs vecajā līmenī.

Mīļie, visi, kas lasāt
Šis tulkojums brieda ilgāku laika brīdi. Piefiksēju to jau pasen, bet neradās iespēja iztulkot. Tagad  tulkojums ir pabeigs un domāju, ka tieši laikā, jo varbūt šeit ir atbildes par mūsu sajūtām un piedzīvoto. Katrā ziņā - par sevi varu to teikt.
Lasiet un uzņemiet - Mīlestībā!