sestdiena, 2015. gada 24. oktobris

23.-25.10. lai ir ES TEVI MĪLU dienas Latvijā

Astroloģiski sākas brīnumu laiks un kolosālā kolēģe Līga Šīrona nāk klajā ar ļoti skaistu iniciatīvu. Šajā nedēļas nogalē debesjumā satiekas Marss, Venēra un Jupiters. Un tas vēl pie tam notiek Jaunavu zīmē. Šis ir labākais laiks saviem tuvajiem un ne tik tuvajiem pateikt: "Es Tevi mīlu!"
23.-25.10. lai ir ES TEVI MĪLU dienas Latvijā.
Šī patiesi ir viena no debesjuma labākajām enerģijām, kad satiekas sievišķais, vīrišķais un dievišķais. Lai svētīts šis laiks visiem mums!
Andis

Sirds līmenī mēs visi esam vienoti - sirds organismā mums astroloģiski saistās ar Sauli un tā mūsu sistēmai ir tikai viena.

Šodien, 23.10 sākas diezgan rets un...
maģisks notikums astroloģiskajā pasaulē - kad savienojas jeb maksimāli tuvu viens otram pietuvojas Venēra (sievišķais), Marss (Vīrišķais) un Jupiters (dievišķais). Turklāt to papildina harmoniska sadarbība ar vareno transformatoru Plutonu. Un viss šis brīnišķīgais notikums - mūsu, Jaunavas zīmē. Iepriekšējo reizi tas bija 1850.gada augustā, nākamo reizi - 2051.gada augustā.

Latvija ezotēriķu un astrologu vidē bieži tiek saistīta ar Jaunavas zīmi - ar tās vērtībām (prasmi strādāt, pedantiskumu, spēju atrast un labot kļūdas, racionālu domāšanu u.t.t.). Tāpēc aicinu šīs dienas izmantot, lai paustu savas Sirds Sajūtas saviem mīļajiem un tuvajiem cilvēkiem - mums pārāk reti šie vārdi nāk pār lūpām dziļi un izjusti. Pasakiet "Es Tevi mīlu" saviem vecākiem, bērniem, partneriem, draugiem, kaimiņiem un visiem, kuriem dienas steigā aizmirsies vai pārāk sen nav veltīti šie vārdi. Sajūtiet un pasakiet to arī tiem, kuri jūsu dzīvē dažādu iemeslu dēļ vairs nav vai ir tajā saulē - sirds līmenī mēs visi esam saistīti, sirds viņiem nodos...


Īpaši aicinu arī atrast sevī spēku un Mīlestību, lai pateiktu šos vārdus arī tiem (īpaši, ja tie ir kāds no vecākiem), uz kuriem dusmojamies vai esam aizvainoti. Jo aizvainot mūs var tikai tie, kurus mīlam... Pat ja nevarat to pateikt viņiem aci pret aci, pa telefonu, Skype vai īsziņā - atkal jau - pasakiet to savās sirdīs, Sirds nodos pēc adresāta. Galvenais - atrodiet savās Sirdīs to Mīlestību, kuru saņēmāt kā tīru un spožu resursu, kad piedzimāt. 


 Jo visi bērni piedzimst ar Mīlestību. Diemžēl izaugot mēs mēdzam šo sajūtu noslēpt vai pazaudēt pieeju tai. Labā ziņa - tā mūsos joprojām ir, meklējiet savā Sirdī. Ņemiet Dvēseli palīgā, ja vajag, bet atrodiet. Jo, manuprāt, mūsdienu pasaulē mēs pārāk daudz dzīvojam ar prātu, bet pārāk maz - ar Sirdi. Ejam atpakaļ - pie Sirds. Un Mīlestības. 


 Un droši varat savu jaunatrasto Sirds resursu lietot un priecāties par to arī tad, kad šī brīnišķīgā astroloģiskā savienojuma iedarbības laiks būs beidzies - jo Sirdī nav Laiks, tur ir Mūžība un Bezgalība. 


 P.S. Pēc vēdiskās astroloģijas šis savienojums notiek Lauvas zīmē - tātad vēl jo vairāk tas stāsta par Mīlestību un Sirdi. smile emoticon Kad Mīlestībā savienojas Sieviete, Vīrietis un Dievs.


P.P.S. Es jūs mīlu.
Līga

https://www.facebook.com/andis.geste