sestdiena, 2015. gada 24. oktobris

Nepatīkamā patiesība. Ko mēs izvairāmies apzināties...

Nepatīkamā patiesība. Ko mēs izvairāmies apzināties...
Šrī Kalki AmmaBagavāns skaidro:
“Garīgums ir saistīts ar sirdi. Tam nav nekāda sakara ar Zināšanām vai to, ko saucat par “reliģiozitāti”. Runa ir tikai par sirdi. Ja spējat SAJUST kādu cilvēku, dzīvnieku vai vēl ko citu, tad esat garīgs. Te pat nav nekādas saistības ar Dievu. Jo, tad, kad jūsu sirds atplaukst un jūs spējat sajust, tad saprotat, ka Dievs jau ir tur!
Runa ir par to, ka cilvēki ir... pazaudējuši savu sirdi. Sirds ir nogalināta sistemātiski. Tāpēc jums tik ļoti patīk skaistie Kristus attēli, kuros redzama viņa mīlestības pilnā sirds. Esat tādus attēlus noteikti redzējuši. Tieši tāpēc.
Kad mēs jums jautājam: “Kas jūs esat?” Tad atbilde ir: “Es...” un ar roku norādāt uz savu sirdi. Jūs nevēršat roku galvas virzienā, jo jūs neesat galva. Jūs esat... sirds.
Un tas smalkais ķermenis, kurš pamet jūs miršanas brīdī, tas atrodas tikai un vienīgi sirdī.
Tikai ieskatieties sevī, jūs tāpat zināt, ka esat bezsirdis. Jūs nemīlat savus vecākus, tikai izmantojiet tos, esat laipni līdz panākat un saņemat savu. Ja tie ir jauki pret jums, tad jūs esat jauks pret tiem... citādi... Nē!!
Vīra un sievas attiecības... Starp abiem pastāv aizrautīga pieķeršanās, bet iekšēji viņi ir miruši.
Tas viss ir kā bizness... Ja jums kas patīk, tad esat laimīgi un priecīgi, ja kas sāpina, to noliedzat.
Kur ir sirds?
Es nesaku, ka uz pasaules nav cilvēku, kuriem ir sirds. Tādi ir. Bet ļoti maz. Tik maz, ka kopumā var teikt, ka tādu nav.
Cilvēku sirdis ir izžuvušas un izkaltušas. Kā gan citādi būtu tik daudz šķiršanos? Tādas mocības, tādas problēmas... Lai kas notiktu uz šīs planētas, tas stāsta par sirdi.”