pirmdiena, 2015. gada 15. jūnijs

Vienkārši Mīlestību Klātpievienojot - Eņģeļi caur Ann Albers

Vienkārši Mīlestību Klātpievienojot …
13.06.2015 … Eņģeļi caur Ann Albers
http://angelmessages.visionsofheaven.com…
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …

Prieks ir jūsu iedzimtās tiesības – prieks rodas, kad jūs akceptējat to, kas šeit tieši tagad atrodas jūsu priekšā, … jo tas ir tieši tas, kas vajadzīgs jūsu Dvēselei šobrīd, lai apgūtu vēl vairāk Mīlestības! Daudziem tas var būt grūti aptverams. Un ja nu jums ir finansiālas grūtības? Un ja nu kāds jūs tikko ir apvainojis? Un ja nu jums nav palaimējies attiecībās, vai arī apkārtējie cilvēki nesaprot jūs?
Tādos apstākļos jūsu cilvēciskais prāts droši vien teiktu. ”Es nevaru būt priecīgs, jo dzīve nav tāda, kādu es to būtu vēlējies.” Tomēr tanī pat laikā jūsu Dvēsele uz šiem apstākļiem lūkojas apmēram tā, kā bērns uz nepabeigtu rēbusu. Dvēsele sev teiktu, ”Es esmu iestrēgusi šobrīd, bet ja nu es atrastu veidu, kā pagriezties uz Mīlestības pusi, tad es varētu augt un atklāt Lielāku Patiesību, veicinot pārbīdi savā dzīvē. Ja tik es spētu sameklēt – kā ienest šinī situācijā daudz vairāk Mīlestības – tas būtu tik jautri! Degu nepacietībā, lai atrastu šo risinājumu!”
Mēs saprotam, tas izklausās diezgan neparasti cilvēciskajam prātam, kurš ieprogrammēts dzīvē nostāties kategoriskās pozīcijās, piekarināt birkas, šķirot un nosodīt. Bet tik un tā – kamēr prāts saka, ”Cik šausmīgi,” – Sirds saka, ”Tā ir lieliska izdevība!”
Nākamreiz, kad jums gadās nonākt nepatīkamā situācijā – pajautājiet sev, ”Kā lai es šobrīd šeit ienesu vairāk Mīlestības?” Paverieties uz savām finansiālajām grūtībām. Varbūt jums derētu paraudzīties, kā uz Svētību – uz visu, kas jums jau IR, varbūt jums derētu paust uzticēšanos savai pārpilnībai, un pievērsties tām dāvanām un talantiem, kas ir jūsu iekšienē. Pieņemsim, kāds ir aizvainojis jūs. Kādēļ gan jūs pats nevarētu sagādāt sev prieku, ”piedodot tiem, jo tie nezina, ko viņi dara,” un pēc tam fokusējoties uz kaut ko citu patīkamāku? Pieņemsim, ka jums nav palaimējies attiecībās, vai arī, ka ģimenes locekļi nedraudzīgi izturas pret jums. Jūs taču varat taktiski atstāt šo naidīgo kompāniju, vai – ja esat spiesti tur uzturēties – varat palūgt Eņģeļus palīdzēt, un sūtīt no savas Sirds viņiem neredzamu Gaismu!
Vienmēr pastāv iespēja un veids, kā ienest vairāk Mīlestības jebkurā situācijā – lai arī jums pašiem tā kļūtu daudz patīkamāka. Šeit ir runa par Sevis Mīlēšanu, dārgie – par ļaušanu sev – izjust Mīlestību plūstam sevī, un caur sevi.
Kad jūs saprotat, ka esat Dieva Gaismas, Dieva Mīlestības, Dieva Patiesības nesējs un vadītājs – dzīve pārvēršas par aizraujošu spēli, kur jums vienkārši katrreiz jāsameklē tas puzles gabaliņš, kurš ienestu vairāk Mīlestības šinī situācijā gan sev, gan citiem tāpat.
Jūs varat palaikam būt ļoti cilvēciski, un tas ir tikai apsveicami. Ļaujiet sev izjust savas jūtas, un ļaujiet sev sajust arī savu Mīlestības Izvēli. Bet ja gadās paklupt – sāciet atkal spēli no jauna, un ļaujiet atkal sev piedzīvot Dieva Mīlestību, kura VIENMĒR ir jūsos.


https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5833192