pirmdiena, 2015. gada 15. jūnijs

Augstākai Kārtībai paļaujoties - Eņģeļi caur Ann Albers

Augstākai Kārtībai paļaujoties
06.06.2015 … Eņģeļi caur Ann Albers
http://angelmessages.visionsofheaven.com…  
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …

Pastāv visās lietās Augstāks Nodoms, kas tiecas izpausties visumā. Ir katrai lietai, katrai darbībai, katram notikumam šeit savs mērķis, pat tad, ja jūs pagaidām to nevarat vēl ieraudzīt. Ir skaists plāns izstrādāts jūsu dzīves uzplaukumam, ko īstenot jūs varat – vienīgi uzticoties savai Sirdij ikkatru brīdi.
Dārgie, bieži gadās, ka jūs nevarat zināt, kas jūs sagaida aiz nākamā savas dzīves pagrieziena, jūs nevarat iedomāties, kā atrisināt kādu problēmu, vai arī jūs jūtat, ka kaut kas jūsu dzīvē neiet īsti kā gribētos. Saņemieties! Kad jūs nesaprotat, ko iesākt – Dievs Zina. Kad jūs nesaredzat mērķi – Dievs Redz. Kad jūs nespējat saklausīt savu vadību – Dievs Vada. Jūsu dzīve notiek TAGAD. Izdariet tādas izvēles, kuras padarītu jūs laimīgākus, tādas izvēles, kuras šobrīd jums šķiet pareizas, un šobrīd rezonē. Ticiet droši – tieši jūsu tagadējā brīža izvēles noved jūs pie jūsu Lielās Nākotnes soli pa solim.

Ozolzīle nevar pat iedomāties, ka izsliesies par varenu un milzīgu koku, tūkstoškārt lielāku par sevi. Viņa nevar iztēloties vēja šalkas savā lapotnē un putnu čalas zaros, ko tie sauks kādreiz par savām mājām. Viņa nevar paredzēt visu to krāšņo dzīvi, kura norisināsies viņā un zem viņas, un tomēr viņa aug dienu no dienas, paļaujoties Augstākajai Kārtībai un paužot uz āru savu majestātiskumu maz pamazām. Un arī jūs tāpat varat izaugt – ik katru dienu uzticoties savai Sirdij, un savu prātu lietojot tās nodomu īstenošanai. Arī jūs varat izaugt daudz pilnīgākā un skaistākā Sevis Apzināšanā. 

https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5828393