ceturtdiena, 2015. gada 14. maijs

Visa pamatā- bailes


Mīļo Bagavān, vai atmoda iespējama tikai pēc tam, kad esam tikuši vaļā no visiem dzīves smagumiem, slogiem un nastām (charges)?

Šrī Bagavāns:
“Jūsu būtības centrā atrodas bailes. Šīs bailes satur sevī tūkstošiem dažādu baiļu. Vienu no bailēm varētu saukt par vēzi. Ja mēs izšķīdinām šo vienu baili, tad vēzis ir prom. Ja mēs to izšķīdinām vienā minūtē, tad vēzis pazudīs vienā minūtē. Ja mums vajag sešus mēnešus, lai izšķīdinātu šo vienu baili, tad būs vajadzīgi seši mēneši, lai pazustu vēzis.
Tas pats attiecas uz visām kaitēm. Un ne tikai uz tām, bet uz visām problēmām. Kādas noteiktas bailes parāda sevi kā finansiālas problēmas. Citas bailes izpaužas kā attiecību problēmas, bet citas bailes kavē jums kļūt atmodinātam. Šīs bailes ir nekas cits kā slogi, smagumi, nastas.
Mums nav jābūt brīviem no visiem slogiem, lai būtu atmodināti. Mums tikai jābūt brīviem no tās bailes, kas kavē kļūt atmodinātam. Kad šīs bailes ir izšķīdinātas, tad atmostaties.
Faktiski, kad mēs palīdzam jums sakārtot finansiālās vai veselības problēmas, tad patiesībā šķīdinām ar dikšas un daudzu citu metožu palīdzību bailes. Piemēram, homas (uguns rituāls) ir viens no veidiem kā šķīdināt bailes.

Un tas nozīmē, ka jums nav jābūt brīviem no visām dzīves traumām, lai kļūtu atmodināti.”

Vienotības universitātes Atmodas mācība