sestdiena, 2015. gada 2. maijs

Tik ar Mīlestību vien! - publicējusi Ann Albers

Tik ar Mīlestību vien!
25.04.2015 … publicējusi Ann Albers
http://journal.visionsofheaven.com/2015/…
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …


Aizvadītās nedēļas veselības problēmas man noslēdzās ar milzīgu svētību. Taču ja man būtu jāiet vēlreiz tam visam cauri, es noteikti izvēlētos ko citu, un nepakļautu sevi tik neiedomājami sāpīgam pārbaudījumam. Bet, kā mēdz teikt, ”kas bija pie rokas, to arī lietoju.” Es sapratu, ka pati biju sev šādus apstākļus izvēlējusies, un man ir nepieciešams tagad tos pienācīgi izmantot savai izaugsmei.
Tādēļ šīs piecas dienas, kad nevarēju neko ieēst, un nevarēju arī iemigt, jo vienkārši nespēju pagulēt šādā stāvoklī – es daudz laika pavadīju klusumā, sarunājoties ar savu ķermeni, un mācoties no tā gudrību. Es veltīju uzmanību katrai vismazākajai sāpītei, nerunājot jau nemaz par lielajām, un lūdzu, lai mans ķermenis runā ar mani. Es lūdzu, lai viņš man pasaka – kas tās ir par emocijām, ko viņš glabā sevī, un kā lai tās atlaižu. Naktīs ilgas stundas es pavadīju pilnīgā klusumā, vienkārši tikai klausoties … un es uzzināju daudz par tām savas dzīves situācijām, kur biju sevi nosodījusi, kad centos iemīlēt citus cilvēkus, bet nespēju, jo pati biju aizmirsusi parūpēties par Sevi. Tā man patiešām bija vērtīga izglītošanās.
Pēc vienas tādas sevišķi intensīvas diskusijas ar diezgan lielu miomu, kura gadu gaitā daudzreiz bija gan augusi, gan atkal sarāvusies, es nonācu pie viņas gudrības kodola. 24 stundu laikā šis sāpīgais veidojums, kas bija manī audzis jau kādus piecpadsmit gadus – tagad vienkārši bija izgaisis. Tas nebija vienkārši tikai sarāvies. Tas bija pazudis bez pēdām. Es biju par to lūgusies no visas Sirds, taču nebiju nekad spējusi tikt pie pašas lietas būtības. Es visu šo laiku biju turpinājusi sevi nosodīt par ne visai mīlošām attiecībām, kas man bija pirms gadiem divdesmit. Un kad es to ieraudzīju, un piedevu sev – nostiprinātā enerģija pameta mani pavisam negaidīti, un visā pilnībā. Izrādās, man vienkārši tikai vajadzēja būt maigākai pret sevi.
Tas ir pārsteidzoši, cik ātri lietas var izmainīties, kad mēs atrodam jomas, kurās neesam bijuši pret sevi pietiekoši mīloši, un ienesam tajās no jauna atkal Mīlestību. Esmu piedzīvojusi, un varu apliecināt vēl daudzus citus šādus fiziskus brīnumus. Visa mana dzīve šādi ir negaidot izmainījusies, kļūstot daudz bagātāka un priekpilnāka. Caur mani gluži negaidot ir plūdusi brīnumaina plūsma, kad es pievērsu savu uzmanību pati savam Garam. Pagātne pastāv vien tikmēr, kamēr to sevī mēs nesam. Kad mēs to atlaižam savā tagadnes Mīlestībā – tā izgaist, līdz ar visām nepatīkamajām blakus parādībām.
Tādēļ paskatieties uzmanīgāk, vai nevarat savā dzīvē atrast kaut ko tādu, kādu situāciju, kādu notikumu, kas jūs joprojām vēl sāpina emocionālā, vai gluži fiziskā veidā. Jautājiet neatlaidīgi, ”Ko tas cenšas man iemācīt?” Pierakstiet šo atbildi.  Jautājiet atkal un atkal un atkal, līdz jūs sajutīsiet izmaiņas savās enerģijās, un sajutīsiet, ka Mīlestība piepilda visu jūsu būtību. Tad jūs kļūsiet par liecinieku brīnumainām izmaiņām savā dzīvē. Eņģeļi mīl teikt … acumirklīga izdziedināšanās … tik ar Mīlestību vien!  

https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5780854