otrdiena, 2015. gada 12. maijs

Kā vairot mājas pozitīvo enerģiju?

Kā vairot savās mājās pozitīvo enerģiju?

1.   Atveriet logus un ļaujiet, lai telpās ieplūst svaigs gaiss un saules gaisma. Brīvi plūstošs gaiss un saule lieliski attīra dzīves vietu no negatīvās enerģijas.
2.   Atbrīvojieties no visām nevajadzīgajām lietām. Nekārtība un juceklis ir kā magnēts negatīvajam, piesaista un uzkrāj mājās negatīvo enerģiju.
3.   Negatīvo enerģiju lieliski absorbē zeme. Tāpēc staigājiet pa māju basām kājām. Lai saglabātu līdzsvarotas enerģijas sevī, ļoti svarīga ir iezemēšanās.
4.   Agrākos laikos apavus atstāja aiz durvīm. Cilvēki ienāca namā tikai pēc tam, kad bija nomazgājuši kājas. Šāda rīcība nodrošināja to, ka viss negatīvais paliek ārpusē vai arī to iezemē zeme un tas neienāk mājā. Tā mēs vairs nerīkojamies. Tad vismaz atstājiet apavus netālu no ieejas.
5.   Uzturieties svaigā gaisā. Pastaigājieties parkos, dārzos, mežos. Uzturēšanās dabā visā pilnībā uzstrāvo un atjauno spēkus.
6.   Grīdas slaucīšana nodrošina to, ka negatīvās enerģijas tiek izkustinātas un kopā ar netīrumiem iznestas no mājas.
7.   Sāls kristāliņi ir vēl viens instruments visa negatīvā attīrīšanai. Mazgājiet vai uzslaukiet māju ar sālsūdenī samitrinātu grīdas lupatu- tā katrs stūrītis un kaktiņš tiks atbrīvots no negatīvās enerģijas.
8.   Augi, kas atrodas ārpusē ap māju, sniedz iekštelpām vairāk pozitīvās enerģijas.
9.   Kāju mazgāšana vai kāju peldes sāls ūdenī ļoti ātri cilvēku atbrīvo no negatīvajām būtībām, kas pieķērušās ķermenim un lieliski attīra auru.
10.                Lūgšanu skaitīšana par 100% palielina mājās pozitīvās vibrācijas.
11.                Domājiet, rīkojieties un runājiet pozitīvi. Negatīvas domas mājās ienesīs negatīvas vibrācijas. Tāpēc izvairieties no negatīvām domām, runas un rīcības.
12.                Uzturiet mājās gaismu, neaptumšojiet telpas. Gaisma kliedē negatīvo.

13.                Ticiet Dievam un sev. Jūs esat sava likteņa lēmēji un veidotāji. Viss atkarīgs no tā, kādu izvēli izdarāt.