otrdiena, 2015. gada 19. maijs

Jūs Esat Gaismas Starojošais Gars - Erceņģelis Gabriēls caur Shanta Gabriel

Jūs Esat Gaismas Starojošais Gars
17.05.2015 … Erceņģelis Gabriēls caur Shanta Gabriel
http://spiritlibrary.com/shanta-gabriel/…
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …
 
Gabriēla vēsts šai nedēļai:

Atzīstiet, ka jūs esat Gaismas Starojošais Gars, ar katru dienu savā Pilnībā un Patiesumā pieaugošs.
Dažkārt mēs tik ļoti iegrimstam ikdienas dzīvē, ka aizmirstam, kas mēs patiesībā esam. Šī Erceņģeļa Gabriēla vēsts atgādina, lai mēs atceramies, ka mēs visi esam nemitīgi augošas Garīgas Būtnes.
Kad mēs ar lielāku skaidrību sākam ieraudzīt mūsu dzīves notikumus, un visu to, ko esam attīrījuši, lai nonāktu tur, kur esam patlaban, mūsos rodas daudz vairāk līdzcietības pret sevi. Tas ļauj atvērties mūsu Sirdīm, lai paustu to, kas mēs patiesībā esam, un ļauj mums izstarot savu Gaismu apkārtējā pasaulē daudz pilnīgāk un mīlošāk.
Katru dienu mēs pieaugam spēkā, un veidojam savu dzīvi, aptverot katrreiz atkal jaunu izaugsmes un apziņas līmeni. Mums ir svarīgi atcerēties, ka visvairāk mēs sev palīdzam un atbalstām sevi tieši tad, kad izlemjam CITIEM palīdzēt un atbalstīt citus.
Mīļotā Dievišķā Klātbūtne,
Es vēlos aptvert, cik ļoti esmu izaudzis un izmainījies pēdējā laikā, centrējoties brīnišķīgā veidā savā Sirdī. Es vēlos godāt tos labklājības principus, ko esmu sev noteicis, lai ar savu dzīvi varētu atspoguļot šīs garīgās vērtības pasaulē.
Palīdzi man atvērt savu prātu un Sirdi, lai ieraudzītu Starojošo Garu sevī un visās citās būtnēs uz šīs planētas. Piepildi mani ar Drosmi, kas man nepieciešama, lai uzplauktu šajās dimensiju nomaiņas frekvencēs tā, ka es varu iesakņot un atklāt daudz vairāk Mīlestības un Gaismas sevī un pasaulē.
Pateicos Tev par iespēju Radīt, un Atvērties jauna līmeņa iekšējai brīvībai, spēkam un priekam savā dzīvē, un tāpat arī visas cilvēces dzīvē.
Un Tā Tas Ir.
Gabriēla Vēsts #37
Atzīstiet, ka jūs esat Gaismas Starojošais Gars, ar katru dienu savā Pilnībā un Patiesumā pieaugošs.
Dārgie, jūs esat Starojošs Gars. Tā ir jūsu Būtība, jūsu savienojums ar Dievišķo Avotu. Tā ir tā jūsu daļa, kas nekad nevar nomirt, kas mūžīgi dzīvo vienotībā ar Visu Pastāvošo, kas jebkad ir bijis un būs. Kad jūs pieņemat šo dziļo savas īstās būtības Patiesību, un atceraties to – jūsu ikdiena var kļūt daudz gaišāka. Tad jūs spējat paraudzīties uz katru situāciju no daudz plašāka skatpunkta.
Kas jūs esat – jūs esat pārsteidzoša būtne, pieaugoša Pilnībā, Iekšējā Mierā un Priekpilnā Apziņā. Caur šo izaugsmi jūs atrodat to Negrozāmo Patiesību, kura plūst kā spēcīga strāva cauri visai jūsu dzīvei. Šī Patiesība atved jūs atpakaļ Mājās, uz to vietu jūsu pašu iekšienē, kur Dievs mīt mūžīgi.
Kad jūs turaties pie šīs starojošās Patiesības – vecie domāšanas principi sāk sabrukt un atkrist paši par sevi. Tad jūs atbildat daudz godājošāk dzīvei, tā vietā, lai reaģētu no veco uzskatu un principu pozīcijām, kas vairs jums nekalpo. Kolīdz bailes un šaubīšanās pārstāj nosacīt jūsu domāšanas procesu – parādās jūsu Starojošā Klātbūtne, jūsu Patiesais ES – tas, kurš atrodas harmonijā ar VISU dzīvi.
Jūs drosmīgi virzāties uz to Gaismu, ko pazīstat, kā Negrozāmo Patiesību. Jūs jūtat, kā pieaug jūsu jaunaptverto uzskatu un domu spēks, Mīlestības un iekšējā Miera rosināto domu spēks.
Šis ir pamatīgu pārmaiņu laiks uz planētas. Jums nepieciešams atrast šo klusuma un miera punktu sevī, pie kura turēties, kad pasaule kļūst pārāk trokšņaina. Ik dienu jūs varat saņemt kādu dzirksti no šīs vietas, un jums būs arvien vieglāk tā pieejama. Jūs sapratīsiet, ka ar praktizēšanos un Tīru Nodomu varat sevī rast Mieru. Tas notiks.
Drosmīgi jūs raudzīsieties uz ārējās pasaules neprāta izpausmēm, un saskatīsiet zem visa tā Dieva Mieru, kā savu vienīgo realitāti. Kad jūs tā darīsiet – jaunā pasaule atvērsies – pasaule, kurā brīnumi kļūst par ikdienas normu, un Eņģeļi vienmēr ir klāt, lai apņemtu jūs ar Dievišķu Mīlestību.
Turieties pie šīs Klusā Miera vietas savā iekšienē. Ļaujiet sev saņemt šo Gaismas Klātbūtnes spēcīgo Vadību un Viedumu, lai Dievs varētu rīkoties caur jums jūsu dzīvē. Un atcerieties Eņģeļu vēsti šai nedēļai:

Atzīstiet, ka jūs esat Gaismas Starojošais Gars, ar katru dienu savā Pilnībā un Patiesumā pieaugošs.

https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5802179