otrdiena, 2015. gada 19. maijs

Dot un ņemt maģija

 

             Dot un saņemt, tā ir maģija - radošais spēks no pirmsākumiem tajā dus. Dot un saņemt - tik būtiska šo abu esamība attiecībās, tur kur tas ir, tur enerģija plūst abos, tā apmainās, viļņojas un spēkā pieaug, tā mirdz un atklāj allaž, ko jaunu otrā, tā ir dažāda, tā brīnās un priecājas, tā ir mijiedarbībā, un tā manifestējas..radot, ko jaunu - trešo.
Sievišķā un vīrišķā, iņ un jan deja, nokļūst harmonijā, ja abi - katrs ir gatavs atvērties mijiedarbībai, gan dot, gan saņemt, tikai tad pa spirāli augšup attīstība ies, un katra iesaistītā mīlestības trauks pildīsies. Tajā ir radošuma deja, no kā rodas it viss, gan jauns cilvēks, gan piepildīta cilvēka radīta māksla...gan prakses, kas citiem veselumu atgriezt prot.
             Dot un ņemt process - mīlestības stūrakmens - gan mīlestības uz sevi, gan otru. Kamēr no kāda bēdz, vai nepieņem, neesi gatavs enerģijas apmaiņai, Tu bēdz no sevis - bet tikai atvērtība procesam, ļauj dziedināšanai notikt.
             Dodot Tu atver sirdi mīlēt spējīgo savu, saņemot - Tu to atļauj piedzīvot otram...ka tā sirds dotais Tev ir dārgs un vērtīgs.Tikai dodot, bet atsakoties saņemt, Tu saki, ka otrs nav gana labs...un izjūti pārākumu. Tikai gribot ņemt, tava sirds ego tumsā vēl dus, un tā rēķina un apvainojas...jo mīlestība ir tā, kas vispirms dod...tā neprot skaitīt. Kur nav harmoniskas dot un saņemt abpusējas apmaiņas, tur sākas pārmetumi, skaitīšana, apvainošanās, manipulācijas...
             Dodiet...no sirds, to ko jūtiet, ka vēlaties šodien pasaulei vai saviem vistuvākajiem nest, vai cilvēkam nejauši satiktam uz ielas, dodiet to labāko, kas jums tajā brīdī ir, vai tas smaids, vai vārds..vai maizes rieciens. Katrā no mums, ir tik daudz, ko dot, ar ko varam dalīties.. Dodot mīlestībā nesavtīgā, nedomājot, kas man par to būs, tikai daloties un dodot, tā atmirdzēs mīlestībā paša sirds, un kad pienāks laiks, tā noteikti sasauks pretī tādu, kas atsauksies rezonansei, un būs gatavs mijiedarbībai..dot un ņet maģiskajai radošajai dejai, tieši ar tevi. Mīlestība pievelk mīlestību. Mīlestība jau ir tas spēks caur kuru pieredzēs ejam, attiecībās augam, un kas mūs arvien virza tālāk...atkal un atkal liek alkt, ticēt, cerēt un meklēt, un dzīvot...